پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد، عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد!
سرخط خبرها

حرف جنجالی لواندوفسکی، عامل خشم بارسلونا؟

  • کد خبر: ۱۶۲۹۶۵
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۹
حرف جنجالی لواندوفسکی، عامل خشم بارسلونا؟
لواندوفسکی با یک حرف عجیب برای بایرن آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، روبرت لواندوفسکی که در مراسم جایزه لوریوس شرکت کرده بود درباره وضعیت خود در نخستین فصل حضورش در بارسلونا سخن به میان آورد.

لواندوفسکی بعد از سال‌ها درخشش در بوندسلیگا در تابستان سال قبل بایرن مونیخ را به مقصد بارسلونا ترک کرد.

او گفت: من عملکرد خوبی در بارسلونا داشته ام. این فرصت را دارم که قهرمانی در لالیگا را به دست آورم و این قهرمانی برای باشگاه بسیار بسیار مهم خواهد بود. ما در مسیر درستی گام برمی داریم. این قهرمانی گام نخست در پروسه جدیدی است که پیش گرفته ایم.

لواندوفسکی ادامه داد: به نظرم در لیگ قهرمانان اروپا هنوز به آمادگی کامل خود نرسیده بودیم و به همین خاطر حذف شدیم. اگر لیگ قهرمانان اروپا بعد از جام جهانی برگزار می‌شد وضعیت متفاوت‌تر بود.

این مهاجم سرشناس درباره رقابت تنگاتنگ بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند برای کسب عنوان قهرمانی در بوندسلیگا گفت: شنیده ام که بعضی می‌گویند بهتر است که دورتموند قهرمان شود چرا که قهرمانی‌های بایرن در بوندسلیگا تکراری شده است، اما من همواره با بایرن هستم و امیدوارم که بازهم این تیم جام قهرمانی را در بوندسلیگا بالای سر برد. سه هفته پایانی در رقم زدن تیم قهرمان بسیار مهم است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->