بن زاید رییس امارات برای اعلام همبستگی با قطر وارد دوحه شد جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است
سرخط خبرها

وزیر نفت: مشکلی در توزیع گاز LPG در کشور وجود ندارد| به ساخت پالایشگاه‌های فراسرزمینی ورود کردیم+ فیلم

  • کد خبر: ۱۷۰۴۳۵
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵
وزیر نفت: مشکلی در توزیع گاز LPG در کشور وجود ندارد| به ساخت پالایشگاه‌های فراسرزمینی ورود کردیم+ فیلم
 وزیر نفت گفت: در حوزه وزارت نفت در بخش‌های بالادستی و پایین دستی قرارداد‌های خوبی را در سفر به سه کشور ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه امضا کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در رابطه با دستاورد‌های سفر رئیس جمهور به آمریکای لاتین اظهار داشت: هفته گذشته رئیس‌جمهور سفری فشرده به چند کشور آمریکای لاتین داشت که در حوزه وزارت نفت در بخش‌های بالادستی و پایین دستی قرارداد‌های خوبی به امضا رسید.

وزیر نفت با بیان اینکه از شروع دولت، کار و فعالیت‌ها را با کشور‌های آمریکای لاتین آغاز کردیم و صادرات نفت خام و میعانات گازی و ساخت پالایشگاه‌های فراسرزمینی را در پیش گرفتیم که دستاورد‌های خوبی داشت،  تاکید کرد: بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه، کالا و ادوات در حوزه صنعت نفت و گاز در این دولت توسط سازندگان توانمند به پالایشگاه‌های ونزوئلا ارسال شد.

اوجی تصریح کرد: ونزوئلا دارنده ذخایر نفتی قابل استحصال است و بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشگاهی دارد و به لحاظ تحریم‌های ظالمانه بخش اعظمی از تولید و ظرفیت پالایشی آن‌ها روی زمین مانده بود که با ورود وزارت نفت بخشی از این ظرفیت‌ها احیا شد و توسط نیرو‌های متخصص و سازندگان و پیمانکاران قدر، از این ظرفیت‌ها استفاده شد.

پول صادرات نفت ایران به آمریکای لاتین چگونه برمی‌گردد؟

وزیر نفت خاطر نشان کرد: شاید برخی بگویند کشوری مانند ونزوئلا با تورم بالا چگونه بخواهد پرداخت‌های مالی خود را انجام بدهد هیچ‌گونه پرداخت مالی بین ایران و ونزوئلا وجود ندارد و تمامی قرارداد‌ها با تهاتر محموله‌ها انجام‌می‌گیرد. بخش اعظمی از صادرات به ونزوئلا تسویه حساب شده است و سازندگان قَدَر داخلی نیز پشتیبانی شوند.

اوجی گفت: در این سفر قرارداد‌های خوبی در حوزه پتروشیمی منعقد شد. ۱۲ میلیون تن ظرفیت پتروشیمی نصب در ونزوئلا وجود دارد که به دلیل تحریم‌ها فقط ۲ میلیون تن آن فعال است. با صدور خدمات فنی مهندسی این پتروشیمی‌ها فعال خواهند شد.

وی مشارکت در تولید را از دیگر رویکرد‌های ایران در همکاری نفتی با ونزوئلا عنوان کرد و گفت: در بحث توسعه میادین هم شرایط خوبی پیش رو داریم. در کوبا هم تهاتر نفت با دارو و واکسن‌ها و تجهیزات پزشکی مورد نظر وزارت بهداشت دنبال شد و توافقی هم برای احیای ظرفیت پالایشی آن‌ها صورت گرفت.

وزیر نفت استفاده از ظرفیت‌های پالایشگاهی فراسرزمینی را یکی از رویکرد‌های جدی دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: این کار هم صادرات نفت و میعانات گازی را افزایش می‌دهد، هم صدور خدمات فنی و مهندیسی را ارتقا می‌دهد و هم سازندگان داخلی را برای صادرات تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت و گاز فعال می‌کند. همچنین قرارداد‌های خوبی را برای شرکت‌های دانش بنیان بخصوص در حوزه نفت و گاز و ایستگاه‌های تقویت فشار گاز داشتیم و وزارت نفت راه را برای فعالیت‌های برون سرزمینی بخش خصوصی باز کرده است.

اوجی در بخش دیگری از سخنانش درباره تامین گاز ال پی جی، با یادآوری اینکه در سال گذشته شاهد رشد ۲۰ تا ۲۵ درصدی در توزیع این گاز بودیم، اظهار داشت: هیچ مشکلی در توزیع گاز ال پی چی وجود ندارد و متقاضیان آن با ثبت نام در سامانه‌ای که در شرکت پالایش و پخش تدارک دیده شده است، سهمیه خود را دریافت می‌کنند.

وی درباره کارت سوخت خودرو‌های شخصی گفت: ما از شهریور سال گذشته سهمیه آزاد ۲۵۰ لیتر در ماه را به ۱۵۰ لیتر  کاهش دادیم و صاحبان خودرو می‌توانند از کارت سوخت خود و کارت سوخت جایگاه‌ها استفاده کنند.

وزیر نفت تاکید کرد: در هیچکدام از جایگاه‌های سوخت، کارت سوخت جایگاه داران جمع‌آوری یا قطع نشده بلکه تعدادشان کاهش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->