محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها پخش زنده بازی برگشت اینتر و بایرن‌مونیخ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین چرا گل دوم استقلال به گل‌گهر سیرجان مردود شد؟+ ویدئو نتیجه بازی استقلال و گل گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| کامبک استقلالی‌ها ویدیو| خلاصه بازی استقلال و گل‌گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دوربین روی پیراهن داوران پرسپولیس و سپاهان اولین جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند، ۳ هفته قبل از پایان لیگ!
سرخط خبرها

عارف غلامی سوژه انتقاد از قلعه نویی

  • کد خبر: ۱۶۸۹۷۸
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۲
  • ۱
عارف غلامی سوژه انتقاد از قلعه نویی
احتمال دعوت از عارف غلامی به تیم ملی بار دیگر انتقاد کارشناسان و رسانه‌ها را به دنبال داشته است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، دعوت از عارف غلامی به تیم ملی فوتبال ایران در سال‌های اخیر همواره با انتقاد‌هایی از سوی رسانه‌ها و کارشناسان همراه بوده است. گفته می‌شود به تازگی نیز قرار بوده این بازیکن به تیم ملی دعوت شود! اما به دلایلی نام او از لیست کنار رفته است.

بهزاد داداش‌زاده یکی از کارشناسان فوتبال ایران با انتقاد از دعوت غلامی به تیم ملی گفته: «عارف غلامی به عنوان مدافعی که در لیست تیم ملی قرار داشته، اما به دلیل مشکلات گذرنامه نتوانسته به قرقیزستان برود، آن هم در شرایطی که این بازیکن در طول فصل عملکرد رضایت‌بخشی نداشت گفت: خیلی از نفرات واجد شرایط به تیم ملی دعوت نشدند. انتخاب بازیکن هم در اختیار سرمربی است، اما غلامی در حد تیم ملی فعلی نیست. هرچند شاید در آینده خوب باشد، اما در حال حاضر از لحاظ فکری خوب نیست و تمرکز هم ندارد. در همین استقلال یا تیم‌های دیگر برخی نفرات شایسته در این لیست قرار نگرفتند، اما اینکه لیست بر چه مبنایی بسته شده باید خود قلعه‌نویی پاسخگو باشد.»

غلامی در حالی در فهرست ذهنی قلعه نویی قرار گرفته که در فصل بیست و دوم در بازی‌های بزرگ استقلال عملکرد بسیار ضعیفی داشت. این بازیکن علاوه بر افت فنی بیشتر زمان خود را در فصلی که گذشت به مسائل حاشیه‌ای صرف کرد که در نهایت نیز ضرر قابل توجهی از این موضوع دید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ع ق
Qatar
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۳
0
0
ايست تيم ملي سرم اور است دعوت شده و نشده همه علامت سوال هستند اصلا نحوه انتخاب سرمربيها و مربيها واقعا زشت و حيرت اور است و همه ايران به ان معترص است چیزی که رئیس و هیئت رئیسه این فدراسیون درک نمی کنند اقای قوه قضائیه جرم و جنایت قضیه ویلموتس ماست مالی شد ؟ همین اقایون شریک جرم جولان می دهند می دانید ؟؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->