جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

تأکید فرماندهان مرزبانی ایران و عراق بر تأمین امنیت مرز‌های مشترک و تسهیل تردد زائران اربعین‌حسینی

  • کد خبر: ۱۶۷۲۷۶
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
تأکید فرماندهان مرزبانی ایران و عراق بر تأمین امنیت مرز‌های مشترک و تسهیل تردد زائران اربعین‌حسینی
فرمانده مرزبانی انتظامی کشور در دیدار با همتای عراقی بر استحکام مرز‌های مشترک و تسهیل در تردد زائران اربعین امام حسین (ع) تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با هدف توسعه تعاملات و تحکیم انتظامات مرزی در زمینه‌های مختلف، بعدازظهر دیروز نشست مشترک فرماندهان مرزبانی جمهوری اسلامی ایران و عراق در ستاد فرماندهی مرزبانی فراجا، برگزار شد.

سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی ایران در دیدار با همتای عراقی، سرلشکر محمد عبدالوهاب سکر حسین السعیدی؛ با اظهار خوشحالی از حضور در ستاد مرزبانی فراجا، گفت: از حضور فرمانده مرزبانی کشور عراق در تهران استقبال می‌کنیم و از این دیدار بسیار خوشحال هستیم.

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه مرزبانان در کنار یکدیگر برای ایجاد امنیت مردم دو کشور در مرز‌ها تلاش می‌کنند، افزود: به لطف خداوند متعال فرماندهی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در مولفه مرز به بلوغ کامل دست یافته است و امروز وظیفه تامین امنیت ۸۷۵۵ کیلومتر از مرز‌های طویل جمهوری اسلامی ایران را بر عهده دارد.

سردار گودرزی با اشاره به تعامل مطلوب و روابط خوب مرزی میان مرزبانی ۲ کشور ایران و عراق، گفت: جمهوری اسلامی ایران ۱۶۰۹ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد که به لطف خداوند متعال این حجم عظیم مرز مشترک با روابط و تعامل مطلوبی که بین مرزبانان ۲ کشور برقرار است به خوبی کنترل و مدیریت می‌شود.

سرلشکر محمد عبدالوهاب سکر حسین السعیدی فرمانده مرزبانی جمهوری عراق نیز در این دیدار با قدردانی از میزبانی شایسته مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: از شما و تمامی مسئولان کشور دوست و برادر ایران تشکر می‌کنم به ویژه از فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران که این حضور و استقبال گرم را فراهم کردند.

فرمانده مرزبانی جمهوری عراق در این دیدار صمیمانه افزود: حس برادری در مناطق مرزی بین فرماندهان میدانی ۲ کشور برقرار است و این ارتباط و تعامل استمرار خواهد داشت.

وی در خصوص زیارت اربعین امام حسین (ع) خاطرنشان کرد: این لطف خداوند است که ما میزبان زائران ایرانی در کشورمان هستیم و این لطف خداوند را برای خود فضیلت بزرگی می‌دانیم. پذیرایی از زائران ایرانی در اولویت ماست چراکه با نیت خالص و به عشق زیارت امام حسین (ع) وارد کشور عراق می‌شوند.

فرمانده مرزبانی جمهوری عراق به ضرورت انتقال تجربیات و ارتقا بیش از پیش تعامل اطلاعاتی بین مرزبانی ۲ کشور تأکید کرد و گفت: کشور‌های عراق و ایران اهداف مشترکی دارند و همین امر باعث شده دشمنان مشترکی نیز داشته باشند و می‌طلبد با ارتقاء تعاملات و تجهیزات و انسداد مرز‌ها در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم با استفاده از این مولفه‌ها و انتقال تجربیات در امر مبارزه با تروریسم و گروهک‌های معاند ومقابله با انواع قاچاق بهره ببریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->