آتش‌نشانان در خط مقدم ایثار ایستاده‌اند + فیلم

  • کد خبر: ۴۴۹۱۶۳
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۴
عکس ۲
مدیرعامل موسسه فرهنگی شهرآرا به مناسبت هفته ایمنی و آتش‌نشانی با مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد دیدار کرد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی
محمدرضا فنائی
تصویربردار محمدرضا فنائی

به گزارش شهرآرانیوز، سید میثم موسوی‌مهر، مدیرعامل موسسه فرهنگی شهرآرا امروز (۸ مهرماه)، با آتشپاد امیر حسامی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد دیدار کرد.

در این دیدار آتشپاد امیر حسامی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آتش‌نشان کشور گفت: خداوند بعضی از انسان‌ها را انتخاب می‌کند تا به دیگر انسان‌ها کمک کنند و این اتفاق، برای نیرو‌های سازمان آتش‌نشانی رقم خورده است.

وی بیان کرد: اینکه فردی شغل خود را به گونه‌ای انتخاب کند که همواره فرصت کمک به دیگران را داشته باشد، اتفاقی ارزشمند و قابل توجه است. چه بسا در طول عمر انسان، فرصتی برای کمک به فرد دیگری پیش بیاید و پس از آن، احساس خوبی از انجام یک کار خیر و کمک به دیگران در وجود انسان شکل بگیرد.

حسامی اضافه کرد: این اتفاق ممکن است به شکل‌های مختلفی رخ دهد، اما برای آتش‌نشانان، کمک به مردم بخش جدایی‌ناپذیر از شغل و مسئولیت آنهاست. هیچ چیزی بهتر از این برای این نیرو‌ها وجود ندارد و برکت دعای خیر مردم در زندگی آتش‌نشانان و حتی دیگر پرسنل سازمان نیز دیده می‌شود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد با اشاره به اینکه آتش‌نشانان با درجه، لباس فرم و آموزش‌های تخصصی، برای حضور در شرایط بحرانی آماده هستند، تصریح کرد: اگرچه در شرایطی که ستاد عملیاتی وجود ندارد، همه آتش‌نشانان آموزش دیده‌اند، اما متناسب با شرایط، لازم است بخشی از نیرو‌ها از تیم‌های عملیاتی جدا شده و وظیفه پشتیبانی را بر عهده بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: مأموریت‌های پیاپی، آسیب‌های جسمی و روحی و مشکلات و کمبود امکانات در هنگام عملیات، یکی از معمول‌ترین مشکلات این قشر زحمت‌کش در کشور است که نیازمند رسیدگی و توجه بیشتر هستند.

حسامی ضمن قدردانی از تمام آتش‌نشانان مشهدالرضا، تصریح کرد: امیدوارم همانگونه که دوره اخیر مدیریت شهری شاهد رشد و ارتقای بسیاری از استاندارد‌ها در آتش‌نشانی مشهد بوده‌ایم، شاهد رشد فرهنگ احترام به ایمنی در میان تمام شهروندان باشیم تا همواره آمار بروز حوادث کم و کمتر شود.

سید میثم موسوی‌مهر، مدیرعامل موسسه فرهنگی شهرآرا نیز با تأکید بر نقش و اثرگذاری برجسته آتش‌نشانان در ایجاد ایمنی شهر، اظهار کرد: آتش‌نشانان سمبل و نماد از خودگذشتگی برای نجات جان همنوعان هستند.

وی افزود: آتش‌نشانان در خط مقدم ایثار ایستاده‌اند. آتش‌نشانان قهرمانان گمنام نجات مردم هستند و با از خودگذشتگی به دل آتش و حوادث می‌زنند تا نجات‌بخش و زندگی‌بخش باشند.

موسوی مهر ادامه داد: سابقه و کارنامه سازمان آتش‌نشانی مشهد و عزیزانی که در راه جان خود را فدا کرده‌اند، آنقدر درخشان است که همواره در سطح کشور از این سازمان به عنوان یکی از سازمان‌های نمونه آتش‌نشانی کشور یاد می‌شود.

مدیرعامل موسسه فرهنگی شهرآرا بیان کرد: اینکه شما پای نجات مردم هستید، بزرگ‌ترین اتفاقی است که در شهرداری می‌توانیم به آن افتخار کنیم و سرمان را بالا بگیریم که امکان رفع بخشی از نیاز و دغدغه مردم به صورت واقعی و ملموس وجود دارد و منحصر به شهر هم نیست.

وی با بیان اینکه شبکه آتش‌نشانی به عنوان گروه نجات به هم پیوسته است، عنوان کرد: این شبکه در مرز‌های جغرافیایی در حال خدمت هستند و این برای ما باعث افتخار است که همکار شما هستیم. همکاران شما پیشانی بسیاری از اتفاقات خوب هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.