لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

توسعه همکاری مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه رضوی

  • کد خبر: ۱۶۴۵۸۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
توسعه همکاری مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه رضوی
رایزن فرهنگی ایران در پاکستان خواهان توسعه همکاری‌های مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه مرکزی رضوی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رایزن فرهنگی ایران در پاکستان در گفتگوی وبیناری با اشاره به اهمیت نسخ خطی و وجود اشتراک فرهنگی ایران و پاکستان اظهارکرد:تقویت و گسترش روابط فرهنگی آموزشی و زبانی دو کشور به صورت متقابل ،هدف اصلی ایجاد مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان است.
احسان خزاعی  با بیان اینکه مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با دارا بودن بیش از ۱۷ هزار نسخه خطی، بزرگترین آرشیو نسخ خطی درپاکستان و شبه قاره هند است بیان کرد: توسعه همکاری‌ها در خصوص برگزاری نمایشگاه مشترک، مرمت نسخ خطی، اسکن نسخ و شناسایی نسخه‌های برتر را در اولیت کار قراردهیم.

حفظ و گسترش زبان فارسی

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد نیز در این گفتگو ضمن معرفی کتابخانه رضوی و ظرفیت‌های بی‌نظیر آن، برای همکاری‌های دوجانبه بر پایه طرح عملیاتی مشترک تاکید و این اقدام را در راستای حفظ تراث ارزشمند دو گنجینه برشمرد.

وی به نقش مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان به سبب نسخ خطی بی‌نظیری که دارد، اشاره کرد و گفت: این مرکز برای حفظ و گسترش زبان فارسی ارزش بالایی دارد.

حجت الاسلام سیدجلال حسینی تصریح کرد: کتابخانه مرکزی رضوی آمادگی دارد تا با ایجاد پایگاه دسترسی نسخه‌های خطی آستان قدس رضوی در رایزن فرهنگی ایران در پاکستان، نخستین پایگاه دسترسی در خارج از ایران را داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->