حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید افزایش ۱۲ میلیون مترمکعب ظرفیت تصفیه فاضلاب در مشهد | ۴ همت سرمایه‌گذاری شهرداری برای پروژه‌های تولید پساب شهردار مشهد مقدس: امسال مدیران استان را برای افتتاح پروژه‌ها خسته خواهیم کرد + فیلم شهردار منطقه پنج مشهد: امروز در منطقه پنج، حاشیه شهر نداریم رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ سال شکوفایی پروژه‌های شهرداری است نمای رومی، بیماری معماری | گزارش شهرآرانیوز از چالش‌های امروز معماری شهری در مشهد توزیع حدود ۲ هزار تن کالای طرح تنظیم بازار در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: تمرکز ویژه بر مناطق حاشیه و اقشار آسیب‌پذیر در شورای ششم شهردار مشهدمقدس: باشگاه ویژه زوج‌های جوان مشهدی با هدف تقویت مهارت‌های زندگی راه‌اندازی شده است افتتاح ۴ مرکز نوآوری شهری در مشهد | بزرگداشت روز جهانی خلاقیت و نوآوری برگزار شد + ویدئو مدیران جدید فرهنگ‌سرا‌های شهرداری مشهد منصوب شدند + ویدئو ایستگاه شریعتی مشهد، پرازدحام‌ترین ایستگاه مترو مشهد شد | ساعات شلوغی مترو مشهد تشکیل دو شهر جدید در اطراف مشهد قطعی شد | تعیین‌تکلیف نهایی پرونده شهرستان بینالود در آینده نزدیک شاهد عینی توسعه مشهد در عهد مظفری | درباره کوچه «سرآسیا» که روزگاری محل اجتماع «اصحاب سراچه» بوده است خراسان رضوی رتبه‌ی اول کشوری در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت قاچاقچی لوازم یدکی حدود ۴۴ میلیارد ریال جریمه شد توقیف ۴۲۰ خودرو حادثه‌ساز در جاده‌های خراسان رضوی (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون شهردار مشهد: نگرانی برای تامین آب فضای سبز مشهد نداریم

  • کد خبر: ۱۶۹۵۳۵
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
معاون شهردار مشهد: نگرانی برای تامین آب فضای سبز مشهد نداریم
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر چاره‌ای جز تعطیلی آبنما‌ها در اوج گرما نداریم، اما فضای سبز مشهد را از دست نخواهیم داد. در داخل شهر نگرانی برای تامین آب فضای سبز نداریم و مشکلات را به حداقل خواهیم رساند.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

علی نجفی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص تامین منابع آب فضای سبز شهر مشهد با توجه به بحران آب موجود عنوان کرد: برای تامین آب فضای سبز شهر مشهد ۶ میلیون متر مکعب کسری آب داشتیم که با مدیریت بهینه مصرف و به‌کارگیری منابع غیرکیفی آب، این کسری را به ۱.۴ میلیون متر مکعب تقلیل دادیم.

وی افزود: برای آبیاری فضای سبز نیز سعی شده دقت بیشتری خرج شود و سعی شده فضای سبز در ساعات غیر پیک آبیاری شود. همچنین استفاده بیشتر از پساب و چاه‌های غیرکیفی در دستور کار گرفته است. همچنین استفاده از آبنما‌هایی که جنبه ذخیره‌سازی ندارد حذف خواهد شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد بیان کرد: از سوی دیگر با حذف آبنما‌ها به جهت اینکه تامین آب برخی از گونه‌های پرندگان دچار مشکل نشوند، یک سری آب‌خوری‌هایی در نظر گرفته خواهد شد.

نجفی تصریح کرد: آبنمای رودپارک و کوهشار با توجه به شرایط موجود و تا زمانی که بتوانیم آب آنان را تامین کنیم تعطیل هستند. احتمالا تعطیلی این آبنما‌ها حداقل تا ۴۵ روز آینده ادامه خواهد داشت.

وی در خصوص احتمال از دست رفتن بخشی از فضای سبز مشهد در صورت کمبود منابع آب برای آبیاری آنان، گفت: عمده فضای سبز شهر مشهد به وسیله پساب و چاه‌های غیرکیفی آبیاری می‌شود که در این بخش مشکلی نخواهیم داشت. همچنین از گونه‌های گیاهی استفاده خواهیم کرد که علاوه بر حفظ منظر شهری، به مصرف آب کمتری نیاز داشته باشند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: عمده مشکل ما در کمربند سبز مشهد است که هیچ منابع آبی برای آن نداریم و خط انتقال هم برای جابجایی آب به آنجا نداریم. باید با دستگاه‌ها رایزنی کنیم و از منابع خارج از مشهد برای تامین آب این منطقه استفاده کنیم.

نجفی در خصوص اینکه با توجه به وجود بحران آب و تعطیلی آبنما‌ها و احتمال از دست رفتن برخی از فضا‌های سبز مشهد، شهرداری مشهد چه برنامه‌ای برای حفظ منظر شهری خواهد داشت، گفت: در حال حاضر چاره‌ای برای تعطیلی آبنما‌ها در اوج گرما نداریم، اما فضای سبز مشهد را از دست نخواهیم داد. ۲ تصفیه‌خانه نیز در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم از منابع آبی آن استفاده کنیم.

وی یادآور شد: در داخل شهر نگرانی برای تامین آب نداریم و مشکلات را به حداقل خواهیم رساند. اکثر نگرانی ما برای کمربند سبز مشهد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->