علی آبادی: وزارت نیرو تمامی اهداف تکلیفی برنامه هفتم را تهیه کرده است وزیر نفت: تحقق اهداف برنامه هفتم نیازمند حدود ۱۹۰ میلیارد دلار منابع مالی است دبیر شورای عالی امنیت ملی: رهبران ایران هیچگاه با غرب دشمنی نداشته‌اند اسحاقی: مخالفت غرب با استقلال جمهوری اسلامی است | تأکید رهبر معظم انقلاب بر معرفی حقیقی غرب است الجولانی با مدیر صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن دیدار کرد پاسخ بقائی به شایعات موجود درباره انتصابش به عنوان سفیر جدید ایران در سازمان ملل وزیر ارتباطات: احکام برنامه هفتم در وزارت ارتباطات ۷۵ درصد تحقق یافته است سیاری: یکی از مؤلفه‌های اصلی ارتقای توان رزم در عرصه نبرد، وجود طب رزم است حقانی: ما، غرب‌ستیز نیستیم؛ غرب، ایران‌ستیز و اسلام‌ستیز است تاجگردون: اقتصاد ایران درگیر رکودی ساختاری است گزارش نظارت یک‌ساله بر اجرای برنامه ۵ ساله از سوی مجلس اعلام شد نظام عادلانه بین‌المللی، مقدمه‌ای بر صلح و توسعه همایش «ما و غرب در آراء و اندیشه‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» در تهران آغاز شد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور در صحن علنی مجلس: شرایط جنگی را در یکسال گذشته در نظر گرفته بودیم نماینده مجلس عنوان کرد: عدم اجرای ۶۰ درصد از احکام سال اول از برنامه هفتم توسعه سنای آمریکا به تعطیلی دولت آمریکا پایان داد توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی‌بی‌سی» درپی یک رسوایی بزرگ مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت طرح فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها تا ۸۰ برابر بیشتر است

  • کد خبر: ۱۶۴۷۲۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت طرح فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها تا ۸۰ برابر بیشتر است
وزیر ارتباطات با اشاره به ایجاد پوشش ۳ میلیون خانوار در پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها که به مناسبت روزجهانی ارتباطات با حضور رئیس‌جمهور از آن رونمایی شد، گفت: تاکنون در ۱۰ شهر این امکان فراهم شده تا ظرف مدت یک ماه اپراتور‌ها اینترنت فیبرنوری را به منازل متصل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه برای ارائه هر سرویس داخلی و خارجی تا چند دهه آینده نیاز به شبکه فیبرنوری داریم، گفت: اجرای این پروژه در ۴۶۰ شهر نیز تعیین تکلیف شده و در ۱۰۰ شهر کشور آغاز شده است و احداث آن به ۸ اپراتور واگذار شده است.

وی افزود: امروز ۳ میلیون خانوار تحت‌پوشش قرار گرفتند و در ۱۰ شهر امکان واگذاری سرویس به مردم فراهم شده است که با درخواست متقاضیان، اپراتور‌ها ظرف یک هفته تا یک ماه برای متقاضیان سرویس را برقرار خواهند کرد. با این سرویس مردم اینترنت پرسرعت و با کیفیت بالا دریافت می‌کنند و سرعت اینترنتی که دریافت می‌کنند تا ۸۰ برابر سرعتی قبل است.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه اجرای این طرح زمان‌بر است، از تمام استانداران، فرمانداران و شهرداران خواست برای تسریع در اجرای این پروژه در شهر‌های خود همکاری و همیاری کنند تا بتوانیم براساس وعده‌ای که به مردم داده شده ۲۰ میلیون خانوار تا پایان این دولت تحت پوشش این پروژه مهم قرار گیرند. تا پایان سال جاری ۸ تا ۱۰ میلیون خانوار تحت پوشش قرار می‌گیرند.

زارع‌‌پور درباره اتصال مدارس و مراکز آموزشی به شبکه فیبرنوری نیز توضیح داد: براساس تکلیفی که داریم تا پایان دولت تمام مدارس شهری کشور به شبکه فیبرنوری می‌شود و بر اساس تفاهم نامه‌ای که باآموزش و پرورش بسته شده وزارت ارتباطات این کار را آغاز کرده و در مرحله بعد دانشگاه‌ها، مراکز درمانی و اداری قرار دارند.

وزیر ارتباطات گفت: تا همین امروز ۴۰۱۲ روستا در این دولت به اینترنت پرسرعت متصل شدند و این شبکه می‌تواند بستر خوبی برای ارائه خدمات اداری به مردم و کسب و کار‌ها باشد. امروز مردم روستا‌های متصل شده همان سرویسی که در تهران ارائه می‌شود را دریافت می‌کنند و ما تلاش داشتیم که عدالت در توسعه ارتباطات رعایت شود.

زارع‌پور به بومی‌سازی تجهیزات شبکه به عنوان یکی دیگر از پروژه‌های افتتاح شده امروز اشاره کرد و گفت: امروز با تجهیزات داخلی ظرفیت شبکه ۷.۶ ترابیت بر ثانیه افزایش یافته که برنامه داریم این عدد به ۲۰ ترابیت بر ثانیه افزایش یابد. همچنین ما برنامه داریم تا پایان دولت لایه‌های مختلف شبکه را نوسازی کنیم و ارتقا دهیم تا مردم حس خوب سرعت و کیفیت بالا دریافت کنند.

وزیر ارتباطات به مسئولیت‌های وزارت ارتباطات از کف اقیانوس تا اوج آسمان اشاره کرد و گفت: با اجرای بیش از ۱۵۰ کیلومتر فیبرنوری توسط شرکت دانش
‌بنیان ایرانی، جزایر سه‌گانه تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی به سرزمین اصلی متصل شد که کیفیت ارتباطات سیار این جزایر را افزایش می‌دهد.

وی به قرارداد‌های شرکت‌های ایرانی برای فیبرکشی کف دریا در کشور‌های منطقه اشاره کرد و افزود: من وظیفه خود می‌دانم زمینه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در کشور‌های مختلف و صادرات محصولات آنان را پیگیری کنم.  

زارع‌پور به پنجره واحد ملی خدمات دولت هوشمند نیز اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون بیش از ۳ هزار خدمت توسط ۹۵ درصد دستگاه‌های دولتی و اجرایی در این پنجره ارائه می‌شود که در حدود ۱۵ میلیون نفر تاکنون از این خدمات استفاده کردند و روزانه نیز حدود ۲ میلیون نفر کاربر دارد. بر اساس دستور رئیس‌جمهور که امروز ابلاغ شد ۵ درصد دستگاه‌هایی که تاکنون به این پنجره متصل نشدند باید تا یک ماه آینده متصل شوند و براساس قانون بودجه تا پایان سال تمام استعلامات بین دستگاه‌ها به صورت برخط باید انجام شود.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه تا پایان سال ۲۰ درصد خدمات دستگاه‌ها باید هوشمند شود، گفت: بر همین اساس ارسال مدارک و مراجعه حضوری باید حذف شود و خدمات به صورت هوشمند به مردم ارائه شود.

وی کیفیت ارائه خدمات توسط دستگاه‌های اجرایی را در این پنجره متفاوت اعلام کرد و خبر داد برای نظارت بر کیفیت و ارتقای آن در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند کمیته ویژه‌ای تشکیل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->