تولیت آستان قدس رضوی: ایران و عراق به مثابه یک ملت هستند + فیلم

  • کد خبر: ۴۵۳۴۵۶
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۲
آیت الله مروی
«شهرآرانیوز - گروه دین و فرهنگ رضوی»، تولیت آستان قدس رضوی گفت: مرز‌های جغرافیایی میان ۲ ملت ایران و عراق برداشته شده است. ما یک ملت هستیم.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم تکریم مواکب حسینی که شب ۲۶ مهر با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از مسئولان موکب‌های عزاداری کشور عراق، با همراهی آستان قدس رضوی، ستاد مرکزی اربعین و نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، آیت‌الله احمد مروی نیز در این مراسم ضمن تقدیر از موکب‌داران حسینی که در ایام اربعین حسینی، افتخار میزبانی و خدمت به زائران سیدالشهدا (ع) را دارند، اظهار کرد: شما به خاطر رضای خداوند متعال از همه امکانات مادی خود، برای تکریم زائران اباعبدالله (ع) استفاده کرده و از جان و دل به این زائران خدمت می‌کنید. خدمتی که در تاریخ چنین سابقه‌ای برای آن وجود ندارد. شما هم از اسلام و هم از ولایت حمایت می‌کنید و صحنه‌های باشکوهی از ولایت‌پذیری و میهمان‌پذیری و عشق علاقه به سیدالشهدا (ع) را به نمایش گذاشته‌اید.

وی اضافه کرد: شاید یکی از دلایلی که آمریکا، صدام را به جنگ علیه ایران تحریک کرد نیز این بود که میان ۲ ملت ایران و عراق، دشمنی ایجاد کند چراکه احساس می‌کرد اگر این ۲ کشور و این ۲ تمدن بزرگ شیعه در کنار هم و متحد باشند، آمریکا جایی در این منطقه نخواهد داشت؛ لذا جنگ تحمیلی را به وجود آورد تا میان این ۲ کشور برادرکشی ایجاد کند.

مروی با بیان اینکه با وجود همه اتفاقاتی که در جنگ افتاد، پس از سقوط صدام چنان محبت و برادری میان ۲ ملت ایران و عراق به وجود آمد که گویا اصلا جنگی میان آنها نبوده است و دشمنی ایجاد نشده است، خاطرنشان کرد: هیچ ایرانی و هیچ عراقی نگفتند ما به دلیل جنگ، با هم سازش نداریم و همه آن اتفاقات فراموش شد و این ۲ کشور به مثابه یک ملت شدند.

تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به حماسه باشکوه مردم عراق در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: این حماسه اعجاب‌آور و در همه دنیا بی‌سابقه بود و نشان از آن داشت که مرز‌های جغرافیایی میان این ۲ ملت برداشته شده است. ما یک ملت هستیم.

وی تاکید کرد: البته که این اتحاد میان ۲ ملت برای دشمنان قابل تحمل نیست و آمریکا تلاش می‌کند از طریق رسانه‌ها و فضای مجازی و افراد خودفروخته و نفوذی، مانع از تکرار این صحنه‌های اتحاد برادری میان ملت‌های ایران و عراق شود. این وحدت و اتحاد و مهربانی بین ۲ ملت بزرگ و نقش‌آفرین در منطقه برای آمریکا قابل تحمل نیست. آنها به روش‌های مختلف تلاش می‌کنند میان این ۲ ملت جدایی ایجاد کنند. هم مردم ایران و هم مردم عراق باید به این موضوع توجه داشته باشند که این اتحاد ایرانیان و عراقی‌ها خدشه‌دار نشود.

مروی اضافه کرد: هر صدا، سخن و پیامی که بین ۲ ملت ایجاد بدبینی کند، از سوی آمریکا برنامه‌ریزی شده است. باید وحدت و اتحادی که در اوج خود قرار دارد را حفظ کنیم. حضور موکب‌های عراقی در مراسم ایران، نمادی از این اتحاد است و حضور موکب‌های ایرانی در مناسبت‌های مختلف در عراق نیز چنین نقشی ایفا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.