چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

چرا بعضی‌ها حتی در هوای گرم هم بدون پتو خوابشان نمی‌برد؟

  • کد خبر: ۱۷۱۳۴۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۴
چرا بعضی‌ها حتی در هوای گرم هم بدون پتو خوابشان نمی‌برد؟
شاید شما هم از آن دست کسانی باشید که شب‌ها دائماً از این پهلو به آن پهلو می‌شوند و تنها چیزی که به آن‌ها کمک می‌کند خواب شان ببرد پتوی عزیزشان است. دلایل این وابستگی چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، پتو‌ها انگار قدرتی جادویی دارند و وقتی رویمان را می‌پوشانند سریع‌تر به خواب می‌رویم. حتی شب‌های گرم هم از این قاعده مستثنی نیستند. این وابستگی ما به پتو، اما بی دلیل نیست و وقتی که دلیلش را بدانید برایتان قابل درک خواهد شد. در ادامه به علت این مسأله خواهیم پرداخت.

تنظیم دمای بدن

ما انسان‌ها موجودات خون گرمی هستیم، یعنی بدن ما دمای داخلی خودش را تنظیم می‌کند و همین موضوع است که به ما کمک می‌کند گرم بمانیم. با این حال، وقتی به خواب عمیق فرو برویم، دیگر کنترل همه چیز را از دست می‌دهیم، اینجا است که از چیز‌هایی که در اطراف مان وجود دارد کمک می‌گیریم. استفاده از پتو به بدن ما کمک می‌کند دمایی که نیاز داریم را تنظیم و حفظ کند.

یک عادت قدیمی

ما انسان‌ها بنده عادت هستیم و این مسأله نقش زیادی در وابستگی ما به پتوهایمان دارد. ما همه‌ی عمرمان از پتو استفاده کرده ایم و این وسیله در برنامه‌ی روزانه ما ریشه دوانده است. به همین دلیل وقتی به رختخواب می‌رویم و روی خودمان پتو می‌کشیم، بدن ما متوجه می‌شود که وقت خواب فرا رسیده است.

کمک به کاهش اضطراب

سروتونین یکی از موارد شیمیایی‌ای است در حس خوبی در ما ایجاد می‌کند و نقش مهمی در حفظ شادی و آرامش ما دارد. وقتی مضطرب و نگران هستیم، خوابیدن برایمان سخت می‌شود. با این حال، وقتی رویمان را می‌پوشانیم، میزان این ماده شیمیایی در بدن ما افزایش پیدا می‌کند و آن حس‌های ناخوشایند از بین می‌روند.

کمک به خواب راحت‌تر

پتو‌ها یک خرد اقلیم به وجود می‌آورند، نوعی مانع که پشت آن دما تغییر چندانی ندارد. این باعث گرم شدن پوست ما می‌شود و عوامل بیرونی که باعث پایین آمدن دمای بدن می‌شوند دیگر اثر چندانی نمی‌توانند بگذارند. به این ترتیب زودتر به خواب می‌رویم و خواب بهتر و پیوسته تری را تجربه می‌کنیم.

ایجاد حس امنیت

پتو‌ها به ما حس امنیت می‌دهند، چون عمده ترس ما در دوران کودکی، ترس از تاریکی بود. به همین خاطر وقتی این ترس به ما هجوم می‌آورد خودمان را زیر پتو پنهان می‌کردیم. این برای ما یک راه فرار جادویی بود که با ترس مان مقابله می‌کرد و به ما حس امنیت می‌بخشید. این حس امنیت هنوز هم هر بار که به زیر پتو می‌رویم با ما است.

منبع: روزیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->