موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

افشای دلیل واقعی جا ماندن ریکاردو ساپینتو از پرواز

  • کد خبر: ۱۶۸۲۹۶
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۵
افشای دلیل واقعی جا ماندن ریکاردو ساپینتو از پرواز
با گذشت چند هفته از خروج ساپینتو از ایران، هنوز ماجرای خروج او از ایران و جا ماندنش از پرواز شایعات فراوانی را به دنبال داشته‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، ساپینتو پس از شکست در دربی، وقتی به فرودگاه رسید حدود ساعت ۱۲:۳۰ بود. طبق قانون همه مسافران باید ۲ ساعت قبل از پرواز مقابل کانتر باشند. افرادی که بلیت CIP دارند می‌توانند حدود ۴۰ دقیقه قبل از پرواز در فرودگاه باشند، چون آن‌ها را با ماشین دیگری می‌برند. به همین خاطر ساپینتو، چون خیلی ناراحت بود و دوست نداشت با هواداران روبرو شود، در هتل فرودگاه ساکن شد و از راننده خواست که مدتی آنجا بنشیند، غذایی بخورد و بعد به فرودگاه برود. حدود یک ساعت و ۲۰ دقیقه قبل از پرواز، ساپینتو به CIP رفت. راننده‌اش هم رفت که وسایل را ببرد اعلام کردند گیت بسته شده است.
ساپینتو ناراحت شد، اما متاسفانه آژانس اعلام کرد به خاطر تعطیلات، مسافر تهران-استانبول خیلی زیاد است. افرادی در فرودگاه حضور داشتند که منتظر بودند بلیت یک نفر کنسل شود. گفتند در این شرایط پرواز تورکیش همه را با هم نگاه می‌کند. کاری به اینکه چه کسی CIP است ندارد. همان موقع ۴۵ میلیون تومان قیمت پرواز تورکیش بود. به همین خاطر در آن ۲ ساعت همه افرادی که نیامده بودند بلیت‌شان کنسل و فروخته شده بود. این باعث شد ساپینتو از پرواز جا بماند. او فکر می‌کرد یک ساعت قبل از پرواز هم برود مشکلی ندارد. او اصلا ماشین پیاده نشد. به سالن فرودگاه نرفته بود که کسی بخواهد ببیند حالش خوب است یا بد! به این ترتیب عصبانیت ساپینتو به خاطر نتیجه بازی با کنسلی پرواز بیشتر شد. آژانس هم تایید کرد که متاسفانه این اتفاق افتاده است.
منبع فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->