از زعفران ایرانی تا گوشت استرالیایی و برنج هندی | برنامه غذایی حجاج چگونه نوشته می‌شود؟ درس‌هایی از نهج‌البلاغه | خویشتن‌داری از روی تقوا نگاهی به دعای پنجم صحیفه سجادیه که رهبر معظم انقلاب، خواندن آن را توصیه کرده‌اند اصلاح قانون خدمات ایثارگران در راستای عدالت و حفظ شأن نوای محرم امسال در کشورمان با صدای «باسم کربلایی»، مداح مشهور عراقی + فیلم رژیم بعث در برابر غیرت و ایمان مردم کشورمان شکست خورد فرمانده کل سپاه: در میانه جنگیم، اما هراسی در کشور دیده نمی‌شود واکنش مردم تانزانیا هنگام قرائت قرآن توسط حامد شاکرنژاد + فیلم حوزه علمیه، تاکنون کار فاخر رسانه‌ای درباره اهل‌بیت(ع) انجام نداده است مساجد تهران برای «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» فراخوان دادند آمار زائران ورودی به عربستان به مرز ۹۰۰ هزار نفر رسید ترجمه فارسی کتاب «عذابات غزه» رونمایی شد | روایتی از رنج زنان و کودکان فلسطینی فتوای رهبر معظم انقلاب در مورد تعلق خمس به پول واریزی سفر حج و یا عمره چیست؟ وزیر میراث فرهنگی: آثار دفاع مقدس به عنوان اسناد زنده فرهنگی باید حفظ و به جهان معرفی شود هوش مصنوعی در خدمت شهدا حرکات زائران در حج رصد می‌شود چهارمین کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز برگزار می‌شود حضور جهانی در کنگره امام‌رضا(ع) و علوم روز، با ارسال بیش از ۶۰۰ مقاله از ۱۴ کشور خرمشهر و راهی که باید رفت پیشگیری از مرگ ارزش‌ها با رسانه دین‌مدار | گفت‌وگو با کارشناسان و استادان حوزه و دانشگاه به‌مناسبت سالروز تأسیس روزنامه شهرآرا
سرخط خبرها

توسعه همکاری مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه رضوی

  • کد خبر: ۱۶۴۵۸۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
توسعه همکاری مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه رضوی
رایزن فرهنگی ایران در پاکستان خواهان توسعه همکاری‌های مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه مرکزی رضوی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رایزن فرهنگی ایران در پاکستان در گفتگوی وبیناری با اشاره به اهمیت نسخ خطی و وجود اشتراک فرهنگی ایران و پاکستان اظهارکرد:تقویت و گسترش روابط فرهنگی آموزشی و زبانی دو کشور به صورت متقابل ،هدف اصلی ایجاد مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان است.
احسان خزاعی  با بیان اینکه مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با دارا بودن بیش از ۱۷ هزار نسخه خطی، بزرگترین آرشیو نسخ خطی درپاکستان و شبه قاره هند است بیان کرد: توسعه همکاری‌ها در خصوص برگزاری نمایشگاه مشترک، مرمت نسخ خطی، اسکن نسخ و شناسایی نسخه‌های برتر را در اولیت کار قراردهیم.

حفظ و گسترش زبان فارسی

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد نیز در این گفتگو ضمن معرفی کتابخانه رضوی و ظرفیت‌های بی‌نظیر آن، برای همکاری‌های دوجانبه بر پایه طرح عملیاتی مشترک تاکید و این اقدام را در راستای حفظ تراث ارزشمند دو گنجینه برشمرد.

وی به نقش مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان به سبب نسخ خطی بی‌نظیری که دارد، اشاره کرد و گفت: این مرکز برای حفظ و گسترش زبان فارسی ارزش بالایی دارد.

حجت الاسلام سیدجلال حسینی تصریح کرد: کتابخانه مرکزی رضوی آمادگی دارد تا با ایجاد پایگاه دسترسی نسخه‌های خطی آستان قدس رضوی در رایزن فرهنگی ایران در پاکستان، نخستین پایگاه دسترسی در خارج از ایران را داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->