توزیع روزانه ۲ هزار پرس افطاری متبرک در سطح شهر مشهد فلسفه باز بودن در‌های رحمت در رمضان‌المبارک بررسی آموزه‌های ولایتعهدی امام رضا (ع) | «رضا» به مصلحت باشیم ارائه‌ دستاوردهای بنیاد بین المللی امام رضا(ع) در نمایشگاه بین المللی قرآن گل‌آرایی ویژه در حرم مطهر امام رضا(ع) برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ ماه رمضان، زمانی برای تعمیق روابط خانوادگی و مهار نفس بوسنی و هرزگوین میزبان نمایشگاه آثار خوشنویسی قرآنی شد تفسیر یک ماهه قرآن کریم در رادیو صدای صلح نیجریه شرایط خرید مجازی کتاب در نمایشگاه بین‌المللی قرآن فراهم شد لزوم استفاده از هنر برای نمایش اعجاز قرآن دومین کنفرانس بین‌المللی «ایجاد پل میان مذاهب اسلامی» در مکه برگزار می‌شود انفاق و ایثار، رمز زندگی جهادی است تولیت آستان قدس رضوی: انفاق یکی از جنبه‌های مهم سیره امام‌رضا(ع) بود روایتی از ضیافت‌های افطاری حرم مطهر امام‌رضا(ع) | مهمان سفره خورشید شباهت‌های روزه‌داری در ماه رمضان با روز قیامت رونمایی از قرآن شهید سیدحسن نصرالله در برنامه محفل + فیلم دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان و چگونگی استغفار از گناهان + فیلم و صوت تأکید بنیاد شهید بر افزایش دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد پخش ۱۲۰ ساعت ترتیل خوانی قرآن از حرم امام رضا (ع) در ایام رمضان ۱۴۰۳
سرخط خبرها

همه خاطرات ما از حرم

  • کد خبر: ۱۶۳۲۴۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
همه خاطرات ما از حرم
اطراف حرم پر از قصه و خاطره است. آن‌هایی که سال‌ها پیش فرصت زیارت داشته‌اند، گاهی که دلشان برای حرم تنگ می‌شود، زل می‌زنند به قاب عکس حرم که روی دیوار خانه‌شان است.

انگار بهترین جای دنیا نشسته‌اند؛ روبه‌روی گنبد و گلدسته‌های حرم؛ سمت چپ گنبد فیروزه‌ای گوهرشاد و روبه‌رویشان زائرانی که مشتاق زیارت هستند و برای زیارت می‌روند. بعضی دیگر هم که تازه با حرم خداحافظی کرده‌اند، احتمالا در ذهنشان دارند به این فکر می‌کنند که کی دوباره فرصت زیارت برایشان دست خواهد داد. اطراف حرم پر از قصه و خاطره است. آن‌هایی که سال‌ها پیش فرصت زیارت داشته‌اند، گاهی که دلشان برای حرم تنگ می‌شود، زل می‌زنند به قاب عکس حرم که روی دیوار خانه‌شان است.

بعد سفر به مشهد را در ذهن مرور می‌کنند. به حرم فکر می‌کنند، به سقاخانه، به اینکه همه تلاش خود را می‌کردند که پیش از غروب خورشید خود را به صحن انقلاب برسانند، بعد زل بزنند به سردر ورودی پایین‌خیابان تا صدای نقاره‌خانه بلند شود. ورودی‌های حرم هرکدامشان دنیای خود را دارد و هر زائری که به حرم می‌رود، با یکی از این ورودی‌ها خاطره دارد.

سال‌ها پیش وقتی از ورودی پایین‌خیابان به پابوس آقا می‌رفتیم، چند عکاس که دوربین را انداخته بودند دور گردنشان و یک آلبوم از عکس‌هایی که گرفته بودند در دستشان بود، همان اطراف درب ورودی حرم می‌چرخیدند تا از زائران عکاسی کنند و خاطره ورودشان به حرم را ثبت کنند. تا همین چند سال پیش وقتی می‌خواستی از ورودی طبرسی وارد حرم شوی، صدای نوارفروشی‌هایی که تقریبا همه‌شان با هم یک نوای خاص پخش می‌کردند، بلند بود.

حالا چند سالی است که ورودی باب‌الجواد (ع) انگار بین زائران جا افتاده است و خیلی‌ها ترجیح می‌دهند که از ورودی باب‌الجواد (ع) وارد حرم بشوند. اما کلا فرقی ندارد که آدم از کدام ورودی برای زیارت وارد حرم شود؛ مهم این است که در آن لحظاتی که آدم داخل حرم است، حالش خوب است. فارغ از همه رنج‌های دنیاست. همه آدم‌هایی که دوستشان دارد، در ذهنش می‌گذرند و برایشان دعا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->