زمزمه جدایی عالیشاه از پرسپولیس دورسون از ایران رفت لیست خرید بازیکنان جدید استقلال لو رفت ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان | رونمایی از اولین تجربه جباری تاریخ و ساعت بازی سپاهان و ملوان در جام حذفی | جدال طلایی پوشان با گربه سیاه تاریخ و ساعت بازی استقلال و پیکان | امید‌ها به حذفی آرسنال روی مدافع بارسلونا دست گذاشت مربی‌سوزی در استقلال تا کجا ادامه دارد؟ آرایش ال‌کلاسیکو فینال کوپا | جوان‌های فلیک یا ستاره‌های کارلتو؟ ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد| هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال درباره باشگاه عالی حرفه‌ای مشهد | تاریخ‌سازی با چراغ خاموش نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم ناگفته‌های گلر پیام از ماجرای سقوط مشکوک از لیگ برتر / آن روزها خیلی چیزها عادی نبود!
سرخط خبرها

احتمال توافق ۲ ساله لوپز با استقلال

  • کد خبر: ۱۶۹۳۷۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۵
  • ۱
احتمال توافق ۲ ساله لوپز با استقلال
اگر استقلال و لوپز به توافق برسند با این مربی اسپانیایی قرارداد ۲ ساله منعقد خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

 

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اظهارات لوپز، سرمربی اسپانیایی مد نظر باشگاه استقلال در نشست خبری که امروز برای او ترتیب داده شده بود نشان می‌دهد که مذاکرات اولیه با این مربی درباره همکاری با باشگاه استقلال به انجام رسیده و حضور او برای دیدار با مدیران استقلال بیشتر به جهت آشنایی بیشتر بوده است.  

شاید تصور می‌شد که در دیدار امروز لوپز با مدیران باشگاه استقلال صحبت‌هایی درباره همکاری با این باشگاه مطرح نشود، اما اظهارات لوپز در نشست خبری نشان داد مذاکرات بیشتر از آنچه تصور می‌شود جدی پیش رفته و دو طرف به توافقاتی هم دست یافته‌اند.

لوپز در صحبت‌های خود طوری حرف زد که انگار خود را سرمربی آینده این باشگاه می‌داند و حتی بعد از خروج او از باشگاه استقلال خبر‌هایی درباره عقد قرارداد دو ساله باشگاه استقلال با این مربی نیز شنیده است.

این خبر‌های در میان خبر‌هایی که درباره توافق با نکونام منتشر شده، جالب توجه است و باید دید باشگاه استقلال درنهایت چه تصمیمی درباره نیمکت خود خواهد گرفت و آیا لوپز به اولین مربی اسپانیایی تاریخ باشگاه استقلال تبدیل خواهد شد یا خیر؟!

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یاامام رضا ع مدد
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۵
0
0
وزیری که از ترس سیلی یک هوادار دو تا جام تقدیمشان کند به الله قسم پشیزی نمی ارزدباید مربی خارجی استخدام کنید تا هم با رقبا بجنگید و هم ناداوران بی وجدان با نکونام هوووووووو می شوید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->