قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی
سرخط خبرها

آمریکا چند کلاهک هسته‌ای دارد؟

  • کد خبر: ۱۶۴۳۵۷
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸
آمریکا چند کلاهک هسته‌ای دارد؟
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن تا مارس سال جاری حدود یک هزار و ۵۰۰ کلاهک هسته‌ای مستقر داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در این گزارش که درباره میزان ذخیره سلاح‌های تهاجمی استراتژیک در پیمان کاهش تسلیحات استراتژیک جدید موسوم به «نیواستارت» تهیه شده آمده است تا اول مارس ۲۰۲۳، واشنگتن در مجموع ۶۶۲ فروند موشک بالستیک قاره پیما، موشک بالستیک مستقر پرتاب شونده از زیردریایی و بمب افکن‌های سنگین مستقر و نیز ۸۰۰ فروند پرتاب شونده مستقر و غیرمستقر موشک بالستیک قاره پیما، پرتاب شونده مستقر و غیرمستقر موشک بالستیک پرتاب شونده از زیردریایی و بمب افکن‌های سنگین مستقر و غیرمستقر داشته است.

در این گزارش آمده است فدراسیون روسیه در ۲۸ فوریه سال جاری به صورت یک جانبه تعلیق غیرموجه این معاهده را اعلام کرد. در نتیجه فدراسیون روسیه الزامی برای به روز رسانی و تهیه این نوع گزارش ندارد و مفاد کلیدی دیگر این معاهده را نیز اجرا نمی‌کند.

براساس گزارش وزارت خارجه، به عنوان اقدامی قانونی برای پاسخ به نقض الزامات این معاهده از سوی روسیه، آمریکا اطلاعات به روز شده خود درباره ذخایر استراتژیکش را دراختیار روسیه قرار نمی‌دهد. واشنگتن همچنین در راستای شفافیت و تعهد خود به مسئولیت پذیری در قبال تحرکات هسته ای، به صورت داوطلبانه، داده‌های مربوط به ذخایر سلاح‌های هسته‌ای خود را منتشر می‌کند. این اطلاعات در حال حاضر تا اول مارس سال جاری است. ایالات متحده در تماسی با فدراسیون روسیه خواستار موافقت کامل این کشور برای بازگشت به معاهده نیو استارت و تمام قوانین تاییدکننده و تثبیت شفافیت این معاهده شده است. 

معاهده کاهش تسلیحات استراتژیک موسوم به "استارت"، در سال ۱۹۹۱ بین دولت آمریکا و فدراسیون روسیه منعقد شد و در دسامبر ۲۰۰۹ منقضی شد. پس از آن در آوریل ۲۰۱۰، روسای جمهور آمریکا و روسیه در شهر پراگ با یکدیگر دیدار و پیمانی موسوم به نیواستارت را برای کاهش زرادخانه‌های هسته‌ای خود امضا کردند. براساس این توافق، هیچ یک از طرفین نباید در مجموع بیش از ۷۰۰ موشک بالستیک قاره پیما، موشک بالستیک پرتاب شونده از زیردریایی و بمب افکن‌های سنگین داشته باشند. همچنین دو طرف نباید در مجموع بیش از ۱۵۵۰ کلاهک هسته‌ای و در مجموع ۸۰۰ پرتاب شونده موشک بالستیک قاره پیمای مستقر و غیرمستقر، پرتاب شونده موشک بالستیک پرتاب شونده از زیردریایی و بمب افکن‌های استرتژیک داشته باشند. روسیه و آمریکا در فوریه ۲۰۲۱ این معاهده را برای یک دوره زمانی ۵ ساله تمدید کرده بودند. 

در ۲۱ فوریه سال جاری، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو حضور در پیمان نیو استارت را به صورت یک جانبه تعلیق می‌کند، اما از آن خارج نمی‌شود. وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد که مسکو پیش از ازسرگیری گفتگو‌ها درباره این معاهده باید مشخص کند که چگونه تسلیحات دیگر کشور‌های عضو ناتو که دارای سلاح‌های هسته‌ای هستند یعنی انگلیس و فرانسه، با ظرفیت‌ها و توانایی‌های آمریکا در نظر گرفته می‌شود. پوتین قانون تعلیق حضور روسیه در این معاهده را در اول مارس امضا کرده بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->