پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود
سرخط خبرها

جزئیات صدور کیفرخواست برای ۲۶ نفر در پرونده مصلی زاهدان

  • کد خبر: ۱۶۳۴۳۱
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷
جزئیات صدور کیفرخواست برای ۲۶ نفر در پرونده مصلی زاهدان
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح از صدور کیفرخواست برای ۲۶ نفر در پرونده حادثه ۸ مهر ۱۴۰۱ مصلی زاهدان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح که به زاهدان سفر کرده است، هدف سفر به استان سیستان و بلوچستان را رسیدگی به پرونده واقعه تلخ ۸ مهر عنوان کرد و افزود: با تاکید مقام معظم رهبری بر رسیدگی و برخورد قاطع با خاطیان و مجرمان پرونده حادثه هشتم مهر ماه و احقاق حق کسانی که به آن‌ها ظلم شده به استان سیستان و بلوچستان سفر کردیم.

وی با بیان اینکه در این پرونده در مجموع برای ۲۶ نفر کیفرخواست صادر شده است، تصریح کرد: اتهام ۱۱ نفر از متهمان این پرونده، تیراندازی منتهی به قتل و جرح است و برای ۱۵ نفر باقیمانده به اتهام سوء‌استفاده از موقعیت شغلی، تیراندازی بر خلاف مقررات، لغو دستور و ترک فعل‌هایی که اتفاق افتاد کیفرخواست صادر شده است.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه در برخورد با خاطیان و کسانی که در این حادثه تلخ مرتکب جرم شدند، هیچ اغماضی در کار نیست و اطلاعات رسیدگی به این پرونده به زودی منتشر خواهد شد، گفت: اگر کسانی مرتکب جرم شده باشند با آن‌ها برخورد قاطع خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم حقوق مردم پایمال شود.

وی ادامه داد: ما به وظیفه خود عمل می‌کنیم و عواملی که باعث تحریک برخی از جوانان اهل سنت در صف نماز مصلی اهل سنت زاهدان شدند و در سایه این تحریک افراد ضد انقلاب با سوء استفاده از شرایط، حادثه خونین زاهدان را رقم زدند و همچنین اشخاصی که در فضای مجازی اقدام به تحریک جوانان اهل سنت کردند هم شناسایی و با آن‌ها برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

وی یکی دیگر از اهداف سفر به استان را انعکاس گوشه‌ای از زحمات دستگاه قضائی استان در رسیدگی به حادثه خونین ۸ مهرماه سال گذشته عنوان کرد و افزود: در همان لحظات ابتدایی وقوع حادثه همکاران پرتلاش ما و بازپرس در صحنه حاضر و پرونده تشکیل شد و در دو بخش تفکیک و مورد رسیدگی قرار گرفت و نهایتا برای ۲۶ نفر کیفر خواست صادر شد.

‌پورخاقان خدمت در مناطق محروم و مرزی استان سیستان و بلوچستان را ارزشمند عنوان کرد و از زحمات دستگاه قضائی استان و نیرو‌های فراجا برای تامین امنیت و ورود و رسیدگی به موقع در تشکیل پرونده برای حادثه خونین زاهدان تقدیر کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->