مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«ری استیونسون» بازیگر «جنگ ستارگان» درگذشت

  • کد خبر: ۱۶۵۵۲۲
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
«ری استیونسون» بازیگر «جنگ ستارگان» درگذشت
«ری استیونسون» بازیگر اهل ایرلند شمالی که با فیلم «ثور» و سریال «جنگ ستارگان» شهرت دارد، در سن ۵۸ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ری استیونسون»، بازیگر اهل ایرلند شمالی که نقش فرماندار شرور بریتانیایی فیلم «آرآرآر»، «وسلتاگ» در فیلم‌های «ثور» و یکی از شخصیت‌های منفی اصلی سریال در دست ساخت جنگ ستارگان «آسوکا» را بازی کرده است، در سن ۵۸ سالگی درگذشت.

«استیونسون» روز یکشنبه یعنی چهار روز قبل از تولدش درگذشت. بر اساس گزارش روزنامه ایتالیایی «ریپابلیکا» این هنرمند حین فیلمبرداری فیلم «کازینو در ایسیکا» ناگهان بیمار شد و در بیمارستانی واقع در جزیره «ایسیکا» بستری شده بود.

با اعلام خبر درگذشت «استیونسون» چهره‌های برجسته‌ای از جمله «اس. اس. راجامولی»، کارگردان «آرآرآر» و «میتو لوئیس»، بازیگر مجموعه فیلم‌های «هری پاتر» و همبازی «استیونسون» در فیلم «یک جور زندگی» با انتشار پیام‌هایی به این هنرپیشه ادای احترام کردند.

«ری استیونسون» در سال ۱۹۶۴ میلادی در «لیسبورن» شهری واقع در ایرلند شمالی متولد شد. خانواده «استیونسون» زمانی که او هشت‌ساله بود به انگلستان نقل مکان کردند. او که به مدرسه تئاتر رفته و بود و سال‌ها در تلویزیون بریتانیا فعالیت کرده بود نخستین‌بار در فیلم «تئوری پرواز» (۱۹۹۸) در یک فیلم سینمایی ظاهر شد. او در سال ۲۰۰۴ در نقش یک شوالیه در فیلم «آرتور شاه» به کارگردانی «آنتوان فوکوآ» بازی کرد. از دیگر فیلم‌های مهم او به «ترانسپورتر: سوخت‌گیری مجدد» و «جی. آی. جو: تلافی» می‌توان اشاره کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->