رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ گلایه والدین از تداخل ساعت کاری ادارات و مهدکودک‌ها | تکلیف کودکستان‌ها با مصوبه جدید دولت چیست؟
سرخط خبرها

چرا بعضی‌ها حتی در هوای گرم هم بدون پتو خوابشان نمی‌برد؟

  • کد خبر: ۱۷۱۳۴۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۴
چرا بعضی‌ها حتی در هوای گرم هم بدون پتو خوابشان نمی‌برد؟
شاید شما هم از آن دست کسانی باشید که شب‌ها دائماً از این پهلو به آن پهلو می‌شوند و تنها چیزی که به آن‌ها کمک می‌کند خواب شان ببرد پتوی عزیزشان است. دلایل این وابستگی چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، پتو‌ها انگار قدرتی جادویی دارند و وقتی رویمان را می‌پوشانند سریع‌تر به خواب می‌رویم. حتی شب‌های گرم هم از این قاعده مستثنی نیستند. این وابستگی ما به پتو، اما بی دلیل نیست و وقتی که دلیلش را بدانید برایتان قابل درک خواهد شد. در ادامه به علت این مسأله خواهیم پرداخت.

تنظیم دمای بدن

ما انسان‌ها موجودات خون گرمی هستیم، یعنی بدن ما دمای داخلی خودش را تنظیم می‌کند و همین موضوع است که به ما کمک می‌کند گرم بمانیم. با این حال، وقتی به خواب عمیق فرو برویم، دیگر کنترل همه چیز را از دست می‌دهیم، اینجا است که از چیز‌هایی که در اطراف مان وجود دارد کمک می‌گیریم. استفاده از پتو به بدن ما کمک می‌کند دمایی که نیاز داریم را تنظیم و حفظ کند.

یک عادت قدیمی

ما انسان‌ها بنده عادت هستیم و این مسأله نقش زیادی در وابستگی ما به پتوهایمان دارد. ما همه‌ی عمرمان از پتو استفاده کرده ایم و این وسیله در برنامه‌ی روزانه ما ریشه دوانده است. به همین دلیل وقتی به رختخواب می‌رویم و روی خودمان پتو می‌کشیم، بدن ما متوجه می‌شود که وقت خواب فرا رسیده است.

کمک به کاهش اضطراب

سروتونین یکی از موارد شیمیایی‌ای است در حس خوبی در ما ایجاد می‌کند و نقش مهمی در حفظ شادی و آرامش ما دارد. وقتی مضطرب و نگران هستیم، خوابیدن برایمان سخت می‌شود. با این حال، وقتی رویمان را می‌پوشانیم، میزان این ماده شیمیایی در بدن ما افزایش پیدا می‌کند و آن حس‌های ناخوشایند از بین می‌روند.

کمک به خواب راحت‌تر

پتو‌ها یک خرد اقلیم به وجود می‌آورند، نوعی مانع که پشت آن دما تغییر چندانی ندارد. این باعث گرم شدن پوست ما می‌شود و عوامل بیرونی که باعث پایین آمدن دمای بدن می‌شوند دیگر اثر چندانی نمی‌توانند بگذارند. به این ترتیب زودتر به خواب می‌رویم و خواب بهتر و پیوسته تری را تجربه می‌کنیم.

ایجاد حس امنیت

پتو‌ها به ما حس امنیت می‌دهند، چون عمده ترس ما در دوران کودکی، ترس از تاریکی بود. به همین خاطر وقتی این ترس به ما هجوم می‌آورد خودمان را زیر پتو پنهان می‌کردیم. این برای ما یک راه فرار جادویی بود که با ترس مان مقابله می‌کرد و به ما حس امنیت می‌بخشید. این حس امنیت هنوز هم هر بار که به زیر پتو می‌رویم با ما است.

منبع: روزیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->