آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است | نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی وزیر ارتباطات: سرعت ۵۰۰ مگابیت در ثانیهٔ اینترنت همراه فراگیر خواهد شد عراقچی به عمان سفر کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب طرح دوفوریتی فوق‌العاده خاص برای شهرداری‌ها و کارکنان اجرایی کشور + فیلم ادامه تنش قاهره و تل‌آویو بر سر غزه | مصر تعیین سفیر جدید برای تل‌آویو را به تعویق انداخت تشدید تدابیر امنیتی در بغداد پیش از برگزاری اجلاس سران عرب مخالفت محمود عباس با مدیریت غزه توسط آمریکا وزیر خارجه: از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشور‌های همسایه دریغ نمی‌کنیم استقبال ترامپ از پیشنهاد پوتین برای مذاکره مستقیم با کی‌یف قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین، در اداره جامعه بکوشیم آخرین اخبار از دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد!
سرخط خبرها

قطع اینترنت در زمان برگزاری کنکور نیازمند مصوبه شورای امنیت کشور است

  • کد خبر: ۱۶۵۹۷۱
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
قطع اینترنت در زمان برگزاری کنکور نیازمند مصوبه شورای امنیت کشور است
دبیر شورای امنیت کشور گفت: اگر به نتیجه برسیم قطع اینترنت در زمان برگزاری کنکور باید صورت گیرد آن را در شورای امنیت کشور مصوب می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمجید میراحمدی در نشست تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ افزود: آزمون سراسری یک مقطع حساس و سرنوشت ساز برای داوطلبان و خانواده‌های آنهاست. اگر یک میلیون نفر کنکوری داریم، اما مجموع افرادی که دغدغه آزمون دارند در روستا‌ها و شهر‌ها چند میلیون نفر است.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور گفت: کیفیت، سلامت، انضباط و امنیت رخداد آزمون از شاخصه‌های کارآمدی نظام است. اگر نظام مقدس جمهوری اسلامی این رخداد را با امنیت و سلامت و استاندارد‌های لازم برگزار کند، جلوه‌ای از جلوه‌های کارآمدی و توانمندی امنیتی و انتظامی کشور است. برعکس آن اگر خدشه‌ای بوجود بیاید نه تنها برای جامعه رخداد نامبارک است نتیجه آن کاهش سرمایه اجتماعی برای نظام است.

وی افزود: بنابراین سلامت آزمون سراسری مهم است و اینکه همه دستگاه‌های کشور خودشان را مسئول بدانند یک تکلیف است و تعطیل ناپذیر است. وقتی وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش درخواستی مبنی بر تهیه دستورالعمل ویژه آزمون‌ها در شورای امنیت کشور مطرح کردند مورد استقبال واقع شد و این دستورالعمل تهیه شد.

میراحمدی گفت: در این دستورالعمل تکالیفی برای دستگاه‌های کشور مشخص شد. این دستورالعمل سال گذشته برای اولین بار اجرا شد و یکی از سالم‌ترین و بی نظیرترین کنکور‌ها بدون اتفاق نامبارکی و تقلبی برگزار شد.

وی گفت: سازمان سنجش به این موضوع بسنده نکرده است و تلاش کرده است که تغییرات اساسی متناسب با شرایط ایجاد کند. اتفاقات بزرگی که رخ خواهد داد بسیار خوب است و ما آمادگی کمک به سنجش برای اجرای تغییرات آزمون را داریم.

معاون وزیر کشور درباره امنیت و سلامت آزمون سراسری گفت: امنیت آزمون مساله ساده‌ای نیست و ما درباره خواسته‌های مسئولان سنجش درباره اینکه چه اقدامات لازمی و مکملی برای امنیت آزمون نیاز باشد را بررسی می‌کنیم.

وی افزود: از جمله مواردی که این روز‌ها هم به آن پرداخته شده مساله قطع اینترنت یا عدم قطع اینترنت در زمان برگزاری آزمون سراسری است. آنچه که برای ما مهم است حقوق داوطلبان و ملت که درگیر این مساله هستند، است. حقی که حاکمیت تکلیف دارد رعایت شود و تضییع صورت نگیرد، باید با این نگاه آنچه لازم است انجام دهیم.

میراحمدی گفت: در موضوع اینترنت هم مسئولان وزارت علوم، هم مسئولان وزارت ارتباطات و سایر مسئولان بر این باور هستند که همانطور که سلامت و امنیت آزمون حق مردم است و حاکمیت باید این حق را تضمین کند، بهره مندی از اینترنت و استمرار این بهره مندی هم از حقوق مردم است. کسی به دنبال محدودیت در این حق نیست.

دبیر شورای امنیت کشور گفت: چنانچه خواسته‌های مسئولان سنجش برآورده نشد و نگرانی برای امنیت آزمون بوجود آمد ما مجبور هستیم تصمیماتی را برای محدودیت اینترنت در زمان برگزاری آزمون اعمال کنیم. اگر لازم شد و بررسی‌ها به این نتیجه رسید در جلسات مربوطه تصویب خواهد شد و به اطلاع مردم می‌رسد.

وی تاکید کرد: اگر به این نتیجه برسیم که بدون قطع اینترنت می‌توان امنیت کنکور را برقرار کرد همه از آن استقبال می‌کنیم.

میراحمدی اظهار داشت: ما برای کمک به برگزاری آزمون سراسری در امنیت و سلامت و کیفیت کامل آمادگی داریم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->