پژمان‌فر: تشکیل سازمان ملی مهاجرت گامی مؤثر درراستای مدیریت هوشمند مهاجران خارجی است سازمان ملل: محرومیت دختران از تحصیل افغانستان را منزوی‌تر می‌کند عفو بین‌الملل از پاکستان خواست اخراج مهاجران افغانستانی را متوقف کند عراقچی از طرح مشترک ایران و طالبان برای بازگشت مهاجران افغانستانی خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری سفارت و کنسولگری افغانستان در تهران و مشهد در نوروز ۱۴۰۴ نوروزهای بی‌رنگِ افغانستان قیمت افغانی به تومان (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل نشستی با موضوع افغانستان برگزار می‌کند بقایی در واکنش به مشکلات صدور ویزای ایران برای افغانستانی‌ها: به‌دنبال مدیریت اعطای روادید به متقاضیان در افغانستان هستیم طالبان در واکنش به پیام عراقچی: برقراری روابط خوب با همسایگان اولویت ما نیز است راه آهن خواف ـ هرات؛ کلید طلایی ایران در ترانزیت جهانی ویدئو | همه چیز درباره اهمیت مسیر ریلی خواف-هرات تیم فوتبال ساحلی افغانستان به مصاف ژاپن می‌رود وزارت خارجه طالبان از توافق مرزی تاجیکستان و قرقیزستان استقبال کرد ترامپ: پایگاه بگرام در کنترل چین است طالبان از ثبت ۱۸ میلیون سیمکارت برای شهروندان افغانستان خبر داد خرمای ایرانی پای ثابت سفره‌های افطار در افغانستان فهرست بازیکنان دعوت‌شده به تیم ملی فوتبال افغانستان برای دیدار با تایلند + عکس توسل قاری افغانستانی به امام رضا(ع) در برنامه محفل + فیلم
سرخط خبرها

ایران با پذیرش پناهجویان روحیه‌ای از مشارکت را به نمایش گذاشته است

  • کد خبر: ۱۷۰۲۸۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
ایران با پذیرش پناهجویان روحیه‌ای از مشارکت را به نمایش گذاشته است
رئیس دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مشهد گفت: ایران طی چهار دهه گذشته با پذیرش یکی از بزرگترین جمعیت پناهندگان جهان روحیه‌ای از مشارکت را به نمایش گذاشته است.

شهرآرانیوز؛ ما‌ها کاشور امروز، ۳۰ خرداد، در آیین گرامیداشت روز جهانی پناهنده که در ساختمان صبا صداوسیمای خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در دنیای امروز جمعیت پناهجویان افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: این مراسم برای نشان دادن همبستگی با میلیون‌ها افغانستانی و دیگر پناهجویان جهان برگزار می‌شود که به دلیل جنگ، خشونت و آزار و اذیت ناچار از ترک وطن شده‌اند.

کاشور تاکید کرد: ایران طی چهار دهه گذشته با پذیرش یکی از بزرگترین جمعیت پناهندگان جهان روحیه‌ای از مشارکت را به نمایش گذاشته و ما امروز از سخاوت مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران که قلب خود را به روی مردم نیازمند باز نگاه داشتند، قدردانی می‌کنیم. ایران پس از ترکیه میزبان بزرگترین جمعیت پناهجویان در جهان است.

رئیس دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مشهد تاکید کرد: متاسفانه هر سال تعداد کسانی که مجبور به ترک وطن خود می‌شوند، رو به افزایش است. همه ما باید برای ایجاد امید برای پناهندگان در زمانی که به دور از خانه هستند، تلاش بیشتری کنیم.

او ادامه داد: طی چهار دهه گذشته جمهوری اسلامی ایران با پذیرش یکی از بزرگترین جمعیت پناهنده‌های جهان روحیه خوبی را به نمایش گذاشته است. ما از سخاوت مردم و دولت محترم جمهوری اسلامی ایران که قلب خود را به روی مردم نیازمند باز نگاه داشتند قدردانی می‌کنیم.

۸۰۰ هزار دانش آموز افغانستانی در ایران تحصیل می‌کنند

کاشور خاطرنشان کرد: متاسفانه همه ساله تعداد افرادی که مجبور به ترک موطن خود می‌شوند، افزایش می‌یابد و در نتیجه تعداد کشورهایی که درگیر جنگ و ناامنی شده‌اند نیز بیشتر شده است.

رئیس دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مشهد تصریح کرد: سازمان ملل متحد در همکاری با دولت ایران و دیگر سازمان‌های جامعه مدنی گام‌های مهمی در جهت انسجام پناهجویان برداشته است تا آنها را قادر بسازد که زندگی خود را از نو بسازند و از حمایت و خدمات درمانی و دیگر خدمات ضروری برای نیازمندان بهره‌مند گردند که می‌توان به ایجاد امکان تحصیل کودکان افغانستانی در سطوح ابتدایی و دبیرستان فارغ از نوع مدرک و شرایط اقامت آنها اشاره کرد. در حال حاضر بیش از ۸۰۰ هزار افغانستانی در سیستم آموزشی ایران ثبت نام کرده و دوشادوش کودکان ایرانی مشغول به تحصیل هستند.

او خاطرنشان کرد: ایران از جمله معدود کشورهایی است که مهاجران در آن از امکانات درمانی برابر با اتباع ایرانی برخوردار هستند، همه ما در مسئولیت خود در حمایت از افرادی که به دنبال امنیت هستند سهیم هستیم و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد به بازتاب خدمات ارائه شده به پناهندگان در ایران و ظرفیت‌های موجود در پناهجویان به جامعه جهانی ادامه خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->