پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

زمان برگزاری مراسم خاکسپاری اسماعیل سلطانیان، بازیگر پیشکسوت مشخص شد

  • کد خبر: ۱۶۹۳۷۷
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱
زمان برگزاری مراسم خاکسپاری اسماعیل سلطانیان، بازیگر پیشکسوت مشخص شد
مراسم تشییع و خاکسپاری اسماعیل سلطانیان، هنرمند پیشکسوت کشورمان جمعه، ۲۶ خرداد ماه در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، میلاد سلطانیان، فرزند این هنرمند در گفت‌وگویی اعلام کرد: هماهنگی‌هایی با خانه سینما شده است و قرار شد مراسم تشییع جمعه صبح ساعت ۱۰ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) انجام بگیرد. همچنین مراسم یادبودی برای پدر روز شنبه، ۲۷ خرداد برگزار خواهیم کرد که هنوز ساعت دقیق و مکان برگزاری مشخص نیست.

او درباره وضعیت جسمی اسماعیل سلطانیان در روز پایانی عمر گفت: متاسفانه پدر دیشب ناگهان با بد شدن حالشان دچار ایست قلبی شدند. مدتی بود پدر درگیر بیماری سرطان روده بزرگ بودند و سال گذشته هم جراحی شدند. این مدت تحت درمان بودند و حالشان تقریبا خوب شده بود تا اینکه دیشب متاسفانه با ایست قلبی در منزل از دنیا رفتند.

به گزارش ایسنا، اسماعیل سلطانیان، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون بامداد ۲۴ خرداد ماه در سن ۶۹ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت.

سلطانیان سال ۱۳۳۳ در کرمانشاه متولد شد و فارغ‌التحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنر‌های دراماتیک بود. او فعالیت هنری را از سال ۱۳۴۹ با تئاتر به عنوان نویسنده، بازیگر و کارگردان آغاز کرد و همزمان در سال ۱۳۴۹ در مرکز آموزش هنر‌های دراماتیک کرمانشاه یک دوره شش‌ماهه را زیر نظر آتش تقی‌پور گذراند.

از آثار سلطانیان می‌توان به بازی در «پایتخت ۲» «یوسف پیامبر»، «مرد هزارچهره»، «ستایش» و «قورباغه» اشاره کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->