آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهادری‌جهرمی: دولت با لایحه عفاف و حجاب قوه قضائیه موافقت کرد؛ لایحه به مجلس رفت+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۴۴۶۹
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷
بهادری‌جهرمی: دولت با لایحه عفاف و حجاب قوه قضائیه موافقت کرد؛ لایحه به مجلس رفت+ فیلم
سخنگوی دولت از ارسال لایحه پیشنهادی قوه قضائیه درباره حجاب به مجلس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با تبریک روز دختر و دهه کرامت، اظهار داشت: بعد از بحث و بررسی پیرامون لایحه قوه قضائیه در مورد عفاف و حجاب که با قید دو فوریت تقدیم دولت شده بود، امروز در صحن دولت موضوع مورد بررسی قرار گرفت و دولت با ارسال لایحه پیشنهادی قوه قضاییه به مجلس موافقت کرد.  

سخنگوی دولت با بیان اینکه این لایحه با قید دو فوریت تقدیم مجلس خواهد شد تا در آنجا هم با سرعت مورد رسیدگی قرار بگیرد، افزود: نظرات کارشناسی در کمیسیون تخصصی دولت پیرامون این لایحه ارائه شده که به پیوست تقدیم مجلس خواهد شد.

بهادری‌جهرمی در ادامه با تشریح دیگر مصوبات هیئت وزیران گفت: در ابتدای جلسه دولت گزارش‌های متعددی امروز از سوی بخش‌های مختلف اجرایی مطرح شد که یکی از آن‌ها مربوط به افتتاح بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه این بزرگترین رخداد صنعتی و تجاری ایران در این حوزه محسوب می‌شود، تصریح کرد: نمایشگاه از امروز تا یکشنبه آتی (۳۱ اردیبهشت) برقرار است؛ امسال بیش از ۱۵۰۰ مجموعه و شرکت داخلی و حدود ۲۰۰ شرکت خارجی در نمایشگاه حضور یافته‌اند و شاهد رشد دو برابری شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هستیم که نمایشگر رشد و توسعه حوزه صنعت ملی نفت و پالایش و پتروشیمی در کشور است.

بهادری‌جهرمی در رابطه با دیگر مصوبه دولت گفت: هیات وزیران با تصویب آئین نامه اجرایی قانون تصویب مقاوله‌نامه ایمنی و بهداشت شغلی موافقت کرد و به منظور پیشگیری و کاهش بیماری‌های شغلی در محیط کار، وزارت کار مکلف شد تا با همکاری مجموعه‌های کارگری و کارفرمایی، سامانه ملی را فعال کند.

وی هدف از راه‌اندازی این سامانه را نظارت و بررسی و گزارش گیری و پیگیری مصوبات این آیین نامه دانست و گفت: آئین نامه اجرایی قانون تصویب مقاوله نامه ایمنی و بهداشت شغلی به منظور پیشگیری از حوادث است و در جهت کمک به افزایش استاندارد‌های محیط شغلی است.

سخنگوی دولت در ادامه از موافقت هیات وزیران با تصویب اساسنامه پست بانک ایران خبر داد که مطابق آن این بانک یک بانک توسعه‌ای در حوزه‌های بانکداری خرد و ارائه انواع خدمات بانکی به ویژه با اولویت قرار دادن مناطق محروم و روستایی و به طور خاص کمک به توسعه و ارتقا بخش ارتباطات و فناوری، خواهد بود.

به گفته بهادری‌جهرمی، این اساسنامه برای طی مراحل قانونی تقدیم شورای نگهبان و مراجع ذی صلاح خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->