اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: در مذاکرات، منافع ملی و بلندمدت را مدنظر قرار خواهند داد | مذاکرات بر مبنای سیاست‌های نظام پیش خواهد رفت مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) وزیر دفاع عربستان سعودی امروز به ایران می‌آید (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) سرباز وطن | گفت‌و‌گو با سیروس امان‌اللهی ارشد ارتش در شمال شرق کشور که روزگاری نه چندان دور، فرمانده کلاه‌سبز‌ها بوده است معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند واکنش کره شمالی به پرواز بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز کُره | پاسخ می‌دهیم عراقچی برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد روسیه عازم مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) معاون وزیر خارجه ایران به عربستان سفر کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی گفت‌و‌گو با گروسی را مفید ارزیابی کرد دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست انتصابات جدید در آستان قدس رضوی دستور ویژه استاندار خراسان رضوی: تا ۱۵ اردیبهشت، گزارش جامع از مشکلات شبکه ریلی استان تدوین شود حملات سنگین جنگنده‌های آمریکایی به صنعای یمن (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) آملی لاریجانی: FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست هشدار سازمان تجارت جهانی درباره عواقب جنگ تعرفه‌های ترامپ گفت‌وگوی گروسی با عراقچی در تهران (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران، در آستانه دور دوم مذاکرات عربستان به مناطق مرزی یمن حمله کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) گروسی وارد ایران شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) حسینی: شهرداری مشهد بالاترین نمره در ارزیابی کیفیت خدمات به زائران نوروزی در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل را کسب کرد واکنش وزارت خارجه به اظهارات نماینده ترامپ درباره مذاکرات
سرخط خبرها

اعضای باند تولیدکننده موادمخدر در تهران اعدام شدند+ جزئیات و اسامی

  • کد خبر: ۱۶۵۱۰۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۱
اعضای باند تولیدکننده موادمخدر در تهران اعدام شدند+ جزئیات و اسامی
سه نفر از اعضای یک باند تولیدکننده مواد مخدر هروئین در تهران به دار مجازات آویخته شدند.  

به گزارش شهرآرانیوز، پس از شناسایی محلی در سطح شهر تهران که به فعالیت گسترده در تولید هرویین می‌پرداخت، با اقدامات اطلاعاتی محل تولید مواد مخدر شناسایی و عوامل باند دستگیر شدند.  

پس از کشف محل، در بازرسی به عمل آمده بیش از ۳۹ کیلوگرم هروئین، مقادیر زیادی مواد پیش‌ساز ساخت هروئین و تجهیزات تولید مواد مخدر از اعضای باند کشف شد.  

متهمان که در زمینه سرقت و مواد مخدر سوابق متعدد داشتند، در تحقیقات اذعان کردند قصد فروش مواد مخدر تولید شده تولیدی خود در سطح شهر تهران را داشته‌اند.  

پس از پایان تحقیقات اولیه، کیفرخواستی با اتهام افساد فی‌الارض از طریق مشارکت در نگهداری و تولید ۳۹ کیلو و ۳۹۶ گرم و بیست سانت هروئین از سوی دادگاه صادر شد.  

با ارسال پرونده به دادگاه انقلاب تهران، جلسات رسیدگی به این پرونده، با حضور متهمین با نام‌های «شهاب منصورنسب، صمد گراوند و سعید گراوند» و وکلای آن‌ها تشکیل شد.  

دادگاه پس از بررسی مستندات پرونده و استماع اظهارات متهمین و وکلای آن‌ها، با استناد به اظهارات متهمین در مرحله تحقیقات مقدماتی و نزد بازپرس دادسرا و قبول عمل مجرمانه از سوی متهمین و سایر قرائن و امارات موجود، مجرمیت متهمین را محرز و مسلم تشخیص داد.  

براساس رای دادگاه بدوی، متهمین بابت افساد فی‌الارض از طریق تولید ۳۹ کیلو و ۳۹۶ گرم و بیست سانت هروئین به مجازات اعدام محکوم شدند.  

پس از صدور رای بدوی دادگاه، با توجه به فرجام‌خواهی وکلای متهمان، پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع شد.  

دیوان عالی کشور نیز پس از بررسی پرونده با توجه به قرائن و امارات مستند در حکم و احراز بزهکاری متهمین و اینکه در این مرحله نیز متهمین ایراد و اعتراض موثری در خصوص احراز بزهکاری و مجازات تعیین شده ارائه نکردند، رای دادگاه را با اصول و تشریفات دادرسی و قانون و مقررات مربوط منطبق دانست و حکم صادره را تایید و ابرام نمود؛ بنابراین گزارش، پس از طی روال و تشریفات قانونی، حکم اعدام محکومان این پرونده به اجرا درآمد.

گفتنی است بنابر قانون مصوب مجلس هر کس بیش از ۳۰ گرم هروئین نگهداری کند مجازات او اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف برای خانواده‌اش تعیین شده است. در پرونده اخیر سه محکوم پرونده به میزان ۱۳۱۳ برابر مقدار تعیین شده در قانون مواد مخدر هروئین نگهداری می‌کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->