سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه بین‌المللی مشهد+ جزئیات ۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره میزان وجه قربانی و نحوه پرداخت آن برای حجاج چگونه است؟ نسخه قرآن برای خانواده متعالی چرا در سیره اهل بیت (ع) وفای به عهد در تربیت فرزندان مهم است؟ حکاکی دعای شرف‌الشمس؛ تلفیقی از هنر، عرفان و گردشگری اقدامات خودجوش مردم مشهد در خدمتگزاری به زائران رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ | به رسم میزبانی تولیت آستان قدس رضوی: زیارت باید به‌عنوان مسئله‌ای ملی مورد توجه قرار گیرد واکنش معنوی ستاره روسی کشتی جهان به محرومیت از رقابت‌ها با استناد به حدیث پیامبر اسلام(ص) مرگ نان و کلمات | شاعری که شعر را به شعله بدل کرد واکنش مداحان اهل بیت(ع) به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بررسی مجدد مدارک ۳۵ داور قرآن | سطح‌بندی براساس عملکرد میدانی + زمان آزمون  واریز بیش از ۷میلیارد تومان زکات فطریه ۱۴۰۴ به حساب کمیته امداد خراسان رضوی تشریح خدمت‌رسانی حرم مطهر رضوی به زائران نوروزی | از توزیع ۲ میلیون افطاری تا میزبانی از ۱۰۰ هزار زائر خارجی تشکیل کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون اول رئیس جمهور در مشهد | عارف: پیگیر و پای کار مطالبات مردم در حوزه زیارت هستیم فرصتی برای پژوهشگران علوم انسانی و اسلامی در دانشگاه رضوی اصل تربیتی برخورد غیر‌مستقیم با جوان
سرخط خبرها

توسعه همکاری مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه رضوی

  • کد خبر: ۱۶۴۵۸۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
توسعه همکاری مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه رضوی
رایزن فرهنگی ایران در پاکستان خواهان توسعه همکاری‌های مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با کتابخانه مرکزی رضوی شد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، رایزن فرهنگی ایران در پاکستان در گفتگوی وبیناری با اشاره به اهمیت نسخ خطی و وجود اشتراک فرهنگی ایران و پاکستان اظهارکرد:تقویت و گسترش روابط فرهنگی آموزشی و زبانی دو کشور به صورت متقابل ،هدف اصلی ایجاد مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان است.
احسان خزاعی  با بیان اینکه مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان با دارا بودن بیش از ۱۷ هزار نسخه خطی، بزرگترین آرشیو نسخ خطی درپاکستان و شبه قاره هند است بیان کرد: توسعه همکاری‌ها در خصوص برگزاری نمایشگاه مشترک، مرمت نسخ خطی، اسکن نسخ و شناسایی نسخه‌های برتر را در اولیت کار قراردهیم.

حفظ و گسترش زبان فارسی

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد نیز در این گفتگو ضمن معرفی کتابخانه رضوی و ظرفیت‌های بی‌نظیر آن، برای همکاری‌های دوجانبه بر پایه طرح عملیاتی مشترک تاکید و این اقدام را در راستای حفظ تراث ارزشمند دو گنجینه برشمرد.

وی به نقش مرکز تحقیقات زبان فارسی ایران و پاکستان به سبب نسخ خطی بی‌نظیری که دارد، اشاره کرد و گفت: این مرکز برای حفظ و گسترش زبان فارسی ارزش بالایی دارد.

حجت الاسلام سیدجلال حسینی تصریح کرد: کتابخانه مرکزی رضوی آمادگی دارد تا با ایجاد پایگاه دسترسی نسخه‌های خطی آستان قدس رضوی در رایزن فرهنگی ایران در پاکستان، نخستین پایگاه دسترسی در خارج از ایران را داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->