حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند
سرخط خبرها

پلیس فتا: تبلیغات فروش سوالات کنکور دام کلاهبرداران سایبری است

  • کد خبر: ۱۶۹۶۸۹
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
پلیس فتا: تبلیغات فروش سوالات کنکور دام کلاهبرداران سایبری است
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا هشدار داد: فروش سوالات کنکور در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی دام کلاهبرداران سایبری است و مجرمان سایبری با این ترفند دنبال سوءاستفاده‌های مالی از داوطلبان کنکور هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ دوم حامد محمدی سپاسی گفت: آگهی‌های فروش سوالات کنکور در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی دورغ است. چند سالی است که در فضای مجازی با نزدیک شدن به زمان کنکور آگهی‌های فروش سوالات کنکور از سوی مجرمان سایبری انتشار یافته و با این ترفند خریداران را به درگاه‌های جعلی بانکی هدایت نموده و اطلاعات بانکی آن‌ها را سرقت کرده و حساب بانکی شان را خالی می‌کنند و یا بعد از دریافت وجه خرید، دیگر پاسخ‌گوی خریدار نبوده و یا سوالات ادوار گذشته را ارسال می‌نمایند.

رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا افزود: مجرمان سایبری با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سؤال، اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان کنکور می‌کنند.

سرهنگ سپاسی به داوطلبان کنکور توصیه کرد: به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین و اغوا کننده فروش سوالات کنکور در شبکه‌های اجتماعی را نخورده و صرفا با تکیه بر دانش و معلومات خود در کنکور شرکت نمایند.

این مقام سایبری یادآور شد: داوطلبان و والدین آن‌ها باید در مورد عضویت در برخی کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی دقت لازم را داشته باشند و عضویت و همکاری با برخی از این کانال‌ها و گروه‌ها که به دنبال برنامه‌ریزی برای تقلب و تخلف در آزمون‌ها هستند، به محرومیت از آزمون می‌انجامد.

رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا فراجا گفت: همچنین با نزدیک شدن به کنکور شاهد فروش دارو‌های تقویت کننده هوش و حافظه و یا کاهش اضطراب در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی هستیم، دارو‌هایی که شاید در کوتاه مدت موجب تقویت حافظه و کاهش استرس و اضطراب شود، اما مصرف مداوم آن‌ها عوارض بدی مثل افسردگی، اعتیاد و... دارد.

سرهنگ سپاسی با بیان اینکه اضطراب و استرس امری جدانشدنی از داوطلبان کنکور است، افزود: همراهی خانواده با فرزندان و کاهش فشار روانی و استرس و افزایش اعتماد به نفس در داوطلبان کنکور می‌تواند زمینه موفقیت فرزندان آن‌ها را فراهم کند.

رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا با بیان اینکه کارکرد بیشتر شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌هایی مثل اینستاگرام و تلگرام تفریحی است، به خانواده‌ها توصیه کرد: در سال کنکور دانش آموزان از برنامه‌های مجازی که صرفا جنبه سرگرمی مثل تلگرام و اینستاگرام دارند بپرهیزند؛ حواشی موجود در شبکه‌های اجتماعی برای داوطلبان کنکور بسیار زمان‌بر بوده و ممکن است دانش آموزان درگیر این حواشی شده و درگیری‌های ذهنی پیدا کنند.

این مقام انتظامی گفت: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک، می‌توانند موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش گزارش‌ها مردمی در میان بگذارند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->