معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

چرا بعضی‌ها حتی در هوای گرم هم بدون پتو خوابشان نمی‌برد؟

  • کد خبر: ۱۷۱۳۴۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۴
چرا بعضی‌ها حتی در هوای گرم هم بدون پتو خوابشان نمی‌برد؟
شاید شما هم از آن دست کسانی باشید که شب‌ها دائماً از این پهلو به آن پهلو می‌شوند و تنها چیزی که به آن‌ها کمک می‌کند خواب شان ببرد پتوی عزیزشان است. دلایل این وابستگی چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، پتو‌ها انگار قدرتی جادویی دارند و وقتی رویمان را می‌پوشانند سریع‌تر به خواب می‌رویم. حتی شب‌های گرم هم از این قاعده مستثنی نیستند. این وابستگی ما به پتو، اما بی دلیل نیست و وقتی که دلیلش را بدانید برایتان قابل درک خواهد شد. در ادامه به علت این مسأله خواهیم پرداخت.

تنظیم دمای بدن

ما انسان‌ها موجودات خون گرمی هستیم، یعنی بدن ما دمای داخلی خودش را تنظیم می‌کند و همین موضوع است که به ما کمک می‌کند گرم بمانیم. با این حال، وقتی به خواب عمیق فرو برویم، دیگر کنترل همه چیز را از دست می‌دهیم، اینجا است که از چیز‌هایی که در اطراف مان وجود دارد کمک می‌گیریم. استفاده از پتو به بدن ما کمک می‌کند دمایی که نیاز داریم را تنظیم و حفظ کند.

یک عادت قدیمی

ما انسان‌ها بنده عادت هستیم و این مسأله نقش زیادی در وابستگی ما به پتوهایمان دارد. ما همه‌ی عمرمان از پتو استفاده کرده ایم و این وسیله در برنامه‌ی روزانه ما ریشه دوانده است. به همین دلیل وقتی به رختخواب می‌رویم و روی خودمان پتو می‌کشیم، بدن ما متوجه می‌شود که وقت خواب فرا رسیده است.

کمک به کاهش اضطراب

سروتونین یکی از موارد شیمیایی‌ای است در حس خوبی در ما ایجاد می‌کند و نقش مهمی در حفظ شادی و آرامش ما دارد. وقتی مضطرب و نگران هستیم، خوابیدن برایمان سخت می‌شود. با این حال، وقتی رویمان را می‌پوشانیم، میزان این ماده شیمیایی در بدن ما افزایش پیدا می‌کند و آن حس‌های ناخوشایند از بین می‌روند.

کمک به خواب راحت‌تر

پتو‌ها یک خرد اقلیم به وجود می‌آورند، نوعی مانع که پشت آن دما تغییر چندانی ندارد. این باعث گرم شدن پوست ما می‌شود و عوامل بیرونی که باعث پایین آمدن دمای بدن می‌شوند دیگر اثر چندانی نمی‌توانند بگذارند. به این ترتیب زودتر به خواب می‌رویم و خواب بهتر و پیوسته تری را تجربه می‌کنیم.

ایجاد حس امنیت

پتو‌ها به ما حس امنیت می‌دهند، چون عمده ترس ما در دوران کودکی، ترس از تاریکی بود. به همین خاطر وقتی این ترس به ما هجوم می‌آورد خودمان را زیر پتو پنهان می‌کردیم. این برای ما یک راه فرار جادویی بود که با ترس مان مقابله می‌کرد و به ما حس امنیت می‌بخشید. این حس امنیت هنوز هم هر بار که به زیر پتو می‌رویم با ما است.

منبع: روزیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->