عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود
سرخط خبرها

پژمان‌فر‌: پرونده شکایت ۷۰۰ هزار نفر از «حسن روحانی» تقدیم دادستانی شد

  • کد خبر: ۱۶۹۹۳۴
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰
پژمان‌فر‌: پرونده شکایت ۷۰۰ هزار نفر از «حسن روحانی» تقدیم دادستانی شد
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: پرونده‌ای با ۷۰۰ هزار شکایت مردمی از رئیس‌جمهور سابق به دادستانی ارسال شده که انتظار می‌رود تکلیف آن با صدور قرار منع تعقیب یا صدور احکام قضایی هرچه سریعتر روشن شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله پژمانفر درباره پیگیری‌های کمیسیون اصل نود مجلس برای تکمیل پروژه خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک که در دولت قبل افتتاح شده است، اظهار داشت: در سال ۹۳ جهت فروش و انتقال نفت مسیری به عنوان مسیر اضطراری پیش‌بینی شد و البته این طرح از زمان دوران دفاع‌مقدس مورد‌نظر بود و بعد‌ها با در نظر گرفتن مسائل مرتبط با پدافند غیرعامل و هم از منظر پرهیز از خام فروشی و توسعه فرآورده‌ها این پروژه در سال ۹۳ مطرح شد و از سال ۹۸ کار‌های عملیاتی آن آغاز شد، اما سال ۱۴۰۰ به صورت زود‌هنگام افتتاح شد.

وی افرود: آقای زنگنه دولت وقت اصرار داشت که این خط انتقال نفت افتتاح شود و مبلغی حدود ۱میلیارد و ۷۰۰میلیون دلار برای آن هزینه شد و با توجه به نواقصی که داشت کمیسیون نامه‌ای به رئیس جمهور ارسال و تاکید کرد بخاطر نواقص نباید بهره‌برداری شود، اما بی‌توجهی به آن موجب شد ۲۵میلیون دلار خسارت در مورد یکی از نواقص به کشور وارد شود، همچنین ایستگاه‌های تقویت فشار مسیر خط ناقص بود و از ۵ ایستگاه تنها یک ایستگاه  به صورت ناقص کار می‌کرد در کنار این نواقص گوی شناور مخصوص این پروژه طراحی نشد و این گوی از عسلویه به منتقل شده و در ادامه این گوی غرق شد و خسارتی به کشور وارد آمد.

وی در ادامه با اشاره به سایر ایرادتی که کارشناسان به دلیل افتتاح زود هنگام این پروژه مطرح می‌کنند، گفت: بازدید‌های میدانی کمیسیون حاکی از این است که، فشار به پیمانکاران پروژه برای تحویل زودهنگام پروژه موجب شده نوع اجرا پر خطر و بی کیفیت صورت گیرد و عمر خط لوله را کاهش پیدا کند در کنار این‌ها مخزن مورد نیاز برای این پروژه ساخته نشده بود و ملزومات فنی برای مراقبت از خطوط لوله نیز لحاظ نشده است و اصرار دولت قبل به افتتاح پروژه با میزان پیشرفت ۷۸درصدی خساراتی را به کشور وارد کرده است لذا نامه‌ای به رئیس‌جمهور در مورد تبعات افتتاح زود‌هنگام خط لوله گوره به جاسک ارسال کردیم و در این نامه تأکید شد مشکلات ناشی از افتتاح زود هنگام متوجه رئیس جمهور وقت خواهد بود.

پژمانفر تصریح کرد: در دولت جدید با پیگیری‌های کمیسیون اصل نود موجب شد ۱۰ پست برق احداث شود و ۳۰۰کیلومتر خط انتقال برق و ۱۰۰۰کیلومتر فیبر نوری اجرا و نواقص تلمبه خانه‌های یک تا ۴ رفع شود ضمناً بهره برداری ایستگاه‌های توپک رانی و راه اندازی ۴مخزن با ظرفیت ۴میلیون بشکه نفت خام و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای طراحی گوی شناور و پیگیری خط انتقال جاسک تا پالایشگاه بندرعباس برای تحقق هدف اصلی این  پروژه از نتایج ورود کمیسیون اصل نود به موضوع بود. در این مسیر ۵نیم میلیون بشکه نفت وجود داردکه باید هرچه سریعتر به از خط لوله خارج شود تا موجب فرسودگی در لوله‌ها نشود.

رئیس کمیسیون اصل نود در پایان با اشاره به پرونده‌های مطروحه در مورد رئیس جمهور سابق گفت: شکایاتی در خصوص مشکلات بورس و مداخلات ارزی از رییس‌جمهور سابق به دادستانی ارسال شده و  ۷۰۰هزار نفر مردم در این موضوع شکایاتی به کمیسیون ارسال کرده بودند که انتظار می‌رود توسط دستگاه قضایی منع تعقیب صادر شود یا موضوع به سرعت پیگیری شود همچنین در خصوص پروژه گوره به جاسک و خسارات وارده به کشور نیز گزارشی به دستگاه قضایی ارسال خواهد شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->