سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

دبیرخانه شهرهای زیارتی به میزبانی شهرداری مشهد مقدس راه‌اندازی شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۶۷۰۵۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶
دبیرخانه شهرهای زیارتی به میزبانی شهرداری مشهد مقدس راه‌اندازی شد + فیلم
معاون گردشگری و زیارت معاونت فرهنگی شهرداری مشهد گفت: ایده تشکیل دبیرخانه شهرهای زیارتی ایران اسلامی ذیل کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع کلان‌شهرهای کشور توسط معاونت گردشگری و زیارت سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد شکل گرفت.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

بامشکی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره دبیرخانه شهرهای زیارتی گفت: وجود مضجع شریف ائمه اطهار(ع) و امامزادگان‌ و فرزندان آن‌ها در ایران اسلامی و شهرهای کشور فرصتی بی‌نظیر برای رشد و‌ توسعه همه‌جانبه شهرها ایجاد‌ کرده است.

 

دبیرخانه شهرهای زیارتی به میزبانی شهرداری مشهد مقدس راه‌اندازی شد

وی ادامه داد: حضور‌ زائران در این شهرها موجب می‌شود بزرگ‌ترین اجتماعات مردمی و دینی با محوریت موضوع زیارت به‌صورت سالیانه در شهرهای مشهد، قم و شیراز شکل بگیرد.

معاون گردشگری و زیارت معاونت فرهنگی شهرداری مشهد اضافه کرد: بر همین اساس، ایده تشکیل دبیرخانه شهرهای زیارتی ایران اسلامی ذیل کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع کلان‌شهرهای کشور توسط معاونت گردشگری و زیارت سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد شکل گرفت.

بامشکی به اهداف شکل‌گیری این دبیرخانه اشاره کرد و افزود: تعمیق زیارت و ترویج فرهنگ آن، تقویت هویت دینی، هماهنگی و ایجاد وحدت رویه در اجرای بهتر مصوبات کارگروه ملی زیارت، توسعه و اشاعه هنرها و علوم حوزه زیارت و... از اهداف این دبیرخانه است.

وی افزود: تأکید بر نقش اساسی و کانون رهنمودها و تدابیر مقام معظم رهبری در حوزه زیارت و بناهای زیارتگاهی، معطوف‌کردن طرح و برنامه‌ها به ارتقای کیفیت و نشاط در محیط‌های زیارتی از جمله راهبردها و سیاست‌های این کمیته است.

به گفته بامشکی، شهردار مشهد و رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، شهرداران و معاونان فرهنگی و اجتماعی شهرداری‌ شیراز، قم، شهرری و سایر شهرهای زیارتی کشور، معاون و مدیران گردشگری شهرداری‌های شهرهای زیارتی از جمله اعضای شورای راهبردی این دبیرخانه هستند.

وی اضافه کرد: تصویب نهایی برنامه اجرایی پنج‌ساله زیارت و تصویب بودجه و ابلاغ برنامه اجرایی به‌صورت سالیانه از ردیف‌ برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری‌ها، از مهم‌ترین شرح وظایف شورای راهبردی است.

لزوم از بین بردن مساله دو‌قطبی در مشهد

عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این نشست گفت: شهرها علت‌های خاصی‌ در پیدایش دارند. مشهد شهر جوانی است و به‌دلیل دل‌دادگی مردم به وجود امام رضا(ع)، مردم اینجا جمع شده‌اند و شهر توسعه پیدا کرده است.

حجت‌الاسلام‌ حسن منصوریان ادامه داد: ما در مشهد به‌دنبال آن هستیم که دو‌قطبی را از بین ببریم و اگر در اداره شهر، شهرداران و پارلمان‌های شهری این مسئله را فراموش کنند، شهر دچار مشکل می‌شود.

منصوریان افزود: در حرم مردم به یکدیگر کمک می‌کنند، اما در رفتار شهری ممکن است این‌گونه نباشد. در کل شهرهای زیارتی، باید مانند داخل حرم رفتار شود. 

وی تأکید کرد: باید حال مردم را در این شهرها خوب کنیم و فرهنگ زیارت را ارتقا دهیم.

ضرورت تقویت جریان زیارت در کشور

معاون فرهنگی شهرداری قم نیز در این نشست بر لزوم ضرورت تقویت جریان زیارت در کشور تأکید کرد: در بسیاری از مواقع طرح‌ها برنامه‌ها و فرهنگی مطرح‌ و برای آن برنامه‌ریزی می‌شود، اما در ادامه راه رها می‌شود.

حجت‌الاسلام طباطبایی‌نژاد تأکید کرد: این طرح نباید این‌چنین باشد. همچنان که «رویداد ایده‌پردازی سقاخونه» به‌خوبی اجرا شد و‌ ثمره آن را دیدیم و امیدوارم که ادامه داشته باشد. 

جای خالی مثلث شهرهای زیارتی

در ادامه، معاون فرهنگی شهرداری شیراز با قدردانی از اقدامات شهرداری مشهد، اظهار کرد: شهرداری مشهد در حوزه‌ معاونت فرهنگی اقدامات بسیار خوب و سنگینی را انجام داده‌ است که جای قدردانی دارد.

محمدعلی چوبینی افزود: ما‌ در شیراز مثلث گردشگری شیراز و یزد و اصفهان را داشته‌ایم و ‌جای یک مثلث شهرهای زیارتی خالی بود. امیدواریم با این جلسات و برنامه‌ها بتوانیم هم‌افزایی‌ داشته باشیم. در این صورت اتفاقات خوبی‌ در این زمینه رخ خواهد داد.

وی تأکید کرد: «رویداد ایده‌پردازی سقاخونه» طرح خوبی بود و به‌خوبی نیز اجرا شد، اما یکی‌ از ایرادات طرح‌ها این‌ است که ضریب‌ اجتماعی آن‌ها‌ کم‌ است. باید مردم را درگیر کرد، زیرا بزرگ‌ترین سرمایه این سه شهر زیارتی مردمانش‌ هستند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->