سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است تماس تلفنی مسعود پزشکیان با همتای عراقی | رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: احتمال ادامه یافتن مذاکرات را رد نمی‌کنیم ویدئو | راهپیمایی مردم مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مذاکره با آمریکا، خلاف غرور ملی است | بدعهدی آمریکا، تجربه ۷۰ سال عمر سیاسی ملت ایران رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است ترامپ: نیازی به ایلان ماسک ندارم شمخانی: عراقچی با اختیارات کامل برای ⁧مذاکره غیرمستقیم⁩ با آمریکا⁩ راهی ⁧عمان است «ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با پوتین دیدار می‌کند حملات هوایی آمریکا به پایتخت یمن (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: روز شنبه نیت و جدیت طرف آمریکایی را ارزیابی می‌کنیم آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شکایت رسمی حماس از دولت انگلیس تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود
سرخط خبرها

واکنش انگلیس به رونمایی از موشک «فتاح»

  • کد خبر: ۱۶۸۰۶۱
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۶
واکنش انگلیس به رونمایی از موشک «فتاح»
وزرات امور خارجه انگلیس با اشاره به رونمایی از اولین موشک هایپرسونیک ایران، آن را اقدامی مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت تلقی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای که در وبگاه آن منتشر شده است، در واکنش به رونمایی از موشک فتاح، اولین موشک هایپرسونیک ایران گفت: «ایران علیرغم  درخواست‌های مکرر شورای امنیت سازمان ملل برای متوقف کردن برنامه [موشکی] خود، اعلام کرد که یک نوع جدید از موشک‌های بالستیک را تولید کرده است. این اقدام، تنها چند هفته پس از آن که موشک بالستیک مشابهی را آزمایش کرد، اثبات بیشتر بی‌توجهی مداوم آن(ایران) به محدودیت‌های بین‌المللی و تهدید بزرگ ناشی از این رژیم برای امنیت جهانی است.»

واکنش وزارت امور خارجه انگلیس در حالی مدعی مغایرت پیشرفت‌های ایران در زمینه برنامه موشکی با قطعنامه‌های شورای امنیت است که مقامات ایران پیش‌تر این ادعا را رد کرده و گفته‌اند که تلاش‌ها برای ارتقای برنامه موشکی ایران جهت ارتقای توان دفاعی کشور در قبال هر گونه تجاوزات خارجی بوده و قابل مذاکره نیست.

رونمایی از موشک هایپرسونیک فتاح، دیروز صبح، با حضور رئیس‌جمهوری و جمعی از مسئولان نیروهای مسلح در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انجام شد.

پیش از این، در معرفی موشک فتاح اعلام شده بود این موشک سرعت بالایی دارد و در جو و خارج از جو می‌تواند ‌مانور دهد. این موشک جدید می‌تواند از همه سامانه‌های سپر موشکی عبور کند و سامانه‌های ضد موشکی دشمن را هدف قرار می‌دهد.

این موشک با بهره‌مندی از قابلیت‌های تاکتیکی و برخورداری از پیشران سوخت جامد نازل متحرک مرحله دوم، توان دستیابی به سرعت‌های بسیار بالا و انجام مانورهای گوناگون در داخل و خارج از جو زمین با هدف غلبه بر انواع سامانه‌های دفاع هوایی دشمن را دارد.

برد این موشک ۱۴۰۰ کیلومتر و سرعت آن پیش از اصابت به هدف ۱۳ تا ۱۵ ماخ است.

سردار امیرعلی حاجی زاده، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، روز گذشته در آیین رونمایی از موشک هایپرسونیک فتاح اظهار کرد: موشکی که امروز رونمایی آن صورت گرفت، موشکی است که در دنیا کم نظیر است به نحوی که با رونمایی این موشک ایران جزو چهار کشور دارای این فناوری شد؛ موشک فتاح به دلیل فناوری که دارد هیچ ضد موشکی برای آن وجود ندارد در حالی که برای سایر سلاح‌ها مانند تانک، ناو، هواپیما و غیره موشک ضد آن وجود دارد و حتی برای سایر موشک‌ها هم ضدموشک هایی ساخته شده است.

او یادآور شد: فعالیت‌های ما در این حوزه به ساخت این موشک خاتمه پیدا نمی‌کند چون این مسیر را همچنان ادامه خواهیم داد تا هیچ دشمنی حتی تصور حمله به ایران را هم نکند.

حسین امیرعبداللیهان، وزیر امور خارجه ایران نیز در این باره این دستاورد تازه موشکی ایران گفت: استمرار دیپلماسی عزتمندانه در روابط خارجی همزمان با تقویت اقتدار نظامی و دفاعی، نویدبخش آینده‌ای روشن برای ⁧ ایران عزیز⁩ است. قدرت بازدارندگی ایران، تضمین کننده امنیت و صلح پایدار منطقه است و توسعه روابط دوستانه و شراکت سازنده با همسایگان با جدیت تداوم خواهد یافت.

در ادامه بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس آمده است: «انگلیس به همراه شرکایش نسبت به انجام دادن هرگونه اقدام دیپلماتیک برای جلوگیری از تولید تسلیحات اتمی توسط ایران و پاسخگو کردن آن به خاطر فعالیت مخرب آن در جهان متعهد است.»

ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه موشکی و هسته‌ای ایران در حالی از سوی وزارت امور خارجه انگلیس تکرار می‌شود که مقامات ایران تاکید کرده‌اند، برنامه هسته‌ای ایران علیرغم پیشرفت‌هایی که داشته است، صرفا اهدافی صلح‌آمیز را دنبال می‌کند و تولید و به‌کارگیری تسلیحات اتمی جایی در برنامه دفاعی ایران ندارد.

علاوه بر این، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در گزارش‌های متعدد درباره نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران و راستی آزمایی اقدامات پادمانی و اجرای توافق هسته‌ای در ایران، ادعای غرب مبنی بر وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران را تایید نکرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->