پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره!
سرخط خبرها

وزیر کار: همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان اعمال شده است| به شکایات بازنشستگان رسیدگی می‌شود+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۴۴۵۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۳
  • ۲
وزیر کار: همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان اعمال شده است| به شکایات بازنشستگان رسیدگی می‌شود+ فیلم
وزیر کار درباره اختلاف میان مستمری‌بگیران و تامین اجتماعی، قول داد با تشکیل کارگروهی این اختلاف‌نظر‌ها بررسی و در صورتی که حق با بازنشستگان باشد، پیگیری شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره اختلاف پیش‌آمده واریز ۲۵ درصد اضافه حقوق مستمری‌بگیران اظهار داشت: در این زمینه اگر حق به جانب بازنشتگان باشد، پیگیری می‌کنیم. برخی از بازنشستگان معتقدند که این میزان افزایش حقوق اجرا نشده در حالی که تامین اجتماعی معتقد است کاملا اجرا شده است؛ در این رابطه کارگروهی مسئول شده تا بررسی کنند.

وزیر کار در رابطه با اینکه بازنشستگان اعتراضات خود را چگونه باید به ثبت برسانند، بیان کرد: این راه و چارچوب دارد. شما به عنوان رسانه شکایت آن‌ها را مطرح می‌کنید و این به منزله مطالبه این‌گروه از جامعه است. شما اصحاب رسانه زبان‌مردم و آحاد مختلف جامعه هستید. در جلسه قبل نیز این‌مطالبه مطرح شد که مورد بررسی قرار گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محنمدمحمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
0
2
جناب وزیر کی و چطور حساب شده که این افزایش از هیچ کجای افزایش و یا پرداختی مشخص نیست واقعا دست مرزا با ابن حساب کردن اسفند براتون دود کنم
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
0
2
آقای وزیر ، اگر نداره ، ما از سال ۹۹ بابت همسان سازی ۷۵٪ دریافت و ۲۵٪ بمدت ۳۰ ماه تا این ماه از سازمان طلبکار میباشیم ، لطفا بهونه نیارید و دستور پرداخت دهید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->