جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجلس تبدیل وضعیت کارکنان شورا‌های حل اختلاف را تعیین‌تکلیف خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۶۴۷۳۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
مجلس تبدیل وضعیت کارکنان شورا‌های حل اختلاف را تعیین‌تکلیف خواهد کرد
نماینده مردم شهریار در مجلس با اشاره به وضعیت نامشخص شغلی کارکنان شورا‌های حل اختلاف و درآمد پایین آنها، گفت: مجلس به دنبال تعیین تکلیف وضعیت شغلی این قشر از جامعه است که امیدواریم دولت نیز به دلیل وجود بار مالی، از آن حمایت کند.
 

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حق‌وردی با اشاره به بازدیدی که به همراه فرماندار و رئیس دادگستری شهریار از مجتمع شورای حل اختلاف این شهرستان به عمل آورد، گفت: در جریان این بازدید از نزدیک در جریان مشکلات این نهاد قرار گرفتیم و دغدغه‌های کارکنان آن را شنیدیم.

نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس در ادامه بزرگ‌ترین مطالبه نیرو‌های شاغل در این شورا‌ها که بسیار زحمتکش هستند را بحث تبدیل وضعیت شغلی عنوان کرد و افزود: برخی از کارکنان شورا‌های حل اختلاف حدود ۱۲ سال مشغول به کار هستند، اما ضمن اینکه وضعیت شغلی نامشخصی دارند، درآمدی هم ندارند و حقوقی که دریافت می‌کنند حتی کفاف هزینه‌های ایاب و ذهاب آن‌ها را نیز نمی‌کند.

این عضو مجمع نمایندگان استان تهران در پایان با بیان اینکه مجلس قصد دارد وضعیت شغلی کارکنان شورا‌های اختلاف را تعیین تکلیف کند، اما به دلیل وجود بار مالی به موافقت دولت نیاز است، خاطرنشان کرد: در لایحه‌ای که از هفته آینده در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد به این موضوع توجه می‌شود و امیدواریم با حمایت دولت موضوع تبدیل وضعیت نیرو‌های شاغل در شورا‌های حل اختلاف به عنوان یک مطالبه تاریخی تعیین تکلیف شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->