بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند
سرخط خبرها

نورالینک همین امسال کارآزمایی بالینی کاشت تراشه در مغز انسان را آغاز می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۹۷۳۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳
نورالینک همین امسال کارآزمایی بالینی کاشت تراشه در مغز انسان را آغاز می‌کند
ایلان ماسک، یکی از بنیانگذاران نورالینک، اعلام کرده احتمالا سال جاری کارآزمایی بالینی کاشت تراشه در مغز را آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - ایلان ماسک هنگام سخنرانی در رویداد« ویواتک» در پاریس اعلام کرد نورالینک تصمیم دارد طی یک وب کست تراشه ای را در مغز بیمارپاراپلژیک (فلج پا) یا تتراپلژیک (فلج ۴ اندام) قرار دهد.

هرچند ماسک به طور دقیق مشخص نکرد شرکت مذکور تراشه را در مغز چند بیمار و برای چه مدت زمانی نصب می کند، اما به نظر می رسد نخستین کاشت تراشه در سال جاری میلادی انجام می شود.

ماه گذشته میلادی نورالینک اعلام کرد تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را برای انجام نخستین کارآزمایی بالینی به دست آورده است. چنین تاییدیه ای نقطه عطفی برای استارت آپ به حساب می آید زیرا از سوی دیگر با تحقیقاتی درباره شیوه رفتار با حیوانات در آزمایش ها روبرو است.

به گفته کارشناسان، حتی اگر ایمن بودن دستگاه نورالینک تایید شود، هنوز چند سال و احتمالا بیش از یک دهه طول می کشد تا استارت آپ اجازه تجاری سازی محصول را دریافت کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->