گفت وگو با داوران جشنواره ملی عکس «نسل امید» | برنامه ریزی سالانه برای جشنواره ها، کیفیت را ارتقا می دهد بازگشایی مراکز هنری مشهد؛ حمایت مدیران، پویایی هنرمندان آموزش داستان نویسی | سه گام اژد‌ها (بخش نهم) زبان روز و داستان‌های جذاب نیاز کودکان و نوجوانان در حوزه ادبیات دینی اولین تیزر «لاک‌پشت و حلزون» منتشر شد رقابت «جیرفت» و «آتل» در جشنواره «کارتون کلاب» ایتالیا فراخوان «کتاب سال» منتشر شد درخواست نویسندگان از ناشران برای محدودکردن هوش مصنوعی درگذشت جمال اجلالی، بازیگر فیلم سینمایی «آرایش غلیظ» + علت فوت عادل تبریزی: آرزو دارم در مشهد فیلم بسازم | «اجل معلق» نقطه عطف کارنامه کاری من است ثبت‌نام در پانزدهمین دوره جوایز ایسفا تمدید شد فاطمه شکری، بازیگر تلویزیون، در بیمارستان بستری شد همدردی «برد پیت» بازیگر مطرح هالیوود، با مردم ایران جایزه بهترین بازیگر زن و مرد جشنواره والنسیا به سریال «در انتهای شب» رسید آغاز اکران آنلاین ۱۳ فیلم و فیلم‌تئاتر کانون پرورش فکری در فیلم نت صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ نگاهی به سریال‌های جدید تلویزیون ویژه محرم ۱۴۰۴ نماهنگ «رفیق شهیدم» منتشر شد+ فیلم پویش «ایستاده برای ایران» آغاز شد
سرخط خبرها

آیا ادغام شبکه کودک و امید صحت دارد؟

  • کد خبر: ۱۶۵۶۸۲
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۲
  • ۱
آیا ادغام شبکه کودک و امید صحت دارد؟
مدیر شبکه کودک به خبرسازی‌هایی درباره ادغام دو شبکه صداوسیما، واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش پیمان جبلی رئیس صدا و سیما در خصوص انتشار خبرهایی از ادغام شبکه‌های کودک و امید واکنش نشان داد.

او گفته بود "اخبار دقیق را روابط عمومی صداوسیما اعلام می‌کند و به شایعات و شائبه‌ها نباید توجهی کرد. هیچ ساختار و سازوکاری برای ما اصل و اصالت ندارد، آن‌چیزی که برای ما اهمیت دارد آن دو حوزه تحولی در محتوا و رویکرد است. اگر متناسب با تحول در محتوا و رویکرد، نیازمند هر نوع تغییر در ساختار و سازوکاری باشد حتماً اتفاق می‌افتد.

همان‌طور که شاهد بودید در ساختار معاونت سیما سه ساختار جدید ایجاد کردیم؛ مرکز سیمرغ، فیلمنامه و برنامه‌های کوتاه. جایی هم ایجاب می‌کرد دو شبکه (ایران‌کالا و شما) را تعطیل کردیم، یعنی در واقع برای رسیدن به آن هدف تحولی که در دستور کار قرار دارد هر ساختار و سازوکاری که بتواند به تحقق این اهداف کمک کند دستخوش تغییر خواهد شد؛ در واقع یا افزایش و یا کاهش اتفاق خواهد افتاد."

بعد از این اظهارات چندی بعد دوباره خبری آمد که "حذف شبکه کودک منتفی است اما منحل شدن شبکه امید، شبکه تخصصی نوجوانان به عنوان گزینه اول در دستور کار مدیران صداوسیما قرار گرفته است. بر این اساس، شبکه کودک (نهال و پویا) به کار خود ادامه خواهد داد و امید جای خود را به مرکز تخصصی تولید آثار نوجوانان می‌دهد."

فضای خبرسازی‌ها به جایی رسید که محمد سرشار در صفحه شخصی‌اش نسبت به تصمیم‌گیری درباره تعطیلی شبکه امید واکنش نشان داد و با تأیید این رویکرد، با انتشار تصاویر و نمودارهایی در این زمینه، دلایلش را تشریح کرد.

او در بخشی از نوشتار خود به این نکته اشاره کرد: «چند روز پیش از سازمان صداوسیما تماس گرفتند و درخصوص تعطیلی شبکه امید نظرم را پرسیدند. این سوال ذهن مرا به یکم شهریور ۱۳۹۵ پرتاب کرد. روزی که با ذوق و شوق فراوان، پخش آزمایشی شبکه امید آغاز شد.

اما چهار سال بعد، در شهریور ۱۳۹۹ با افسوس فراوان، پیشنهاد تعطیلی شبکه امید را به صداوسیما ارائه دادم. نظرسنجی‌ها نشان می‌داد نوجوانان بالای ۱۵ سال شبکه‌های بزرگسال را تماشا می‌کنند و نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ سال هم ترجیح می‌دهند کانال نهال شبکه کودک را تماشا کنند.

مدیر سابق شبکه کودک بیان کرده است: «معتقدم از ابتدا تصمیم آقای علی‌عسکری و تیم ایشان درخصوص تفکیک کانال امید از شبکه کودک و نوجوان اشتباه بود و اکنون بر آقای جبلی و تیم ایشان واجب است که ایده جدیدی برای برنامه‌سازی مخصوص نوجوانان طراحی کند.»

مدیر سابق شبکه کودک در پایان نوشته است: «لذا تعطیلی شبکه امید و ادغام آن در کانال نهال، یک عقب‌نشینی تاکتیکی برای صداوسیما خواهد بود تا با تجمیع توان خود، حرکت جدیدی را برای نهضت برنامه‌سازی مخصوص نوجوانان آغاز کند.»

محمدصادق باطنی،مدیر شبکه کودک در گفت‌وگویی به همه این خبرسازی‌ها، شایعات و شائبه‌ها پاسخ داد.

او به جمله‌ای بسنده کرد و گفت: "در مورد انحلال شبکه امید و شبکه کودک هرچیزی همه اخبار کذب است. هیچ تصمیمی برای انحلال یا اقدام هیچ کدام از دو شکبه گرفته نشده است. "

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
0
0
سلام
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->