ویروس جدید «نیپا» جنوب هند را در حالت آماده‌باش قرار داد + tdgl آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریبا تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب مروارید می‌شوند آزمون تعیین رشته مجدد، برای کدام دانش‌آموزان برگزار می‌شود؟ کاهش نسبی دمای هوای برخی مناطق کشور از اواسط هفته آینده (۲ مرداد ۱۴۰۳) متن دقیق آیین‌نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان چیست؟ | واریز مبلغ ماهانه یک میلیون تومان به حساب بازنشستگان کشوری و لشکری و صندوق فولاد انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران
سرخط خبرها

رشد سریع کانون‌های فرسایش بادی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۶۹۱۳۶
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
رشد سریع کانون‌های فرسایش بادی در خراسان رضوی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: شمار کانون‌های فرسایش بادی از ۱۵ مورد در ۲۰ شهرستان به مساحت ۷۶۸ هزار هکتار در سال ۹۷ به ۳۰ کانون در ۲۳ شهرستان به مساحت ۱.۲ میلیون هکتار در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

محسن فنودی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: هشت میلیون هکتار از اراضی کل استان، اراضی ملی تحت مدیریت این اداره کل است که به تعبیر دیگر حدود ۶۹ درصد اراضی تحت مدیریت دارای اقلیم بیابانی هستند.

وی اظهار کرد: از مجموع اراضی دارای اقلیم بیابانی در استان معادل ۱.۲ میلیون هکتار را کانون‌های فرسایش بادی تشکیل می‌دهند که به تعداد ۳۰ کانون در ۲۳ شهرستان استان قابل تقسیم است.

این مسوول با بیان اینکه ۱۷ درصد از مساحت کل بیابان‌های ایران در این استان شرقی کشور قرار دارد، گفت: بیابان به مناطقی اطلاق می‌شود که اقلیم فراخشک و خشک با متوسط بارندگی سالانه کمتر از ۱۵۰ میلیمتر دارند و درصد پوشش گیاهی آن‌ها کمتر از ۱۰ درصد است.

مدیرکل منابع طبیعی خراسان رضوی با بیان اینکه رشد کانون‌های فرسایش بادی در استان سریع است، گفت: شمار این کانون‌ها از ۱۵ مورد در ۲۰ شهرستان به مساحت ۷۶۸ هزار هکتار در سال ۹۷ به ۳۰ کانون در ۲۳ شهرستان به مساحت ۱.۲ میلیون هکتار در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

وی با اشاره به اقداماتی که برای مبارزه با روند بیابان زایی در استان انجام شده است، گفت: تا کنون ۵۹۲ هزارهکتار جنگل بیابانی در استان ایجاد شده است که از این حیث خراسان رضوی رتبه نخست کشور را دارد.

فنودی در خصوص اجرای طرح ترسیب کربن نیز گفت: در سنوات گذشته در شهرستان‌های بجستان و سبزوار در این زمینه بسیار خوب کار شد و در سال گذشته نیز در شهرستان خواف ۲۰۰ هکتار مطالعات ترسیب کربن انجام شده که در این راستا ایجاد یک سایت اجرای این طرح در سطح هفت روستا با مشارکت روستاییان و بسیج جوامع محلی در دست برنامه‌ریزی و اقدام است.

وی افزود: همچنین در شهرستان گناباد از محل اعتبارات سال گذشته اجرای این طرح در سطح ۲۰۰ هزار هکتار در حال اقدام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->