خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو نتیجه بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر گرینلند + جزئیات بازخوانی ترانه بیا بریم به مزار در برنامه محفل + فیلم مظفری: همکاری‌های اقتصادی و ساماندهی مهاجرین افغانستانی اولویت استان خراسان رضوی است فرمان جدید ترامپ ممکن است مانع ورود شهروندان پاکستان و افغانستان به آمریکا شود مراکش، میزبان تیم‌های ملی فوتسال افغانستان، چین و پرتغال تغییر در برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در برزیل + جزئیات بازداشت طراح حمله انتحاری در فرودگاه کابل | نخست وزیر پاکستان: یک افغان مسئولیت این حمله را بر عهده داشته است تیم ملی فوتسال افغانستان امشب (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) به برزیل می‌رود + تاریخ و ساعت بازی‌های افغانستان درگیری مرزی بین افغانستان و پاکستان با سه کشته و زخمی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) وزارت کشور خواستار افزایش همکاری ایران و افغانستان در حوزه مبارزه با مواد مخدر شد بحران آب در افغانستان | «از کنفرانس طالبان در کابل تا نمایشگاه سازمان ملل در نیویورک» نشست «کمیسیون اهل تشیع» امیددهنده افقی نو در راستای وحدت و همدلی بیشتر در افغانستان برنامه بازی‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در جام بین قاره‌ای تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شناسه وزارت کشور برای اتباع مبنای ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی است

  • کد خبر: ۱۶۴۶۹۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
شناسه وزارت کشور برای اتباع مبنای ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی است
وحیدی وزیر کشور درباره ضوابط قانونی انتخاب رئیس سازمان ملی مهاجرت گفت ایجاد مرکز این سازمان در اختیار وزارت کشور است و بر اساس این اختیارات حکم انتصاب رئیس سازمان ملی مهاجرت زده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وحیدی درباره تشکیل سازمان ملی مهاجرت گفت تشکیل سازمان با تصویب مجلس شورای اسلامی است.

شناسه وزارت کشور برای اتباع مبنای ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی است

مراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین جزئیات درباره سامانه ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی گفت مسأله این سامانه در آموزش و پرورش جدی است.

مراد صحرایی گفت درمورد مرز جغرافیایی مدارس باید با برخی سازمان ها از جمله ثبت احوال، املاک یکسان سازی بشویم.

مراد صحرایی افزود در تلاش هستیم برای اتباع خارجی شناسه ای که وزارت کشور به این افراد ارائه می کند را مبنای ثبت نام قرار دهیم.

اتباع خارجی ساکن ایران می توانند سوالات خود از اعضای هیئت دولت را در پیام رسان های ایرانی بله، ایتا، روبیکا و سروش به شماره ۰۹۳۰۳۰۰۱۹۴۷ شهروند خبرنگار ارسال کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->