اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد
سرخط خبرها

سردار نقدی: وظیفه اصلی امروز بیان واقعیت در جهاد تبیین است

  • کد خبر: ۱۷۰۶۵۶
  • ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
سردار نقدی: وظیفه اصلی امروز بیان واقعیت در جهاد تبیین است
معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در فطرت انسان حقیقت خواهی وجود دارد و به دنبال کشف حقیقت است و رسالت ما و درخواست رهبری در عصر حاضر بیان واقعیت‌هاست که همان جهاد تبین است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نهمین اجلاس سراسری مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی که با محوریت جنگ ترکیبی در مشهد در حال برگزاری است اظهار کرد: در فطرت انسان حقیقت خواهی وجود دارد و به دنبال کشف حقیقت است و رسالت ما و درخواست رهبری در عصر حاضر بیان واقعیت‌ها که همان جهاد تبین است، امروز دشمن در همه عرصه‌ها در برابر انقلاب اسلامی ایران شکست خورده  است و تمام قدرتش را برای نشانه گرفتن و نابود کردن قلب واقعیت است. 

 وی گفت: فلسفه غرب تصویر سازی غلط از واقعیت‌های انقلاب اسلامی ایران و دستاورد‌های آن است که تمام رسانه‌های خود را برای درگیری با تمدن اسلامی بکار گرفته است و این باعث میشود تا رسانه‌های غرب بدنبال تصویر سازی غیر واقعی از تمدن انقلاب اسلامی است.

وی افزود: در اغتشاشات سال گذشته تمام اندیشکده‌های غربی تحلیل غلط به مردم خود دادند که این باعث خودباوری مردم شد که انقلاب اسلامی رو به زوال است و الان میبینیم که انقلاب اسلامی ایران مستحکم‌تر بکار خود در مسیر انقلاب ادامه می‌دهد.
 
سردار نقدی افزود: جمهوری اسلامی ایران در تمام مولفه‌های علمی، دفاعی، سیاسی و فرهنکی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است که در حوزه دفاعی به جایی رسیدیم که هر ۳ هفته یک پدیده جدید میسازیم و در حوزه علمی شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاهی را میبینیم که هر روز دستاورد جدیدی برای توسعه کشور اختراع میشود. 

وی افزود: حضور رییس جمهور در آمریکای لاتین، حضور وزرای خارجه عربستان، امارات و کشور‌های منطقه و دعوت از رییس جمهور برای حضور در کشور‌های آفریقایی نشان توسعه سیاسیت خارجی جمهوری اسلامی است و تمام کشور‌ها متوجه شدند که غرب و به ویژه آمریکا هر اراده‌ای در منطقه و جهان انجام داده با شکست مواجه شده است و ایران هر اراده‌ای که کرده انجام شد و این واقعیت‌هایی است که باید با جهاد واقعی بیان شود.

باید به دنبال تلازم، استقلال و گفتگو علم و ایمان باشیم

رییس دانشگاه آزاد اسلامی هم در این اجلاسیه گفت: ما باید بدنبال تلازم، استقلال و گفتگو علم و ایمان باشیم چرا که ایمان و علم دنبال پیشرفت با یک کنترل واحد است 
محمد مهدی طهرانچی گفت:هر چقدر علم عمیق‌تر میشود باید ایمان را تقویت شود و ما باید بدنبال این موضوع باید برویم که همان پدیده شناسایی واقعی است.

وی افزود: غرب بر روی تمدنی قرار گرفته که نگرششان به علم الگو سازی فکری است و مرکز آن دانشگاه است و صحنه دانشکاه در جنگ ترکیبی آوردگاه بزرگی است و دشمن بدنبال تحقیر کردن استاد و دانشجو است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بسیج اساتید برای رسیدن مرجعیت علمی نیازمند شکل و محتوی هستند و ما در گام دوم انقلاب برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی نگاه ویژه‌ای به علم و ایمان داریم.

بر اساس انی خبر، این اجلاسیه فردا در مشهد به کار خود پایان  می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->