یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

توضیحات نایب‌رئیس مجلس درباره تعطیلات بهارستان

  • کد خبر: ۱۶۸۷۲۲
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
توضیحات نایب‌رئیس مجلس درباره تعطیلات بهارستان
نایب‌رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده دشتستان که نسبت به افزایش تعطیلات مجلس در سال پایانی انتقاد کرده بود، گفت: تا جایی که قانون اجازه داده است از تعطیلات مجلس کاسته‌ایم و مجلس در روز‌های یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه در سه هفته صحن علنی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم رضائی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۱ خرداد ماه) مجلس در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور با تأکید بر تسریع در معرفی وزیر جهاد کشاورزی گفت: در شرایطی که مطالبات کشاورزان به ویژه گندمکاران روی زمین مانده و شاهد بحران بازار خرما هستیم، وزارت جهاد متولی ندارد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس در ادامه در تذکری خطاب به مجلس گفت: در شرایطی که امسال حجم کار و مأموریت‌های مهم مجلس بسیار زیاد است و معلمان در زمینه رتبه‌بندی، بازنشستگان در زمینه همسان‌سازی، کارگران در زمینه بیمه و پیمانکاران در حوزه اشتغال خود و مردم نسبت به وضعیت خودرو‌ها و سفره خود اعتراض دارند، افزایش تعطیلات مجلس معنایی نداشته و انتظار اصلاح رویه کنونی را داریم.

عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه تا جایی که قانون اجازه داده تعطیلات را از مجلس حذف کرده‌ایم، گفت: تعطیلات ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه به گونه‌ای نبود که به خاطر یک روز به مجلس بیاییم و در حال حاضر نیز سه هفته صحن کاری در مجلس داریم و تعطیلات تابستانی نیز هنوز نداشته‌ایم و جلسات علنی مجلس نیز به صورت یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه برگزار می‌شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->