سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

ثبت ۱۵۰۰ اثر تاریخی فرهنگی خراسان رضوی در فهرست آثار ملی

  • کد خبر: ۱۶۹۲۳
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۲
ثبت ۱۵۰۰ اثر تاریخی فرهنگی خراسان رضوی در فهرست آثار ملی
تاکنون هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی فرهنگی خراسان رضوی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، احمد دیناری معاون سرمایه‌گذاری و تامین منابع اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ارائه مشوق‌های لازم به سرمایه‌گذاران را در حوزه گردشگری ضروری توصیف و بیان کرد: این امر باعث افزایش اشتغال، رونق اقتصادی، کاهش بیکاری و رشد ماندگاری زائر و گردشگر در مقصد می‌شود.
وی افزود: بر همین اساس حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاران گردشگری و معرفی آنان برای دریافت تسهیلات از نظام بانکی دستور کار اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی است.

معاون اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: هم‌اینک در چارچوب ارائه پنج هزار میلیارد تسهیلات به سرمایه‌گذاران بخش گردشگری، همه متقاضیان در این استان به منظور دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده و در مسیر روند دریافت آن قرار گرفته‌اند.
وی گفت: این اقدام در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران گردشگری صورت گرفته لذا امید است به رشد هرچه بیشتر کیفیت و کمیت خدمات گردشگری در خراسان رضوی بیانجامد.

دیناری همچنین خراسان رضوی را قطب گردشگری مذهبی در ایران توصیف و بیان کرد: مشهد و این استان به لحاظ وجود بارگاه ملکوتی حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی‌الرضا (ع) از ظرفیت بسیار بالایی در حوزه زیارت و گردشگری برخوردار است. وی افزود: حجم تسهیلات معرفی شده به بانک‌ها در بخش گردشگری خراسان رضوی از ابتدای امسال به میزان پنج درصد نسبت به مدت مشابه پارسال بیشتر شده است.
خراسان رضوی به عنوان مقصد نیمی از گردشگران خارجی ورودی به ایران، سالانه میزبان حدود ۳۵ میلیون زائر و مسافر از اقصی نقاط کشور و جهان است. مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی جهان با افزون بر ۲۵۰ هزار نفر گنجایش اقامت گردشگری موقت و دائم مقصد اصلی این جمعیت است. بر این اساس هزار و ۶۲۲ واحد اقامتی رسمی با گنجایش افزون بر ۱۰۰ هزار تخت برای پذیرایی از زائران و گردشگران در خراسان رضوی و بطور عمده در مشهد دایر است.

تاکنون هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی فرهنگی خراسان رضوی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌اند. این تعداد اثر که از سال ۱۳۱۰ تاکنون ثبت و دارای شماره ملی شده اند شامل ۹۳۰ بنای تاریخی، ۴۷۱ تپه و محوطه تاریخی، ۵۸ مورد میراث معنوی، ۲۸ مکان رویداد انقلاب اسلامی، چهار اثر طبیعی و دو اثر منقول است. خراسان رضوی همچنین حدود ۱۰ هزار محوطه، بنا و اثر دارای ارزش تاریخی دارد.
خراسان رضوی همچنین با ۹۰ رشته صنایع دستی دارای حدود ۲۰ هزار هنرمند فعال در این حوزه است. ۱۴ موزه و ۲۲ مکان تاریخی و فرهنگی نیز در سطح این استان زیر نظارت اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار دارند.
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->