واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و سوریه| تاکید تهران و دمشق بر اجرای توافقات دوجانبه

  • کد خبر: ۱۶۸۵۰۵
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و سوریه| تاکید تهران و دمشق بر اجرای توافقات دوجانبه
وزرای خارجه ایران و سوریه در گفتگویی تلفنی بر عزم و اراده خود بر اجرایی شدن توافقات انجام شده سفر رئیس جمهور ایران به دمشق تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل المقداد وزیر خارجه جمهوری عربی سوریه در تماس تلفنی، ضمن ابلاغ سلام‌های گرم مقامات عالی دو‌کشور، آخرین تحولات در روابط دوجانبه و تحولات منطقه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

وزیر خارجه سوریه در این تماس تلفنی گزارشی از تحولات و گشایش‌های اخیر در روابط سوریه با کشور‌های عربی و حضور مثبت  بشار اسد رییس جمهور سوریه در نشست سران اتحادیه عرب ارایه کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این تماس تلفنی، ضمن تبریک موفقیت‌های اخیر سوریه، این تحولات را مثبت و سازنده خواند.

طرفین همچنین ضمن اشاره به سفر موفقیت‌آمیز رییس جمهوری اسلامی ایران به سوریه و نتایج مثبت آن، بر عزم و اراده خود بر اجرایی شدن توافقات انجام شده در این سفر تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->