بقائی اهداف سفر عراقچی به قاهره را تشریح کرد بروکسل برای پیوستن اوکراین در اتحادیه اروپا بازهم شرط گذاشت نیکولاس مادورو: هدف آمریکا از تنش‌زایی در کارائیب ذخایر انرژی ونزوئلاست اجازه رهبر انقلاب برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه ولایتی: رژیم صهیونیستی جنگی تمام عیار علیه انسانیت، تمدن و آینده به راه انداخته است عراقچی سه‌شنبه شب به تونس می‌رود رئیس مجلس درباره جلسه مجلس با پزشکیان توضیح می‌دهد رهبر انقلاب با تمدید مسئولیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی موافقت کردند عراقچی به قاهره رسید عارف از برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی یا احتکار مرغ خبرداد | باید صدای واحدی در مبارزه با فساد داشته باشیم پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با مادورو بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا تاکید کرد رهبرمعظم انقلاب دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام منصوب کردند روایت نیکزاد از حضور رئیس جمهور در جلسه غیرعلنی مجلس توضیحات سخنگوی دولت درباره ساعت کار ادارات | کالابرگ چهارشنبه واریز می‌شود نخست‌وزیر قطر از حماس خواست پیشنهاد آتش‌بس آمریکا را بپذیرد ارتش اشغالگر درباره تشدید قریب‌الوقوع تنش در کرانه باختری هشدار داد دستور کار جلسه علنی مجلس مشخص شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: در شرایط کنونی امت اسلامی وحدت نه تکلیف که یک انتخاب است کره جنوبی آغازگر روند بازگرداندن تحریم‌های ضد ایرانی چین از آمادگی برای ارتقای ارتباطات استراتژیک با کره‌شمالی خبرداد آغاز صحن علنی مجلس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | توضیحات قالیباف در مورد نشست غیرعلنی با پزشکیان سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی به مصر می‌رود نماینده مجلس: خواهان انتقال پیام قدرت و انسجام ملی به جهان از سوی رئیس جمهور در نیویورک هستیم آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما توسط کره شمالی پرونده هسته‌ای در تله سیاست چدنی اروپا توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران تهران به ادعا‌های مطرح‌شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد
سرخط خبرها

نماینده علی‌آباد: محصول برنج‌کاران شمالی روی دست‌شان مانده است| قالیباف: معاون اول رئیس‌جمهور درباره برنج دستوراتی را صادر کرد

  • کد خبر: ۱۷۰۰۵۸
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳
نماینده علی‌آباد: محصول برنج‌کاران شمالی روی دست‌شان مانده است| قالیباف: معاون اول رئیس‌جمهور درباره برنج دستوراتی را صادر کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مطلع هستم روز گذشته آقای مخبر در خصوص برنج و گندم جلساتی را برگزار و دستوراتی را صادر کرده، من نیز پیگیری می‌کنم تا اجرایی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رحمت اله نوروزی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۹ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی گفت: در آستانه شهادت سیدالشهدای انقلاب شهید بهشتی قرار داریم، از زحمات عزیزان در قوه قضائیه قدردانی می‌کنم، امیدوارم با سیاست حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در کاهش جرم، جنایات و ناهنجاری‌ها روز به روز با همدلی بین قوای سه‌گانه گام برداریم.

نماینده مردم علی‌آباد در مجلس با اشاره به اینکه تعامل سه قوه مورد تأکید رهبری بوده تا گام‌هایی برای سربلندی نظام برداریم، افزود: استان‌های شمالی قطب کشاورزی هستند، پول گندم داده نشده و محصولات در انبار‌ها جوانه زده‌اند، اولین برنامه  وزیر جدید جهاد کشاورزی باید خرید گندم و پرداخت مطالبات کشاورزان باشد. قرار بود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان برای پول گندم در جداول بودجه سال جاری دیده شود.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه انتخابیه بار‌ها گفته‌ام که آقای قالیباف به حمایت از تولید اعتقاد دارند، عنوان کرد: کشاورزان باید کشت دوم داشته باشند، یک ماه دیگر برنج جدید برداشت می‌شود، اما از سال قبل محصول روی دست کشاورزان باقی مانده، به رئیس جمهور و معاون اول وی این موضوع را اطلاع دادیم، دولت باید آن را پیگیری کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: استان گلستان صنعتی و گردشگری نیست، روزانه ۶ ساعت برق در این استان قطع می‌شود، با توجه به اقتصاد کشاورزی مردم با قطع برق ۶ ساعته چاه‌های آب چه اتفاقی برای آن‌ها رخ می‌دهد.

نوروزی با بیان اینکه مردم انتظار دارند واردات خودرو اجرایی شود، خطاب به وزیر ورزش و جوانان گفت: از تیم‌های کوچک نیز حمایت کنید و توجه شما تنها به ۳ تیم نباشد، نگاه انقلاب و امامین آن عدالت‌محوری بوده، انتظار داریم به همه شهرستان‌ها خصوصا علی آباد کتول توجه شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر گفت: قبلاً به کمیسیون کشاورزی گفته شده ان‌شاءالله آقای حسنوند در خصوص برق زمان‌بندی‌ها و برق صنعت، کشاورزی و مردم نشستی را برگزار کند.

وی افزود: مطلع هستم روز گذشته آقای مخبر در خصوص برنج و گندم جلساتی را برگزار و دستوراتی را صادر کرده، من نیز پیگیری می‌کنم تا اجرایی شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->