انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفای نخست‌وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: «جمعیت» از ارکان اصلی قدرت است| افزایش ازدواج و جمعیت نیازمند حل مشکلات معیشتی است

  • کد خبر: ۱۶۶۲۴۱
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
سرلشکر باقری: «جمعیت» از ارکان اصلی قدرت است| افزایش ازدواج و جمعیت نیازمند حل مشکلات معیشتی است
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح «جمعیت» را از ارکان اصلی قدرت دانست و گفت: سرزمین ارزشمند ما حداقل دو برابر جمعیت فعلی امکان حمایت از مردم و ایجاد زندگی آبرومند برای مردم را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری صبح امروز (شنبه) در همایش فرماندهان و مسئولان عالی نیرو‌های مسلح که به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، با تبریک سالروز میلاد باسعادت ثامن‌الحجج (ع)، از زحمات و خدمات ارزنده مجموعه نیرو‌های مسلح در حوزه جوانی جمعیت قدردانی کرد و اظهار داشت: سیاست‌های کلی جوانی جمعیت را فرمانده معظم کل قوا امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در سی‌ام اردیبهشت سال ۱۳۹۳ ابلاغ کرده‌اند و در ۲۴ آبان ۱۴۰۰ هم قانون حمایت از جوانی جمعیت تصویب شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه الحمدلله مسیر کاملاً شفاف و مشخص است و امیدوارم که برنامه‌ها در این مسیر با تمام توان اجرا و موانع موجود برطرف شود، گفت: خوشبختانه در دولت جدید نیز جلسه شورای عالی جوانی جمعیت به‌صورت منظم برگزار می‌شود. پیشرفت و توسعه مستلزم ایجاد قدرت است و «جمعیت» یکی از ارکان اصلی قدرت محسوب می‌شود.

وی به موضوع توسعه نامتوازن جمعیت اشاره و عنوان کرد: در مباحث نظری، «زیاد بودن جمعیتی که به‌طور ناموزون نسبت به امکانات موجود توسعه کمّی پیدا کرده است و از لحاظ، کیفی نیز امکان ارتقای آن نیست، به‌عنوان سربار مطرح می‌شود»، به هیچ عنوان با امکانات و ویژگی‌های سرزمین پرمنابع ما هم‌خوانی ندارد.

سرلشکر باقری اظهار داشت: طبق مطالعاتی که انجام شده است، سرزمین ارزشمند ما حداقل دو برابر جمعیت فعلی امکان حمایت از مردم و ایجاد زندگی آبرومند برای مردم را دارد؛ لذا اگر منابع درست مدیریت شود، امکان داشتن این جمعیت با همه ویژگی‌های کیفی فراهم خواهد بود.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به تأثیر جمعیت در رشد اقتصادی، توسعه علم و فناوری و سایر عرصه‌ها گفت: در دوران دفاع مقدس حدود پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت جوان کشور وارد جبهه حق علیه باطل شدند و برای ایران اسلامی جانفشانی کردند. از این تعداد، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بسیجی، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر سرباز و حدود ۷۰۰ هزار نفر از پایوران نیرو‌های مسلح و جهاد سازندگی بودند که از جمعیت جوان کشورمان محسوب می‌شدند.

وی به وجود خانواده‌های دارای چند فرزند شهید در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: وجود این شهدا به برکت جمعیت کافی بود که دارای ویژگی‌هایی همچون فداکاری، ایمان، شجاعت و اعتقاد اسلامی انقلابی بودند و این‌ها با حضور در جبهه، کار‌ها را به پیش می‌بردند.

سرلشکر باقری عنوان کرد: جمعیت ما در دوران دفاع‌مقدس نسبت به جمعیت دشمن مهاجم سه‌برابر بود و رشد جمعیت ما در این دوران بدون احتساب مهاجرین، سه و نیم درصد بود؛ اما امروز متأسفانه به حدود هفت دهم درصد رسیده است؛ یعنی به یک‌چهارم تقلیل یافته است؛ فرصت جبران این نقیصه، کوتاه است و لذا همه باید پای کار بیایند.

رئیس ستاد‌کل نیرو‌های مسلح در ادامه با اشاره به نقشه‌های شوم دشمن مبنی بر تغییر نگرش جوانان نسبت به موضوع ازدواج به‌هنگام و فرزندآوری، گفت: جوانی جمعیت برای نیرو‌های مسلح، امری حیاتی و قابل توجه است.

وی ادامه داد: امروزه باور‌های فرهنگی اشتباهی در جوانان و نوجوانان ما ایجاد شده‌ است که دیر ازدواج می‌کنند و یا وقتی هم ازدواج می‌کنند، تمایلی به فرزندآوری ندارند و یا تک‌فرزندی را انتخاب می‌کنند؛ این باور بایستی اصلاح شود.

سرلشکر باقری مشکلات معیشتی را یکی از موانع در مسیر جوانی جمعیت برشمرد و با تأکید بر لزوم اصلاح و مرتفع‌شدن مشکلات تصریح کرد: انتظار داریم مراکز علمی و فرهنگی نیرو‌های مسلح و سایر مرکز دولتی برای ریشه‌یابی اساسی این مسائل، راه‌حل دقیق و قابل اجرا ارائه و در این زمینه گام‌های جدی بردارند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه مجموعه‌های نیرو‌های مسلح درخصوص طرح جوانی جمعیت اقدامات قابل توجهی انجام داده‌اند، افزود: از سازمان بسیج مستضعفین نیز انتظار می‌رود که بر اساس آنچه در قانون آمده است، با سازمان‌های دولتی درخصوص جوانی جمعیت و فراگیر کردن تصمیمات این قانون، تفاهم‌نامه همکاری منعقد کنند تا بسیج بتواند وظیفه و رویکرد الهی خود را در این موضوع انجام دهد.

وی با بیان اینکه میزان موالید سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حدوداً ۱۰۰ هزار نفر کاهش داشته است، گفت: این آمار نشان می‌دهد که جنگ فرهنگی و ترکیبی دشمن با توجه به اقدامات ما هنوز غلبه دارد و هنوز به ثبات نرسیده‌ایم؛ لذا باید اقدامات ما پیش‌رونده و جهادی باشد تا در آینده شاهد رشد قابل توجه جمعیت باشیم و از میان این جمعیت جوان، جوانانی تربیت شوند که سربازان امام زمان (عج) و مدافع وطن باشند و پرچم نظام جمهوری اسلامی و اسلام را بر دوش بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->