ایلان ماسک از حملات شدید خود به رهبران بریتانیا به دنبال چیست؟ گوگل از مقاله‌های صفحه دیسکاور، پادکست می‌سازد یک فیزیکدان ادعا می‌کند «پارادوکس پدربزرگ» سفر در زمان را حل کرده است زمان احتمالی عرضه آیفون SE ۴ مشخص شد تلگرام همکاری‌اش را با دولت‌ها برای اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران افزایش داده است شرکت متا رویکردش در نمایش محتوای سیاسی در فیسبوک، اینستاگرام و تردز را تغییر می‌دهد تریلر جدید فصل دوم سریال «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) + ویدئو معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است تصویر ترکیبی تلسکوپ هابل و جیمز وب از برخورد دو کهکشان اضافه‌شدن دستیار هوش مصنوعی Copilot به تلویزیون‌های سامسونگ و ال‌جی بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد آیا شبکه 5G گوشی‌های سامسونگ با به‌روزرسانی One UI 7 در ایران فعال می‌شود؟ توانایی‌های شگفت‌انگیز ربات انسان‌نمای چینی در چرخش ۳۶۰ درجه پا + فیلم افشاگری مدیرعامل تپسی‌فود از اقدام جدید اسنپ‌فود علیه این شرکت! قاصدک، پلی به دنیای متنوع پیام‌رسان‌ها|رمزنگاری پیام‌ها با فناوری روز دنیا توسط متخصصان ایرانی تصویر لو رفته از گلکسی S25 اولترا لبه‌های گرد و حاشیه‌های بسیار نازک آن را نشان می‌دهد نسل جدید ماهواره‌های استارلینک پهنای باند دانلود ۱ ترابیتی دارند ضرورت حکمرانی منطقی در فضای مجازی سال ۲۰۲۵ و تولد نسل جدیدی به نام بتا + لیست کامل نسل‌ها چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند لینک‌های ماهواره‌ای جایگزین کابل‌های اینترنت زیر دربا می‌شوند!
سرخط خبرها

ChatGPT توانایی زیادی در درک و بیان احساسات بروز می‌دهد، حتی بیشتر از انسان!

  • کد خبر: ۱۶۴۲۲۱
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
ChatGPT توانایی زیادی در درک و بیان احساسات بروز می‌دهد، حتی بیشتر از انسان!
پژوهش جدیدی که در امپریال کالج لندن (Imperial College London) انجام شده است، از مقیاس سطح آگاهی عاطفی برای ارزیابی پاسخ‌های ChatGPT (چت جی‌پی‌تی) به سناریو‌های گوناگون و مقایسه عملکرد آن با هنجار‌های عمومی استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - یک پژوهش جدید نشان داده است که ChatGPT توانایی قابل توجهی را در درک و بیان احساسات بروز می‌دهد.

 پژوهش جدیدی که در امپریال کالج لندن (Imperial College London) انجام شده است، از مقیاس سطح آگاهی عاطفی برای ارزیابی پاسخ‌های ChatGPT (چت جی‌پی‌تی) به سناریو‌های گوناگون و مقایسه عملکرد آن با هنجار‌های عمومی استفاده کرد. این چت‌بات مبتنی بر هوش مصنوعی نه تنها از میانگین عملکرد انسان بهتر عمل کرد، بلکه به مرور زمان پیشرفت قابل توجهی را نشان داد.

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهند که ChatGPT می‌تواند فناوری ارزشمندی در آموزش شناختی افراد مبتلا به اختلالات آگاهی عاطفی باشد و همچنین، تشخیص و ارزیابی روانپزشکی را آسان‌تر کند.

هوش مصنوعی، جنبه‌های گوناگون زندگی ما را متحول کرده است و پیشرفت‌های آن در زمینه پردازش زبان طبیعی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. چت‌بات ChatGPT، یک مثال بارز از این موضوع به شمار می‌رود که به دلیل مهارت خود در تولید متن در زمینه‌های گوناگون، رکوردشکن بوده است.

با وجود این، فراتر از مهارت زبانی این فناوری، مرز جدیدی وجود دارد که باید مورد بررسی قرار بگیرد؛ این که آیا ChatGPT می‌تواند احساسات را درک و بیان کند یا خیر؟

آگاهی عاطفی، توانایی تشخیص و بیان احساسات خود و دیگران است. این توانایی، یک عامل مهم در تعامل انسانی به شمار می‌رود و به عنوان یک توانایی ارزشمند در تشخیص و درمان آسیب‌شناسی روانی شناخته می‌شود. پژوهش امپریال کالج لندن، با هدف تعیین کمیت قابلیت‌های آگاهی عاطفی ChatGPT و با استفاده از مقیاس سطح آگاهی عاطفی به عنوان یک معیار انجام شد.

نتایج این پژوهش، بسیار امیدوارکننده بودند. در بررسی اولیه، ChatGPT نسبت به انسان، عملکرد بهتری را در همه مقیاس‌های سطح آگاهی عاطفی داشت. در ارزیابی بعدی، عملکرد چت‌بات به طور چشمگیری بهبود یافت و تقریبا به حداکثر امتیاز ممکن در مقیاس سطح آگاهی عاطفی رسید. دقت پاسخ‌های آن نیز امتیاز فوق‌العاده بالایی را به دست آورد.

این پژوهش نه تنها نشان می‌دهد که ChatGPT قادر به ایجاد پاسخ‌های احساسی دقیق متنی است، بلکه عملکرد آن به طور قابل توجهی به مرور زمان بهبود می‌یابد. این قابلیت می‌تواند پیامد‌های نظری و بالینی عمیقی داشته باشد. به عنوان مثال، ChatGPT می‌تواند در برنامه‌های آموزشی شناختی برای بیماران مبتلا به اختلالات آگاهی عاطفی گنجانده شود. توانایی این چت‌بات در بیان احساسات نیز ممکن است تشخیص و ارزیابی روانپزشکی را سهولت ببخشد و به پیشرفت زبان عاطفی کمک کند.

در هر حال، مانند هر فناوری در حال ظهور، خطرات احتمالی وجود دارند که باید به دقت ارزیابی شوند. انجام دادن پژوهش‌های بیشتر و اصلاح ChatGPT ضروری است تا اطمینان حاصل شود که سلامت روان را به شیوه‌ای ایمن و سودمند ارتقا می‌دهد.

به رغم لزوم اقدامات احتیاطی، این پژوهش جهش قابل توجهی را در ادغام آگاهی عاطفی با سیستم‌های هوش مصنوعی نشان می‌دهد.

نتایج این پژوهش در مجله Frontiers in Psychology به چاپ رسید.

منبع: ایسنا به نقل از نوروساینس نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->