نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

به خاطر یک گوشی، آب سد خالی کرتاهه؟!

  • کد خبر: ۱۶۸۲۲۵
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۰
به خاطر یک گوشی، آب سد خالی کرتاهه؟!
چند وقت پیش گوشی یک مسئول هندی هنگام عکس سلفی گرفتن توی آب پشت سد افتاد. او چند تا غواص را فرستاد تا زیرآبی بزنند و گوشی او را پیدا کنند، اما موفق نشدند. مسئول محترم هندی بی خیال نشد و دستور داد آب پشت سد تخلیه شود.
مهدی محمدی
خبرنگار مهدی محمدی

چند وقت پیش گوشی یک مسئول هندی هنگام عکس سلفی گرفتن توی آب پشت سد افتاد. او چند تا غواص را فرستاد تا زیرآبی بزنند و گوشی او را پیدا کنند، اما موفق نشدند. مسئول محترم هندی بی خیال نشد و دستور داد آب پشت سد تخلیه شود. سه روز طول کشید تا حدود ۲ میلیون لیتر آب پشت سد خالی شد، آبی که به راحتی می‌توانست حدود ۶۰۰ هکتار زمین کشاورزی را آبیاری کند. خلاصه گوشی موبایل مسئول پیدا شد. هر چند چشم او به دیدن آن روشن شد، ولی خود گوشی روشن نشد. آن مسئول هم اخیرا از مقامش تعلیق شد و خلاصه اینکه هم موبایل پرید و هم مقام.

یک آقازاده: به بابا گفتم مسئولیت واقعی یعنی همین. یعنی که این قدر دستت باز باشد که آب داخل سد با آب داخل حوض حیاط خانه ات کوچک‌ترین فرقی با هم نکنند و به همان راحتی که می‌توانی آب حوض را خالی کنی، همان طور راحت بتوانی چند میلیون لیتر آب سد را هم خالی کنی.

یک مسئول خسته: به نظر من که هر مسئولی باید فقط پشت میزش بنشیند و به مردم خدمت رسانی کند، مسئولی که بخواهد این طرف و آن طرف برود تا مشکلات را حل کند، حقش است که هم گوشی اش بیفتد توی آب، هم خودش.

یک کارمند نجومی بگیر: اگر این مسئول مثل من حقوق نجومی می‌گرفت، به جای اینکه به خاطر یک گوشی آب سد را خالی کند می‌رفت یک گوشی نو دیگر، بهتر از آن قبلی می‌خرید و تازه جلو اسراف این همه آب هم گرفته می‌شد.

یک سوءاستفاده گر: اگر هنوز گارانتی اش زمان دارد ببر نمایندگی، ولی نگو افتاده توی عمق زیاد یک سد. فقط بگو صبح بیدار شدم در کمال تعجب دیدم عه! چرا این گوشی کار نمی‌کند.

یک کارگردان هندی: یک ایده به ذهنم رسید. گوشی یک مسئول بیفتد توی اقیانوس هند و بعد دستور بدهد مردم هند، همه آب‌های اقیانوس هند را بریزند توی اقیانوس آرام تا گوشی پیدا بشود.

یک باتجربه: شاید هنوز بشود گوشی را احیا کرد. چند بار بزنش زمین، درست می‌شود. من هم یک گوشی نوکیا داشتم با این کار درست می‌شد.

یک مسئول خیلی باتجربه: احتمالا در جایی دیگر در یک پست جدیدتر با حقوق بهتر منصوب بشود.

یک نفر جلو مغازه گوشی فروشی: واقعا که حیف شد. الان قیمت گوشی طوری است که وقتی گوشی آدم بیفتد توی آب، انگار ماشینش افتاده است توی دریا.

یک نفر خریدار واقعی: اگر گوشی لازم نمی‌شود، ولی شارژر گوشی موجود است من خریدارم. فقط هزینه ارسالش از هندوستان تا ایران را خود آن مسئول تقبل کرتاهه.

یک مسئول ژاپنی: به نظر من این مسئول باید به خاطر اینکه گوشی اش را سفت توی دستش نگه نداشته است استعفا دهد.

یک شخص خاص: به نظر من این ۲ میلیون لیتر آب، یک قطره هم ارزش نداشتند و بهانه‌ای بود برای اینکه مردم حواسشان پرت بشود که ۲۰۶ و لندکروز در سطح هم هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->