برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان آن راه‌حل عادلانه برای فلسطین است تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل کشی در فلسطین اشغالی سران بریکس حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کردند پوتین: آینده به کشور‌های در حال رشد تعلق دارد نتانیاهو قبل از سفر به آمریکا یاوه گویی کرد عراقچی: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور ملل متحد است جزئیاتی جدید از حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن (۱۵ تیر ۱۴۰۴) یک نظامی صهیونیست پس از مشارکت در جنگ لبنان و غزه خودکشی کرد رهبر انصارالله: اسلام امام حسین (ع) بنیانگذار صلح است نه سازش رئیس جمهور برزیل از عراقچی در ریودوژانیرو استقبال کرد عنصر وابسته به موساد در همدان دستگیر شد پوتین: روسیه و آمریکا مدت‌هاست که روابط منحصربه فرد و خوبی داشته‌اند سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد
سرخط خبرها

رئیسی: با توطئه و فتنه نمی‌توان بین مردم آذربایجان ایران و جمهوری آذربایجان جدایی انداخت

  • کد خبر: ۱۶۸۳۳۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۹
  • ۱
رئیسی: با توطئه و فتنه نمی‌توان بین مردم آذربایجان ایران و جمهوری آذربایجان جدایی انداخت
رئیس جمهور ‌اظهار داشت: مردم آذربایجان، نه فقط آذربایجان ایران بلکه حتی آذربایجانی که در همسایگی ماست، نشان دادند که عشق و ارادت و دلبستگی‌شان به شکلی نیست که بشود با توطئه‌ها و فتنه‌ها در بین آن‌ها جدایی انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز جمعه در ادامه برنامه‌های دومین سفر استانی دولت مردمی به استان آذربایجان شرقی با تشکر از استقبال گرم مردم گفت: امیدوارم خداوند این محبت و حضور شما را به عنوان تجلیل از مقام شهیدان و نیز تکریم نسبت به جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بپذیرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه منطقه چاراویماق و هشترود به لحاظ برخورداری از منابع زیرزمینی و اراضی حاصلخیز زراعی از موقعیتی کم‌نظیر برخوردار بوده و مستعد رشد و پیشرفت است، افزود: مردم و جوانان این منطقه باید قدر این ظرفیت‌ها را بدانند و برای بالفعل کردن آن‌ها همت و تلاش کنند.

آیت‌الله رئیسی با طرح این سوال که چرا با وجود چنین ظرفیت‌ها و استعداد‌هایی بخش قابل توجهی از جمعیت این شهرستان مهاجرت کرده‌اند، اظهار داشت: قطعا اگر مردم نسبت به فعال شدن این ظرفیت‌ها امیدوار باشند، اقدام به مهاجرت از این منطقه نمی‌کنند.

تشکیل کمیته‌ای برای احصای راهکار‌های عملیاتی کردن ظرفیت‌های منطقه

رئیس‌جمهور مسئولان استانی را مکلف کرد کمیته‌ای با حضور مسئولان و صاحب‌نظران منطقه و استان تشکیل دهند تا در مدت حداکثر ۲ ماه راهکار‌های فعال کردن ظرفیت‌های چاراویماق و هشترود را بررسی و تدوین کنند و تصریح کرد: محرومیت‌هایی که در این منطقه مشاهده می‌شود به دلیل عدم بهره‌مندی از ثروت‌ها و منابع طبیعی نیست، بلکه به دلیل عدم استفاده بهینه از این منابع است.

آیت‌الله رئیسی اضافه کرد: نتایج کار این کمیته باید به گونه‌ای باشد که مردم و جوانان منطقه اطمینان پیدا کنند که ظرف امسال و سال آینده با اقدامات جهادی، وضعیت اینجا به شکل جهشی تغییر کرده و بهبود خواهد یافت تا نسبت به ماندن در منطقه امیدوار شوند.

با وجود منابع و ظرفیت‌های متنوع نباید در چاراویماق شاهد بیکاری باشیم

رئیس‌جمهور با اشاره به تعبیر «بهشت معادن» که برای توصیف این منطقه به کار برده می‌شود، خاطرنشان کرد: با وجود منابع طبیعی متنوع، زمین‌های حاصلخیز و منابع آبی مناسب نباید در این منطقه شاهد مشکل اشتغال باشیم. ظرفیت‌های این منطقه باید با همت شما مردم و تلاش مسئولان فعال شود تا شاهد رونق اقتصادی و رفع مشکلات از جمله بیکاری باشیم.

