خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم
سرخط خبرها

رئیسی: قدرت بازدارندگی صهیونیست‌ها واقعی نیست| هنیه: به سطوح پیشرفته‌ای از قدرت و توان مقاومت دست یافتیم+ عکس

  • کد خبر: ۱۷۰۳۴۸
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
رئیسی: قدرت بازدارندگی صهیونیست‌ها واقعی نیست| هنیه: به سطوح پیشرفته‌ای از قدرت و توان مقاومت دست یافتیم+ عکس
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه نشانه‌ها گواه آن است که امروز جریان مقاومت از هر زمانی قوی‌تر و دشمنان این جبهه، در جایگاهی ضعیف‌تر از هر زمان دیگری هستند، گفت: پیروزی‌های جبهه مقاومت آشکار و اثبات کرده، تصویری که صهیونیست‌ها تلاش می‌کردند از قدرت بازدارندگی ادعایی خود نمایش دهند، واقعی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی ظهر امروز سه‌شنبه در دیدار «اسماعیل هنیه» رئیس و جمعی از اعضای بلندپایه دفتر سیاسی حماس، با تبریک موفقیت‌های اخیر جبهه مقاومت فلسطین و تاکید براینکه این پیروزی‌ها نشان داد که امروز ابتکار عمل در دست این جبهه است، اظهار داشت: نشانه‌ها گواه آن است که امروز جریان مقاومت از هر زمانی قوی‌تر و دشمنان این جبهه در جایگاهی ضعیف‌تر از هر زمان دیگری هستند. همچنین پیروزی‌های جبهه مقاومت آشکار و اثبات کرده، تصویری که صهیونیست‌ها تلاش می‌کردند از قدرت بازدارندگی ادعایی خود نمایش دهند، واقعی نیست.

رئیسی: قدرت بازدارندگی صهیونیست‌ها واقعی نیست| هنیه: به سطوح پیشرفته‌ای از قدرت و توان مقاومت دست یافتیم+ عکس

رئیس‌جمهور با بیان اینکه انسجام و یکپارچگی گروه‌های مختلف جهادی در فلسطین ذیل بیرق مقاومت، عطیه‌ای الهی است که باید آن را حفظ و برای ارتقای آن تلاش کرد، افزود: امروز جبهه مقاومت، نه فقط در سرزمین‌های اشغالی، بلکه در منطقه و حتی در عرصه بین‌المللی، در حال تغییر موازنه قدرت و شرایط به نفع خود و به زیان جریان سلطه است.

آیت‌الله رئیسی همچنین با بیان اینکه امروز نگاه‌های سیاسی چه از درون فلسطین و چه از بیرون، نسبت به رویارویی‌ها در این سرزمین به یک انسجام و یکپارچگی رسیده است، اظهار داشت: امروز حتی کسانی که روزگاری به دنبال مذاکره و توافق با رژیم صهیونیستی و حامیانش بودند، عمیقا به این تحلیل و نتیجه رسیده‌اند که کوتاه آمدن و مذاکره با این رژیم بی‌فایده بوده و تنها راه ممکن برای مواجهه با آن مقاومت است.

رئیسی: قدرت بازدارندگی صهیونیست‌ها واقعی نیست| هنیه: به سطوح پیشرفته‌ای از قدرت و توان مقاومت دست یافتیم+ عکس

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه امروز دیگر هیچ‌کس به رژیم صهیونیستی و حامیانش کوچک‌ترین اعتمادی ندارد و این نیز دستاورد بزرگ دیگری برای جریان مقاومت است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت فلسطین همواره باور داشتند که صهیونیست‌ها و حامیان‌شان به هیچ وجه به هیچ میثاقی پایبند نیستند، اما امروز این نکته برای همه جهانیان روشن شده است.

آیت‌الله رئیسی مهمترین مسئله جهان اسلام را آزادی قدس و هرگونه تلاش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را خیانت به آرمان فلسطین و خنجر زدن از پشت به جریان مقاومت دانست و گفت: حامیان رژیم صهیونیستی که به دنبال عادی‌سازی رابطه برخی کشور‌های اسلامی با رژیم صهیونیستی هستند، بدانند که این کار برای آن رژیم امنیت‌آفرین نخواهد بود و این کشور‌ها نیز بدانند که این کار برای آن‌ها فقط باعث تولید نفرت از سوی مردم خودشان و ملت‌های مسلمان خواهد شد.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این دیدار با ابراز قدردانی خود و مردم فلسطین از حمایت‌های مستمر جمهوری اسلامی ایران از آرمان آزادی قدس شریف اظهار داشت: امروز جبهه مقاومت نه فقط در غزه، بلکه در کرانه باختری، سرزمین‌های اشغالی سال ۱۹۴۸ و حتی در میان فلسطینیان و دوست‌داران فلسطین در خارج از این سرزمین در حال گسترش و تقویت است.

رئیسی: قدرت بازدارندگی صهیونیست‌ها واقعی نیست| هنیه: به سطوح پیشرفته‌ای از قدرت و توان مقاومت دست یافتیم+ عکس

هنیه با تاکید براینکه امروز به سطوح پیشرفته‌ای از قدرت و توان مقاومت دست یافته‌ایم، تصریح کرد: یکی از دستاورد‌های بزرگ و مهم جبهه مقاومت در فلسطین، رسیدن به انسجام، یکپارچگی و هماهنگی بسیار بالا میان همه گروه‌های جهادی است که نمونه آن را در نبرد ۵ روزه اخیر گروه‌های فلسطینی با رژیم صهیونیستی شاهد بودیم؛ ما این نبرد را از یک اتاق عملیات مشترک و بسیار دقیق هدایت و مهندسی کردیم.

وی با بیان اینکه امروز فلسطین به بخشی از جریان یکپارچه و پیوسته مقاومت در منطقه تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: همه ظرفیت‌های مقاومت گروه‌های جهادی فلسطینی و حتی دیگر بخش‌های جریان مقاومت در نبرد اخیر در اختیار گروه‌های حاضر در صف اول مقابله با صهیونیست‌ها بود و ما دیدار‌ها و جلسات هماهنگی مستمر میان همه گروه‌ها از حزب‌الله لبنان و جهاد اسلامی فلسطین تا حماس و دیگر گروه‌های جهادی فلسطینی داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->