عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا بیانیه صادر کرد زمان و محل دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد ویدئو | نتیجه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سیدعباس عراقچی عراقچی: جلسات فنی در سطح کارشناسان در عمان برگزار می‌شود + فیلم آتش‌بس ۲ روزه با اوکراین از سوی پوتین اعلام شد وزیر خارجه ایتالیا: رم پایتخت صلح و گفت‌و‌گو می‌شود مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۶ نظامی اسرائیلی در غزه زخمی و کشته شدند (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد وزارت خارجه از رسانه‌ها خواست به اخبار نادرست ضریب ندهند تکذیب ادعای حضور هیئت‌های ایرانی و آمریکایی در یک اتاق مشترک سلطان عمان برای دیدار با پوتین به کرملین می‌رود ویدئو | حضور سیاستمدار ایتالیایی در محل دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا با تی‌شرت و شلوارک! روایت شهرآرانیوز از حواشی نشست خبری استاندار خراسان رضوی | از ماجرای واکنش جنجالی «علی دایی» تا بازی مهم ایران و کره‌شمالی + فیلم آغاز دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم به میزبانی عمان (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) آنتونیو تاجانی پس از دیدار با عراقچی با گروسی دیدار خواهد کرد وزیران امور خارجه ایران و عمان در رم با هم دیدار کردند (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: نباید اقتصاد را شرطی کنیم که اگر FATF تصویب شود چه خواهد شد عراقچی در دیدار با همتای ایتالیایی خود: تنها مانع تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای، رژیم صهیونیستی است شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه چیست؟ وزیران امور خارجه ایران و ایتالیا رایزنی کردند رئیس جمهور مصوبه انتخاب رئیس جهاددانشگاهی را ابلاغ کرد عراقچی در گفت‌وگو با یک رسانه روس: روابط تهران و مسکو هیچ‌گاه تا این حد نزدیک نبوده است تحلیل گاردین از مذاکرات | دولت ترامپ دانش و صبر لازم در حل مناقشات را ندارد نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان | طحان نظیف: شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است
سرخط خبرها

یادگار امام (ره): جمهوری اسلامی بزرگ‌ترین میراث امام راحل است| حفظ جمهوریت را باید نصب‌العین خود قرار دهیم

  • کد خبر: ۱۶۷۶۱۹
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱
یادگار امام (ره): جمهوری اسلامی بزرگ‌ترین میراث امام راحل است| حفظ جمهوریت را باید نصب‌العین خود قرار دهیم
یادگار امام (ره) گفت: جمهوری اسلامی یک کالبد مقدسی است که در قالب قانون اساسی شکل گرفته متشکل از دو قید بسیار مهم است، یکی آحاد مردم است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سیدحسن خمینی در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی، با گرامیداشت یاد و خاطره ایشان و شهدای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: سال گذشته رهبری فرزانه انقلاب تعبیری داشتند که کلمه قصاری بود که می‌تواند نقشه راهی برای مردم و آینده نظام باشد. ایشان فرمودند امام جان و روح انقلاب اسلامی است. این یکی از زیباترین تعابیر درباره امام و نظام برآمده از مجاهدت‌های عمر طولانی امام و زحمات طاقت فرسای مردم و تلاش بی‌وقفه روحانیت شیعه و مجاهدت‌های مستضعفین جهان را این جمله بیان می‌کند.

وی افزود: جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش بزرگ‌ترین میراث امام راحل است. جمهوری اسلامی یک کالبد مقدسی است که در قالب قانون اساسی شکل گرفته متشکل از دو قید بسیار مهم است، یکی آحاد مردم است.

یادگار امام با اشاره به توجه امام راحل به نقش مردم و بیداری دل‌های آنان، اظهار کرد: امام راحل فقط و فقط به بیداری دل‌های مردم توجه داشت و انقلابی پدید آورد که بی‌تردید مردمی‌ترین انقلاب جهان است. جمهوری اسلامی یک نظامی است که برآمده از خواسته‌های مردم است و حفظ جمهوریت را باید نصب العین خود قرار دهیم.

سیدحسن خمینی با اشاره به تاکید رهبری انقلاب به حفظ سلامت و امنیت و رقابت و مشارکت در انتخابات، تاکید کرد: رکن دوم این نظام اسلام است و امام یک فقیه هم بود. فقه ما بن‌مایه این نظام است، اما امام هم به نقش زمان و مکان در اجتهاد بود نه یک فقه خشک و درجازننده. فقه پویا که توان حل مشکلات جامعه را دارد مورد تاکید امام بود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اصول اساسی جمهوری اسلامی عزتی است که در قالب استقلال سیاسی کشور وجود دارد. در طول تاریخ ۲۰۰ سال اخیر هیچ دوره‌ای مانند دوره جمهوری اسلامی دارای استقلال سیاسی نبودیم. تلخی عزل و نصب حاکمان ما به دست بیگانگان بوده است و آخرین حاکم جائر سلطنت با تصمیم سلاطین و سفرای غیرایرانی ایران را ترک می‌کند.

یادگار امام با بیان این‌که جمهوری اسلامی نظامی است که باید حتماً مردم در زندگی در آن احساس رفاه کنند، تاکید کرد: همت همه در این باید باشد که رفاه را پدید آورند. نقاط ضعفی هست، اما نقاط امیدی هم هست و مهمترین آن توان و قدرت مردم است. امروز در جمهوری اسلامی با نظامی به وسعت خون‌های پاک شهدا آینده‌ای پیش رو داریم که باید تلاش کنیم با درس از گذشته‌ها، آینده‌ای شیرین بسازیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->