اعزام ۶۰ تیم امداد و نجات هلال احمر از استان‌های مختلف به گیلان در پی جاری شدن سیل (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دستگیری اعضای باند تهیه عکس و فیلم از زنی نیمه عریان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) جان باختن سه نفر در تصادف جاده‌ای استان گلستان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) ورود مه شدید به مشهد | هشدار کاهش دید افقی رانندگان در جاده‌های خراسان رضوی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پلیس خاطیان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمان را معرفی خواهد کرد آیا زمان برگزاری آزمون‌های ارشد ۱۴۰۳ و دکتری ۱۴۰۴ تغییر خواهد کرد؟ دختر پزشکیان در منزل جان‌باختگان حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی حضور یافت آیا مدارس و ادارات استان گیلان فردا یکشنبه (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پیاده‌راه‌های حیاتی پوشش شبکه بهداشت در روستا‌های کشور کامل شد آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (یکشنبه - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می‌کند؟ آماده باش کامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در پی بارش برف و یخبندان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) واکنش قاطع وزیر آموزش و پرورش به قصور در حادثه دانش‌آموزان کرمانی شناسایی حدود ۳۰۰۰ منزل شخصی مسافرپذیر در مشهد افزایش توان امدادی با استقرار دو بالگرد‌ سنگین در مناطق دوردست گیلان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) احتمال افزایش مبلغ ۷۰۰ هزارتومانی حکمت کارت کارکنان و بازنشستگان نیرو‌های مسلح (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) چرا سازمان برنامه طلب تأمین اجتماعی را نمی‌پردازد؟ | بازنشستگان برای تأمین هزینه‌های روزانه خود «وام» می‌گیرند! آیا فردا (یکشنبه، ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی تعطیل است؟ واریز حقوق بهمن‌ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آغاز شد پلیس فتا: مراقب پیامک‌های جعلی قطع یارانه باشید آماده‌باش ستاد بحران مشهد و خراسان رضوی درپی سرمای هوا و بارش برف راز قتل پیرمرد ۹۱ ساله افغانستانی در شعله‌های سرکش آتش فاش شد کردستان، با دمای منفی ۲۱ درجه رکورددار سرما در کشور شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) مواد شوینده و ترکیبات اسیدی را دور از دسترس کودکان قرار دهید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | تا صبح دوشنبه، بر حجم بارش‌ها افزوده خواهد شد سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در یوم‌الله ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ معرفی مواد ممنوعه خطرناک در مکمل‌های ورزشی  آماده‌باش کامل نیرو‌های خدمات شهری برای مراسم ۲۲بهمن ۱۴۰۳ در مشهد تمامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی مرخص شدند
سرخط خبرها

آخرین سرنخ ها از کشف جسد تکه تکه شده زن جوان در تهران

  • کد خبر: ۱۶۶۳۹۵
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
آخرین سرنخ ها از کشف جسد تکه تکه شده زن جوان در تهران
پلیس وقوع قتل‌های سریالی زنان را تکذیب کرده و می‌گوید قتل زن جوان در تهران ربطی به موارد رخ داده در شهر‌های دیگر ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات جنایی در این پرونده از بعدازظهر چهارشنبه سوم خرداد امسال و با کشف جسد تکه تکه شده زن جوانی در ضلع شمالی میدان آزادی آغاز شد. کارگر شهرداری هنگام نظافت این منطقه جسد را داخل ساک ورزشی پیدا کرده و موضوع را به پلیس خبر داده بود. با حضور تیم جنایی در محل، مشخص شد جسد متعلق به زنی حدود ۲۵ ساله است که بعد از قتل، جسدش تکه تکه شده و در یک ساک ورزشی و چهار کیسه پلاستیک در آن محل رها شده بود. آنطور که پزشک جنایی اعلام کرد حدود پنج ساعت از مرگ این زن می‌گذشت. این موضوع نشان می‌داد، زن جوان همان روز به قتل رسیده بود و قاتل در روز بقایای جسد را در یکی از شلوغ‌ترین مناطق تهران قرار داده بود.

این موضوع باعث شد کارآگاهان احتمال دهند با یک قاتل خونسرد رو به رو هستند و رها کردن جسد در آن منطقه به دلیل این بوده که قصد داشته بقایای جسد پیدا شود. او اگر قصد مخفی کردن این جنایت را داشت، جسد را در محلی کم تردد و دور افتاده رها می‌کرد. با بررسی تحقیقات میدانی در محل کشف جسد، با دستور بازپرس جنایی بقایای جسد زن جوان به پزشکی قانونی منتقل شد تا هویت مقتول شناسایی شود.

همچنین قرار شد دوربین‌های مداربسته و ترافیکی اطراف محل رها کردن جسد بررسی شود شاید ردی از قاتل به دست بیاید. با گذشت چهار روز از کشف این جسد، هویت مقتول شناسایی نشده و ناپدید شدن او نیز در پلیس آگاهی تهران مطرح نشده است. کارآگاهان پلیس آگاهی در شاخه دیگر به انگشت نگاری از جسد پرداختند، اما زن جوان سابقه دستگیری و اعتیاد نداشت و تلاش در این شاخه نیز با بن بست رو به رو شد. زن با مو‌های مدل پسرانه داشت که تتویی روی بدن نداشت. با توجه به مطرح نشدن فقدانی زن جوان و محل کشف جسد، این احتمال مطرح شده که مقتول اهل یکی از شهر‌های اطراف تهران است که قاتل بعد از کشتن او در محل دیگری، جسد او را به آنجا انتقال داده بود. به همین خاطر از پلیس شهر‌های اطراف تهران خواسته شد در صورت طرح شکایت فقدانی درباره زن جوانی در یک هفته گذشته موضوع را به اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران اطلاع دهند. در حال حاضر با دستور امیرحسین علیمردان، بازپرس شعبه دهم دادسرای جنایی تهران تحقیقات جنایی برای رازگشایی از این جنایت ادامه دارد.

پس از کشف جسد زن جوان در میدان آزادی ادعای وقوع قتل‌های سریالی زنان در فضای مجازی مطرح و باعث وحشت کاربران شد. در این خبر ادعا شده بود، قاتلی در شهر‌های آباده، مشهد، تبریز و تهران زنان را کشته و جسدشان را تکه تکه می‌کند. این ادعا در حالی مطرح شد که یک مقام آگاه در پلیس به خبرنگار «جام جم» گفت: عامل قتل زنی در آباده و مثله کردن جسد او دستگیر شده و به قتل اعتراف کرده است. در بررسی‌های پلیسی تا کنون نشانه‌ای از قتل‌های سریالی در این پرونده‌ها دیده نشده است.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->