بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

حاشیه‌های ورود بدون بلیت به ورزشگاه آزادی

  • کد خبر: ۱۷۰۷۵
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰
حاشیه‌های ورود بدون بلیت به ورزشگاه آزادی
در حاشیه ورود هواداران سرخابی به آزادی، بازار سیاه فروش بلیت داغ است.
به گزارش شهرآرانیوز، دربی تهران از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. این در حالی است که طبق روال سال‌های گذشته هواداران پرشور استقلال و پرسپولیس از روز‌های قبل به ورزشگاه آزادی آمدند تا بتوانند این بازی را تماشا کنند.

ساعت ۹ صبح در‌های ورزشگاه به روی هواداران استقلال و پرسپولیس باز شد تا طرفدارانی که بلیت الکترونیکی تهیه کردند بتوانند با کارت ملی وارد سکو‌ها شوند. در حال حاضر محوطه ورزشگاه آزادی بسیار خلوت است و رفته رفته به تعداد هواداران افزوده می‌شود.

از نکات جالب این بازی می‌توان به فروش بازار سیاه بلیت شهرآورد تهران اشاره کرد که بعضی از افراد سودجو در گوشه‌ای از محوطه ورزشگاه به دنبال فروش بلیت طبقه دوم ورزشگاه هستند.

تعداد زیادی از هواداران استقلال و پرسپولیس بدون بلیت وارد ورزشگاه آزادی شدند و منتظر این هستند تا به هر نحوی این دیدار را از روی سکو‌ها مشاهده کنند.

از لحاظ امنیتی جو بسیار آرامی در ورزشگاه آزادی حکمفرما است و تمام نیرو‌های انتظامی مستقر هستند تا مشکلی برای هواداران به وجود نیاید.

بعضی از هواداران استقلال و پرسپولیس مشغول استراحت کردن هستند و بعضی از طرفداران هم مثل همیشه به دنبال کری‌خوانی هستند تا این دیدار را جذاب‌تر کنند.

با اعلام مسؤولان ورزشگاه آزادی کسانی که بلیت ندارند حق ورود به ورزشگاه را ندارند و بعضی از مسؤولین حراست از طریق بلندگو این نکات را اشاره می‌کنند تا تجمع بی‌هدف در ورزشگاه آزادی به وجود نیاید.
 
منبع: فارس
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->