۱۰۰ هزار واحد مسکن مهر در کشور تکمیل می‌شود فخرالسادات معینی و رضا بهروزی، زندانیان معاوضه شده با آمریکا چه کسانی هستند؟ عضویت سران قوا در هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت ادعای رویترز درباره گفت‌وگوی قطر با ایران و آمریکا درباره پرونده‌های جدید دیدار فرمانده نیروی زمینی ارتش عمان با سرلشکر باقری سخنگوی دولت: در دوره‌ای عمدا برای دوری از فرهنگ به سیاست خارجی اولویت داده شد | رویکرد آموزشی از «سند ۲۰۳۰» به «مسجد» تغییر کرده است منبر عمومی سازمان ملل رئیس‌جمهور خبری خوش برای مردم دارد قیمت خودرو‌های وارداتی در بازار امروز | نرخ‌ها در بازار ترمز برید + جدول (۳۰ شهریور ۱۴۰۲) رئیس جمهور: تحریم پول‌های بلوکه شده ایران پیش‌تر از این‌ها باید برداشته می‌شد متهم اصلی پرونده حمله به شاهچراغ به اعدام محکوم شد نتایج استعلام مدارک ثبت‌نام کنندگان در انتخابات اعلام شد دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در نیویورک ابراز خرسندی ایران از توقف درگیری‌ها در قره‌باغ متن کامل لایحه عفاف و حجاب + جزئیات جمهوری آذربایجان در عملیات قره باغ به اهداف خود دست یافت روسیه: ۵۰۵ نظامی اوکراینی کشته شدند نخست‌وزیر ژاپن با رئیسی دیدار کرد ایران رئیس مجمع گفتگوی همکاری آسیا شد دور جدید مذاکرات آستانه در نیویورک برگزار می‌شود
خبر فوری

سردار تنگسیری: خلیج‌فارس متعلق به کشور‌های منطقه است| هیچ نیازی به حضور نامشروع کشور‌های فرامنطقه‌ای نیست

  • کد خبر: ۱۶۸۳۱۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
سردار تنگسیری: خلیج‌فارس متعلق به کشور‌های منطقه است| هیچ نیازی به حضور نامشروع کشور‌های فرامنطقه‌ای نیست
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: برقراری امنیت در خلیج‌فارس و تنگه هرمز با هم‌افزایی و همگرایی کشور‌های این منطقه صورت می‌گیرد و هیچ نیازی به حضور نامشروع کشور‌های فرامنطقه‌ای در خلیج‌فارس نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رأس هیئتی از معاونین و مسئولین نیرو از جزایر نازعات خلیج فارس بازدید و با «دلاوران از جان گذشته جمهوری اسلامی» در این جزایر دیدار و گفتگو کرد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اعلام رضایتمندی فرمانده معزز کل قوا حضرت امام خامنه‌ای از همه «دلاوران از جان گذشته جمهوری اسلامی» (نیروی دریایی سپاه) گفت: بالاترین مدال افتخار ما، آن کاری است که موجبات رضایتمندی رهبر معظم انقلاب اسلامی و نائب امام زمان (عج) در  پی داشته باشد و ما بابت کسب این توفیق الهی از خداوند متعال بسیار شکر گذاریم و توشه‌ای امیدبخش برای دنیا وآخرت خود محسوب  می‌کنیم.

سردار تنگسیری با تاکید بر نقش ویژه نیروی دریایی سپاه پاسداران در ایجاد ثبات امنیت پایدار در خلیج فارس تصریح کرد: از همه رزمندگان دریادل و خانواده‌های بصیر و محترم که بصورت شبانه روزی برای دفاع از حریم مرز‌های آبی حرم جمهوری اسلامی و ایجاد ثبات امنیت پایدار در خلیج فارس و تنگه هرمز  زحمت می‌کشند و عاشقانه در مسیر شهدای دریایی گام بر می‌دارند تقدیر و تشکر می‌کنم.

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری با تاکید برحسن انجام  ماموریت ذاتی نیروی دریایی سپاه در ایجاد ثبات امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز توسط دلاوران از جان گذشته نیروی دریایی سپاه، گفت: برقراری امنیت در خلیج فارس و تنگه هرمز با هم افزایی و همگرایی  کشور‌های این منطقه صورت می‌گیرد و هیچ نیازی به حضور نامشروع کشور‌های فرامنطقه‌ای در خلیج فارس نیست.

سردار تنگسیری افزود: هرگز فراموش نخواهیم کرد چه شهدای والامقامی در این آب‌های نیلگون آسمانی شدند، آن‌ها استقامت کردند، ایستادگی نمودند تا ما امروز ثمرات آن جانفشانی‌ها و ایثارگری‌ها که همان عزتمندی و افتخار آفرینی و استقلال جمهوری اسلامی هست شاهد باشیم، این  سرنوشت جهاد فی سبیل الله هست که عزت می‌بخشد: «وَمَنْ جَاهَدَ فَإِنَّمَا یُجَاهِدُ لِنَفْسِهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَغَنِیٌّ عَنِ الْعَالَمِینَ»

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به فرمایش حکیمانه رهبر معظم انقلاب مبنی بر «خلیج فارس خانه ماست»، گفت: خلیج فارس متعلق به کشور‌های این منطقه است و خودشان هم می‌توانند امنیت آن را برقرار کنند، جمهوری اسلامی همیشه از اصل راهبردی  ائتلاف و اجتماع کشور‌های حوزه منطقه خلیج فارس استقبال کرده و می‌کند. سیاست جمهوری اسلامی همیشه تنش زدا بوده و در عمل هم همواره این موضوع را ثابت نموده است.

سردار تنگسیری ادامه داد: ما سربازان تا آخرین نفس، پشت سر، ولی امر، نائب امام زمان (عج) امام خامنه‌ای ثابت قدم و محکم خواهیم ایستاد و تمام اوامر و فرامین معظم له را اطاعت و خودمان را جانفدای حضرت ایشان می‌دانیم.

در این بازدید، سردار تنگسیری ضمن حضور میدانی در یگان‌های  مستقر در جزایر، با ناویان (سربازان) و پایوران از نزدیک احوال پرسی و جویای وضعیت معیشتی، آمادی، نحوه مرخصی‌ها و ایاب و ذهاب نیرو‌ها شد و تاکید کرد بهترین وضعیت ممکن باید در جزایر خدمات دهی رفاهی و امکانات داشته باشیم و  سلام گرم و با محبت مقام معظم رهبری را به آن‌ها  ابلاغ کرد که موجب مشعوف شدن و خوشحالی سربازان شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}