آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) بازدید استاندار خراسان رضوی از روند بازگشت اتباع غیرمجاز افغانستانی | مظفری: فرایند خروج اتباع با احترام باشد تا خاطره‌ای مطلوب از حضور آنان در ایران باقی بماند والی طالبان در هرات پیروزی ایران در برابر اسرائیل را تبریک گفت بازدید استاندار خراسان رضوی از مهمانشهر تربت‌جام (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴) لایحه تأسیس سازمان ملی مهاجرت و ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون شوراها بررسی می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴) کمک‌های مردم هرات و بادغیس به مردم غزه ارسال شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴) مقامات عالی طالبان برای بررسی وضعیت مهاجران وارد هرات شدند سفیر ایران در کابل: توسعه روابط با کشور‌های همسایه در اولویت است بیش از ۷۲ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز در پنج روز گذشته به کشورشان بازگشته‌اند افزایش چهار برابری اخراج مهاجران غیرمجاز از تهران حضور مهاجرین افغانستانی در تهران در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای اقتدار + فیلم وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شناسه وزارت کشور برای اتباع مبنای ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی است

  • کد خبر: ۱۶۴۶۹۱
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
شناسه وزارت کشور برای اتباع مبنای ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی است
وحیدی وزیر کشور درباره ضوابط قانونی انتخاب رئیس سازمان ملی مهاجرت گفت ایجاد مرکز این سازمان در اختیار وزارت کشور است و بر اساس این اختیارات حکم انتصاب رئیس سازمان ملی مهاجرت زده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وحیدی درباره تشکیل سازمان ملی مهاجرت گفت تشکیل سازمان با تصویب مجلس شورای اسلامی است.

شناسه وزارت کشور برای اتباع مبنای ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی است

مراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین جزئیات درباره سامانه ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی گفت مسأله این سامانه در آموزش و پرورش جدی است.

مراد صحرایی گفت درمورد مرز جغرافیایی مدارس باید با برخی سازمان ها از جمله ثبت احوال، املاک یکسان سازی بشویم.

مراد صحرایی افزود در تلاش هستیم برای اتباع خارجی شناسه ای که وزارت کشور به این افراد ارائه می کند را مبنای ثبت نام قرار دهیم.

اتباع خارجی ساکن ایران می توانند سوالات خود از اعضای هیئت دولت را در پیام رسان های ایرانی بله، ایتا، روبیکا و سروش به شماره ۰۹۳۰۳۰۰۱۹۴۷ شهروند خبرنگار ارسال کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->