گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸ لیدر اصلی اعتصاب کارگری پارس‌جنوبی بازداشت شدند| اعتصاب‌ها سازمان‌یافته و با حمایت خارج‌نشینان بود

  • کد خبر: ۱۶۳۹۹۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵
۸ لیدر اصلی اعتصاب کارگری پارس‌جنوبی بازداشت شدند| اعتصاب‌ها سازمان‌یافته و با حمایت خارج‌نشینان بود
معاون استاندار بوشهر از دستگیری ۸ لیدر اصلی اعتصاب کارگری در منطقه پارس جنوبی خبر داد و گفت: این افراد با تلاش اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر پورات با اشاره به اینکه کمیسیون کارگری در استان بوشهر به‌صورت مستمر تشکیل می‌شود اظهار داشت: پیگیری مطالبات، حق و حقوق کارگران و دیگر خواسته‌های کارگران در کمیسیون کارگری مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی در ادامه با اشاره به اعتصاب کارگری در منطقه پارس جنوبی افزود: اعتصاب کارگری در منطقه پارس جنوبی سازمان‌یافته با حمایت شبکه‌های خارج از کشور بود که با رصد انجام‌شده لیدر‌های اصلی داخلی آن‌ها شناسایی شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر از دستگیری ۸ لیدر اصلی اعتصاب کارگری در منطقه پارس جنوبی خبر داد و گفت: این لیدر‌ها در منطقه پارس جنوبی از طریق فضای مجازی و حقیقی برای تداوم اعتصاب کارگری آن را مدیریت می‌کردند. این لیدر‌ها با تلاش سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات شناسایی و دستگیر شدند.

وی با اعلام اینکه "اکنون اعتصاب کارگری در منطقه پارس جنوبی شکسته شده است"، افزود: کارگران و کارکنان شرکت‌های مختلف در پارس جنوبی به محل کار خود بازگشته‌اند.

پورات با بیان اینکه ۸ شرکت و پیمانکار در منطقه پارس جنوبی در لیست سیاه قرار گرفته‌اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها و پیمانکاران به‌سبب عدم همکاری در عدم اشتغال و به‌کارگیری نیرو‌های بومی و دامن زدن به حوزه اعتصاب کارگری در لیست سیاه قرار گرفته‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به فراخوان ۱۰ هزار نفری برای اشتغال در منطقه پارس جنوبی تصریح کرد: به‌کارگیری نیرو‌های بومی در اولویت قرار دارد و این درحالی است که یک‌هزار نفر هم در مجتمع گاز پارس جنوبی استخدام می‌شوند. فراهم‌کردن مهارت جوانان بر اساس نیاز اشتغال شرکت‌ها و صنایع پارس جنوبی با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در رشته‌های گوناگون ایجاد شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->