بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران سقوط یک پله‌ای ایران در رده‌بندی فیفا | اسپانیا صدرنشین جدید جهان شوکی تازه به استقلال | آدان و آسانی در امارات ماندند! پخش زنده مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کسب مدال طلای موی‌تای قهرمانی جوانان جهان توسط دختر ایرانی مصاحبه جنجالی سهرابیان علیه آدان در بازگشت به کشور پوستر جدید و متفاوت تیم چادرملو منتشر شد + عکس استقلال خالق سنگین‌ترین شکست تاریخ فوتبال ایران در آسیا| ۷ گل در یک بازی! نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ شب سیاه مدافعان استقلال در امارات|۱۳ گل خورده در ۵ بازی! بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست! حردانی جانشین رضاییان می‌شود
سرخط خبرها

ناهید کیانی مدال نقره گرفت

  • کد خبر: ۱۶۸۳۶۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۹
ناهید کیانی مدال نقره گرفت
ناهید کیانی نماینده ایران در فینال وزن ۵۷- کیلوگرم رقابت‌های گرندپری رم برابر جید جونز قهرمان افسانه ای تکواندو در ۲ راند بازی را واگذار و به مدال نقره بسنده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین مرحله از رقابت‌های گرندپری در سال ۲۰۲۳ از امروز جمعه ۱۹ خردادماه با برگزاری مبارزات اوزان ۵۷- کیلوگرم بانوان، ۶۸- و ۸۰+ کیلوگرم آقایان در شهر «رم» کشور ایتالیا آغاز شده است که «ناهید کیانی، متین رضایی، ابوالفضل عباسی و علیرضا نادعلیان» نمایندگان ایران در این رقابت‌ها هستند.
ناهید کیانی» تکواندوکار طلایی کشورمان در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ باکودر وزن ۵۷- کیلوگرم، در اولین دیدار با «فاناپا هارنسجون» قهرمان جهان در سال ۲۰۱۹ از تایلندمبارزه کرد و به برتری دست یافت و سپس در یک مبارزه سخت به مصاف «ندا لعرج» نفر پنجم رنکینگ از مراکش رفت و این حریف خود را نیز از پیش رو برداشت.

کیانی در مرحله یک چهارم وزن ۵۷- کیلوگرم رقابت‌های گرندپری رم ۲۰۲۳، با برتری در ۲ راند برابر چیالینگ نماینده چین تایپه و نایب قهرمان جهان در سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ و همچنین عنوان دار المپیک توکیو، به مرحله نیمه نهایی وزن خود رسید. کیانی در دیدار نیمه نهایی رقابت‌های گرندپری ۲۰۲۳ رم ایتالیا مقابل کیم از کره جنوبی قرار گرفت و توانست در یک دیدار نزدیک و حساس ۲ بر یک حریف خود را شکست دهد و راهی فینال شد.

نماینده شایسته ایران در فینال ورن ۵۷- کیلوگرم رقابت‌های گرندپری رم برابر «جید جونز» قهرمان افسانه‌ای تکواندو در ۲ راند بازی را واگذار و به مدال نقره بسنده کرد.

ضمن اینکه، علیرضا نادعلیان، ابوالفضل عباسی ومتین رضایی در چارچوب این رقابت‌ها با شکست مقابل حریفان خود از گردونه رقابت‌ها حذف شدند.

این دوره از مسابقات با حضور ۲۵۳ تکواندوکار از ۵۳ کشور به مدت ۳ روز به میزبانی ایتالیا در شهر رم برگزار خواهد شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->