مشکلات آبی منطقه نه به دلیل کم‌آبی بلکه ناشی از عدم مدیریت صحیح است

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه با وجود اراضی وسیع در شهرستان‌هایی، چون چاراویماق نباید شاهد مشکل مسکن در این مناطق باشیم، گفت: مشکلات مربوط به آب در مناطقی مثل چاراویماق نیز نه به دلیل کم‌آبی بلکه به دلیل عدم توزیع مناسب منابع آبی است که این مسئله با مدیریت صحیح توزیع قابل رفع است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به تصمیم اتخاذ شده برای اعطای تسهیلات به کشاورزان برای خرید تراکتور افزود: با اعطای این تسهیلات مشکل دسترسی کشاورزان منطقه به تراکتور رفع شده و حداقل هزار تراکتور در اینجا فعال خواهد شد.

مردم در اغتشاشات اخیر نشان دادند که دوست و دشمن را به خوبی از هم تشخیص می‌دهند

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه معنای این حضور و استقبال شما از خادمان خودتان، ارتباط قلبی با نظام، ولایت و انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: ما به عنوان خدمتگزاران، باید به خدمتگزاری به این مردم ولایی افتخار کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: این مردم هر جا که لازم بوده برای دفاع از انقلاب و نظام اسلامی خود به میدان آمده‌اند. در اغتشاشات اخیر نیز مردم نشان دادند که آگاه و با بصیرت هستند و در توطئه‌ها و فتنه‌ها دوست و دشمن را به خوبی از هم تشخیص می‌دهند و فتنه‌ها و شایعه‌پراکنی‌ها و صحنه‌سازی‌ها در دل مردم تأثیر ندارد.

مردم آذربایجان ما و آذربایجان همسایه نشان دادند به هیچ وجه نمی‌توان بین آن‌ها جدایی انداخت

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه مردم نشان دادند که عشق‌شان به نظام، ولایت و خون شهدا همیشگی است، تصریح کرد: مردم آذربایجان، نه فقط آذربایجان ایران بلکه حتی آذربایجانی که در همسایگی ماست، نشان دادند که عشق و ارادت و دلبستگی‌شان به شکلی نیست که بشود با توطئه‌ها و فتنه‌ها در بین آن‌ها جدایی انداخت و به هیچ وجه نمی‌توان بین این مردم و آن مردم جدایی قرار داد.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: پیوستگی این مردم به اسلام و پیوستگی آن مردم با دین و اسلام امری جدا نشدنی است، چرا که عشق به دین و ارزش‌ها در تمام وجودشان قرار دارد؛ لذا پیام مردم آذربایجان، پیام وحدت، انسجام و ایستادگی در مقابل دشمنان و ساختن کشور به دست توانای جوانان عزیز است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه پیام مردم آن است که ما با همه وجود حمایت و پشتیبانی می‌کنیم تا مسئولین بتوانند در انجام وظایف‌شان موفق شوند، خاطرنشان ساخت: این اجتماعات برای مسئولین ما مسئولیت‌آور است، یعنی تشکیل چنین اجتماعی علاوه بر اینکه خوشحال‌کننده است، برای بنده و دیگر مسئولین و خدمتگزاران این مسئولیت را ایجاد می‌کند که برای خدمت به مردم شب از روز نشناسیم.

رفع مشکلات و تامین مطالبات مردم منطقه در مصوبات سفر لحاظ شده است

رئیس جمهور گفت: به هیچ وجه اجازه ندهید روابط ناسالم جای روابط سالم را بگیرد و یا عملکرد اداره‌ای مردم را ناراضی کند. تلاش کنید احساس مردم این باشد که دستگاه‌ها و کارکنان آن‌ها به دنبال حل مشکلات مردم هستند. جایگاه بنده و شما مسئولین باید خدمتگزاری به مردم باشد و به این جایگاه و گره‌گشایی از کار مردم افتخار کنیم.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به مطالبات مردم که از زبان امام جمعه شهرستان بیان شد از جمله ساخت مراکز ورزشی، رفع مشکلات جاده‌های مواصلاتی شهرستان و احداث شهرک صنعتی در منطقه و موارد دیگر تاکید کرد که همه این درخواست‌ها در مصوبات دور دوم سفر دولت مردمی به استان آذربایجان شرقی لحاظ شده و ان‌شاالله تامین خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خ.خ.اهری
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۹
0
0
آذربایجان نسبت به جمهوری اسلامی ایران بی وفایی نکرده و ازهویت ترکی و همبستگی زبانی با کشورهای منطقه برای هم افزایی استفاده خواهد کرد.البته اگر انحصارگران داخلی و تفرقه افکنان خارجی و داخلی بهانه تراشی نکنند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->