گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

تأکید فرماندهان مرزبانی ایران و عراق بر تأمین امنیت مرز‌های مشترک و تسهیل تردد زائران اربعین‌حسینی

  • کد خبر: ۱۶۷۲۷۶
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
تأکید فرماندهان مرزبانی ایران و عراق بر تأمین امنیت مرز‌های مشترک و تسهیل تردد زائران اربعین‌حسینی
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور در دیدار با همتای عراقی بر استحکام مرز‌های مشترک و تسهیل در تردد زائران اربعین امام حسین (ع) تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با هدف توسعه تعاملات و تحکیم انتظامات مرزی در زمینه‌های مختلف، بعدازظهر دیروز نشست مشترک فرماندهان مرزبانی جمهوری اسلامی ایران و عراق در ستاد فرماندهی مرزبانی فراجا، برگزار شد.

سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی ایران در دیدار با همتای عراقی، سرلشکر محمد عبدالوهاب سکر حسین السعیدی؛ با اظهار خوشحالی از حضور در ستاد مرزبانی فراجا، گفت: از حضور فرمانده مرزبانی کشور عراق در تهران استقبال می‌کنیم و از این دیدار بسیار خوشحال هستیم.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه مرزبانان در کنار یکدیگر برای ایجاد امنیت مردم دو کشور در مرز‌ها تلاش می‌کنند، افزود: به لطف خداوند متعال فرماندهی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در مولفه مرز به بلوغ کامل دست یافته است و امروز وظیفه تامین امنیت ۸۷۵۵ کیلومتر از مرز‌های طویل جمهوری اسلامی ایران را بر عهده دارد.

سردار گودرزی با اشاره به تعامل مطلوب و روابط خوب مرزی میان مرزبانی ۲ کشور ایران و عراق، گفت: جمهوری اسلامی ایران ۱۶۰۹ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد که به لطف خداوند متعال این حجم عظیم مرز مشترک با روابط و تعامل مطلوبی که بین مرزبانان ۲ کشور برقرار است به خوبی کنترل و مدیریت می‌شود.

سرلشکر محمد عبدالوهاب سکر حسین السعیدی فرمانده مرزبانی جمهوری عراق نیز در این دیدار با قدردانی از میزبانی شایسته مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: از شما و تمامی مسئولان کشور دوست و برادر ایران تشکر می‌کنم به ویژه از فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران که این حضور و استقبال گرم را فراهم کردند.

فرمانده مرزبانی جمهوری عراق در این دیدار صمیمانه افزود: حس برادری در مناطق مرزی بین فرماندهان میدانی ۲ کشور برقرار است و این ارتباط و تعامل استمرار خواهد داشت.

وی در خصوص زیارت اربعین امام حسین (ع) خاطرنشان کرد: این لطف خداوند است که ما میزبان زائران ایرانی در کشورمان هستیم و این لطف خداوند را برای خود فضیلت بزرگی می‌دانیم. پذیرایی از زائران ایرانی در اولویت ماست چراکه با نیت خالص و به عشق زیارت امام حسین (ع) وارد کشور عراق می‌شوند.

فرمانده مرزبانی جمهوری عراق به ضرورت انتقال تجربیات و ارتقا بیش از پیش تعامل اطلاعاتی بین مرزبانی ۲ کشور تأکید کرد و گفت: کشور‌های عراق و ایران اهداف مشترکی دارند و همین امر باعث شده دشمنان مشترکی نیز داشته باشند و می‌طلبد با ارتقاء تعاملات و تجهیزات و انسداد مرز‌ها در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم با استفاده از این مولفه‌ها و انتقال تجربیات در امر مبارزه با تروریسم و گروهک‌های معاند ومقابله با انواع قاچاق بهره ببریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->