در داخل کشور هیچ رویدادی به وسعت و ابعاد جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) سراغ نداریم

  • کد خبر: ۱۶۷۲۰۸
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۲
در داخل کشور هیچ رویدادی به وسعت و ابعاد جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) سراغ نداریم
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) گفت: در داخل کشور هیچ رویداد فرهنگی، هنری و رسانه‌ای را با چنین وسعت و ابعادی سراغ نداریم و از این منظر جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) الگو و تجربه ارزشمندی است که باید در برپایی دیگر رویدادهای فرهنگی، هنری و آیینی مورد استناد و استفاده قرار گیرد. 

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی سعیدی‌زاده امروز، ۱۰ خرداد ماه، در اختتامیه بیستمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) که در سالن همایش‌های شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: برای ما مایه مباهات است که سرزمینمان میزبان وجود نازنین امامی است که نماد علم، عقل، حکمت، منطق تدبیر و سیاست است.

وی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب آنگاه که در مرکز یک تجربه تاریخی عظیم و نبرد پنهان سیاسی قرار می‌گیرد به برکت تدبیر، شیوه حکیمانه‌ای را پیش روی آیندگان قرار می‌دهد اما ما به امام رضا(ع) در گوشه‌ای از صدر تاریخ نمی‌پردازیم و ما امام علی ابن موسی الرضا(ع) را در گوشه‌ای از تاریخ اسلام محصور نمی‌کنیم بلکه از این منبع فیض الهی که به فرموده رهبر معظم انقلاب حضرت رضا(ع) ولی نعمت معنوی و مادی ماست برای حل مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی انقلاب اسلامی و جهان اسلام مدد می‌گیریم.

سعیدی‌زاده بیان کرد: اینک که ما در گام دوم انقلاب اسلامی وارد دومین مرحله از خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی اسلامی شده‌ایم باید بتوانیم از گنجینه عظیم این انسان کامل و ولی اعظم الهی در تشکیل جامعه اسلامی و تمدن‌سازی اسلامی بهره‌گیری وافر و کامل نماییم.

مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) گفت: جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) به عنوان عمومی‌ترین و بز‌ترین رویدادهای فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران یکی از بارزترین مظاهر دیپلماسی فرهنگی رضوی در داخل و خارج کشور است. این رویداد آیینی نمونه بارزی از یک فعالیت هنری، فرهنگی و رسانه‌ای است که با درایت و طمانینه شکل گرفته و از ساختارهای منظم و دقیقی برخوردار است.

وی ادامه داد: این نکته علاوه بر عنایت ویژه صاحب اصلی جشنواره حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) حاصل عشق و ارادت بی‌حد و حصر و بدون چشمداشت بنیان‌گذاران و برگزارکنندگان این جشنواره در طول ۲۰ سال گذشته است.

سعیدی‌زاده خاطرنشان کرد: این رویداد از بودجه و امکانات غیر متعارف و عده و عده زیادی برخوردار نیست بلکه مدیریت این جشنواره به گونه‌ای طراحی شده که چنین رویداد بزرگی را در طول سال با بهره‌گیری از مشارکت‌های متعدد در درون وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر نهادها، سازمان‌ها و مجموعه‌های مردمی و با حضور عاشقان فرهنگ رضوی برگزار کند و الحق در این کار سترگ و ارزشمند موفق بوده است.

مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) اضافه کرد: دست‌کم در داخل کشور هیچ رویداد فرهنگی، هنری و رسانه‌ای را با چنین وسعت و ابعادی سراغ نداریم و از این منظر جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) الگو و تجربه ارزشمندی است که باید در برپایی دیگر رویدادهای فرهنگی، هنری و آیینی مورد استناد و استفاده قرار گیرد. جشنواره موفقی با این همه دستاوردهای دلنشین و رویدادی با چنین وسعت و عظمت با این همه مخاطب نیاز به حمایت بیشتری دارد، حمایتی که با جان و دل شکل می‌گیرد.

وی عنوان کرد: مروری کوتاه بر برگزاری جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) که نقطه عطف همدلی، همزبانی و نمونه بارز عرض ارادت جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور به ساحت مقدس علی ابن موسی الرضا(ع) است نشان می‌دهد که این جشنواره سه فرصت طلایی را پیش روی ما قرار داده، اول فرصت حضور نیروهای خوش‌فکر، جوان، کارآمد و تحول‌خواه برای آفرینش و یک جریان با برکت در عرصه فرهنگ، هنر و رسانه ذیل نام مبارک امام رضا(ع)، دو فرصت ادای دین و عرض ارادت دستگاه‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای نظام به ساحت مقدس علی ابن موسی الرضا(ع) و سه فرصت بروز و ظهور دلدادگی به آستان مقدس اهل بیت عصمت و طهارت خاصه علی ابن موسی الرضا(ع) در تمامی سطوح جامعه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای مشور و عموم اقشار جامعه است.

سعیدی‌زاده افزود: این فرصت‌ها بستری فراهم کرده تا ظرفیت عظیمی از نوآوری، توانمندی، استعداد و خلاقیت در این ایام شکوفا شود، فرهنگ رضوی تا دوردست ها ترویج گردد و زمینه‌ای فراهم شود تا فهمی تازه ایجاد گردد و تحقق‌بخش این کلام بلند رهبر انقلاب شود که می‌فرمایند وقتی یک کار نو و وسیع در داخل کشور انجام شد می‌توان راضی، خرسند و امیدوار بود که گردونه کار فرهنگی به کار افتاده است.

مدیر عامل بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) مبدا بسیاری از جریان‌ها، رویدادها و نهادسازی‌های فرهنگی در این سال‌ها بوده و بسیاری از مناسبت‌ها و آیین‌های دینی و ملی در پناه این جشنواره صورت پذیرفته از جمله این احیای مناسبت‌ها نامگذاری دهه کرامت و تشکیل بنیاد بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) به عنوان تنها نماینده دولت جمهوری اسلامی ایران در تبلیغ و ترویج فرهنگ رضوی در دهه ۹۰ است. دولت جمهوری اسلامی، مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک بزرگی به استمرار، استحکام، فراگیری و ارتقا این رویداد معنوی در عرصه ملی و بین‌المللی می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->