۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی رسانه‌های صهیونیستی: هزینه جنگ غزه از ۳۰۰ میلیارد شِکِل فراتر رفت نظر یک قاضی دیوان عالی کشور درباره لایحه فضای مجازی: مبهم، سلیقه‌ای و تکراری است مهاجرانی: با شرایط پیچیده‌ای برای ادامه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای مواجه هستیم انهدام ۳ گروه تروریستی وابسته به داعش در لیبی سی‌ان‌ان ادعا کرد: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد سخنگوی دولت به حادثه قطار شهربازی کرمان واکنش نشان داد سخنگوی شورای نگهبان: مخالفتی با حذف ۴ صفر پول ملی نداشتیم | واکنش به برگزاری رفراندوم رئیس جمهور تهران را به مقصد اسلام آباد ترک کرد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برنامه آمادگی نیروهای مسلح در سه‌ بازه زمانی پیش می‌رود هشدار نماینده مجلس درباره پیامد‌های خطرناک فروش اینترنتی دارو بدون نظارت داروخانه‌ها وزیر امور خارجه: سفر پزشکیان به پاکستان فرصتی برای بازاندیشی پتانسیل‌های همکاری است پزشکیان پیش از عزیمت به پاکستان: ارتباطات ایران و پاکستان را به نزدیک ۱۰ میلیارد دلار ارتقاء می‌دهیم انتقاد نماینده مجلس از قطع یارانه برخی خانوار‌های کم درآمد و بی بضاعت شهادت حداقل ۱۸ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) چشم‌انداز روابط دوستانه تهران-اسلام‌آباد در آستانه سفر پزشکیان دستیار وزیر خارجه در آستانه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد: مناسبات ایران و پاکستان وارد مرحله تازه‌ای شده است ترامپ برای جنگ هسته‌ای با روسیه اعلام آمادگی کرد ویدئو | ماجرای تقطیع صحبت‌های علی‌اکبر صالحی درباره جنگ در رسانه‌ها چه بود؟ پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا ضرب و شتم ایرانیان در مرز ترکیه صحت دارد؟ + فیلم

  • کد خبر: ۱۶۷۵۹۷
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۲
آیا ضرب و شتم ایرانیان در مرز ترکیه صحت دارد؟ + فیلم
سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ارزروم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تصاویر منتشر شده درباره ضرب و شتم در مرز سِرُو ارتباطی با اتباع ایرانی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی و اخبار منتشر شده مبنی بر ضرب و شتم اتباع ایرانی در مرز سِرُو سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) ۱۳ خرداد ماه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی با محتوای ضرب و شتم در مرز ترکیه - سِرُو و به دنبال بررسی‌های انجام شده از سوی این سرکنسولگری و همچنین نمایندگی وزارت امور خارجه در آذربایجان غربی، به اطلاع می‌رساند که «محتوای فیلم منتشر شده فاقد هرگونه ارتباطی با اتباع ایرانی است.»

پیش از این سید حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این باره گفته بود: «شنیده‌ام که فیلمی از ضرب و شتم ایرانی‌ها توسط ماموران ترکیه در فضای مجازی منتشر شده، با این وجود صحت و سقم آن همچنان مشخص نیست و ما در تماسی که با وزارت امور خارجه داشتیم این دوستان به ما گفتند که در حال بررسی این موضوع هستند.»

براساس این گزارش، فیلمی در فضای مجازی منتشر شد و برخی مدعی شدند که اتباع ایرانی از سوی ماموران گمرک ترکیه در مرز سِرُو مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند.   

سِرُو یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی و در ۵۵ کیلومتری شمال غرب شهر ارومیه قرار گرفته ‌است. پایانه مرزی این شهر به نام همین شهر نامگذاری شده و یکی از مرزهای زمینی سه گانه ایران با ترکیه است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->